HD IPcamera’s voor woonhuis met kantoor

Voor kantoor aan huis is het niet alleen een luxe aanvulling op het alarm systeem maar zeer zeker ook een moderne manier van om je heen kijken of alles er nog netjes bij staat.

Met dit camerasysteem is er dag en nacht in zeer helder beeld te zien hoe de omgeving er bij staat. Zowel de auto, de oprit, de voordeur, de gang, als de gehele omtrek van het pand is alles in de gaten te houden.

Er is gebruik gemaakt van IP HD camera’s gekoppeld aan een digitale opname recorder welke doormiddel van een POE switch met slechts 1 kabel gevoed is. Hoge beeld kwaliteit is dan ook van groot belang voor een camerasysteem dat mensen zou moeten kunnen herkennen op beeld.

Dit soort camera’s zijn ook ideaal voor kinderdag verblijven, kleine kantoren, woonhuizen.

Bewakingscamera’s zijn enorm populair in Purmerend, Hoorn  en Alkmaar, steeds meer huizen maar ook bedrijven en VVE’s kiezen er voor om camera’s in te gaan zetten. Gezien de
steeds voorkomende vraag van verzekeraars welke bewijs willen zien is een camerasysteem een uitkomst om doormiddel van camerabeelden te kunnen aantonen wat er gebeurd is. De door ons geleverde systemen zijn uitermate scherp van kwaliteit en kunnen gezichten, kentekens of andere herkenbaarheden aantonen. Uitgeest, Hoorn, Volendam, Monnickendam, Landsmeer, Zaandam, Zaanstad, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Limmen, Heilo, Egmond aan Zee, Bergen, Warmenhuizen, Schagen, Callantsoog, Middenmeer,Haarlem, Hillegom, Zandvoort, Bloemendaal, Schalkwijk, Nieuw-Vennep , Den Helder, Medemblik, Enkhuizen, Hoogkarspel, Zwaag, Urk, Tollembeek,  zijn enorm populair te noemen.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor