HD Beveiligingscamera met infrarood nachtzicht

Zeer krachtige infrarood HD beveiligingscamera installatie met groothoek lens hiermee kan u eigenlijk alles in een overzicht zien, een enkele camera die alles kan overzien en een goed en duidelijk FULL HD beeld kan geven.

De hoge beeld resolutie maakt het dat deze IP beveiligingscamera uitermate geschikt is om personen te herkennen en duidelijk te zien wat er gebeurd.

Zien wie er voor de voordeur staat zonder van de bank af te gaan, gewoon op een monitor, een scherm, een tablet of smartphone dit kan allemaal met deze FULL HD Beveiligingscamera met een groothoek beeld weergave.

iPhone, iPad, Android, Windows, Mac, allemaal mogelijkheden om uw camerabeelden van dit beveiligingscamera systeem op te kunnen uitlezen. Of het nu vanaf een vaste computers is of een mobiele telefoon, een tablet of een monitor. Een professionele voordeur bewakingscamera gaat lang mee, de kwaliteit is zeer hoog en de levensduur lang ! we hebben het dan ook niet over  bouwmarkt producten die na een paar maanden slecht werken.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor