Goede kwaliteit camerabeelden voor camera beveiliging Dordrecht

Camerabeelden wil je helder en duidelijk hebben, niet voor niets neem je een camerabewaking systeem je zou immers de daders willen herkennen en kant en klaar aan de verzekering en of politie willen aanleveren.

Onze klant in Dordrecht heeft voor FULL HD full streaming 25FPS camerabewaking beveiliging camera’s gekozen en deze zijn aangesloten op een door POE gevoede
harddisk recorder [ NVR ] welke 24/7 waakt en opneemt. 

De camera’s zijn van uitstekende kwaliteit, niet alleen qua beeld maar ook de behuizing en het glas kunnen tegen vandalen welke mogelijk een poging tot slopen willen doen.

Dit systeem is op dit moment het neusje van de zalm, enorm strak duidelijk en helder beeld, waar je personen op kan herkennen, kentekens kan lezen en waarmee je bij wijze van spreken een film zou kunnen opnemen.

Camerabewaking en beveiliging in Dordrecht en omgeving (Papendrecht, Sliedrecht, Werkendam, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, het gebied om en rond Zuid-Holland) is enorm populair,
veel van onze klanten komen uit deze omgeving gezien de overlast welke ze daar ondervinden.

Ook kan dit systeem worden aangesloten op de live video toezicht meldkamer, waardoor er een beveiliging medewerker meekijkt en de afgesproken handelingen uit zal voeren bij onraad.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor