Energie zuinige LED lampen voor buiten

Voor een groot bedrijfs pand in de buurt van Amsterdam zijn door ons energie zuinige LED lampen geplaatst. Het doel van deze lampen is het pand verlichten en kosten besparen.

Voorheen hingen er 10 stuks   400W lampen welke vervangen zijn voor 10 stuks 50W LED lampen een totale besparing van 3500W wat al snel terug verdiend zal zijn.

Het grote voordeel van LED lampen installeren is dat ze niet warm worden, minder brandgevaarlijk zijn en natuurlijk dat ze veel minder energie gebruiken. LED lampen bieden een veel langere levensduur.

In de toekomst zullen tevens enkele T5/T8 TL led lampen worden geplaatst en de huidige  G23 en G24 lampen worden vervangen. De kosten kunnen op deze manier zeker i.c.m een tijdschakelaar en schemerschakelaar enorm naar beneden waardoor de energie kosten minder hoog zullen zijn.

Niet alleen de installatie is belangrijk maar zeker ook de metingen daarna, immers is besparen een vak, een stuk onderhoud en advies is hierin zeer belangrijk. Met de tijd mee kunnen er in de loop der tijd meer besparingen worden opgepakt.

Onze LED verlichting en energie ‘besparingsdokter’ John Keunen kan u hier veel meer over vertellen, laat hem een keer bij u langs komen voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor