FULL HD camerabewaking project appartementengebouw VVE

In een appartementengebouw komen en gaan mensen aan de lopende band naar binnen en buiten. Zowel bezoekers, bewoners maar ook ongenodigde gasten met kwade zin. Veelal kiest een VVE  samen er voor om camera’s in te zetten om de veiligheid te vergroten en natuurlijk om alles goed in beeld te krijgen.

Camera’s zorgen er voor dat ongenodigde gasten schrikken en eerder nadenken om ergens anders te gaan stelen of slopen. Mochten ze toch besluiten om iets te doen, dan staan ze mooi op beeld en kan de verzekering het als bewijs indienen bij de politie of kan de VVE inzien wie de schuldige was.

Op de camera beelden hieronder is duidelijk te zien dat alles ook echt goed en scherp te volgen is, een camerabewaking systeem zoals deze gaat jaren mee.

Een beveiligingcamera laten installeren is altijd gevoelig, we denken dan ook altijd graag mee en komen vrijblijvende langs om alles te bespreken en op papier uit te tekenen. Aan de hand van de wensen maken we dan een bouwtekening met daarin netjes de camera’s ingetekend.

Indien gewenst kunnen we ook de bekabeling van de camera’s certificeren zodat voor de verzekering en natuurlijk voor u zelf duidelijk is dat alles in perfecte staat is opgeleverd.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor