HD PTZ IPcamera’s voor het Amsterdams haven gebied voor Sail 2015

Sail 2015 komt er aan, en om alles goed te laten verlopen is er extra aandacht voor CameraBewaking waarmee mogelijke incidenten snel kunnen worden opgevangen. Door de inzet van camera’s is er sneller in te grijpen en kan de camera net dat extra oog zijn dat nodig is bij verstoppingen.

Wij maken gebruik van minimaal FULL HD camera’s welke 25FPS hanteren als videoverloop, veel van de tijdelijke camera’s welke we plaatsen zijn voorzien van Zon energie panelen en accu’s zodat er geen stroom benodigd is, en maken de camera’s draadloos een verbinding naar de centrale post waar de camerabeelden worden uitgelezen.

Een mobiele meldkamer is veel door ons gebruikt, hiermee kunnen we snel en makkelijk de beelden laten binnenkomen, hiervoor hebben we 1400Mbit aan bandbreedte beschikbaar om al onze camera’s te kunnen aansturen. De centrale meldkamer [ CP ] welke we verhuren samen met onze camera’s bevat 4 stuks 32″monitoren en 2 stuks 19″ monitoren welke een ieder ingedeeld kunnen worden naar wens en smaak.

Met de joystick, de muis en e.v.t zelfs het touchscreen kunnen de beelden bediend worden, dit is geheel naar wens en smaak in te richten dat is het voordeel van flexibel huren.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor