Huurder bloemenveiling voorzien van camerabewaking

De bloemen veiling in Rijnsburg is doormiddel van een camerabewaking systeem een stukje veiliger. Een van de huurders heeft gekozen voor een eigen stuk beveiliging doormiddel van camera’s als aanvulling op de standaard beveiliging.

Door gebruik te maken van de geplaatste dag en nacht cameras kunnen de inkomende goederen gevolgd worden maar zeker ook de uitgaande spullen zullen op de camera’s haar fijn worden vastgelegd. Hier blijkt maar weer dat een camera beveiliging systeem niet alleen nuttig is maar ook een rustig gevoel kan geven voor de gebruikers en medewerkers, meer ogen zien immers
een duidelijker beeld zeker als het gaat om hoge kwaliteit.

Huurder bloemen veiling beveiligen met bewakingscamera’s

Camera beveiliging op de bloemenveiling

Opname van camerabeelden

Omdat alleen beelden zien natuurlijk niet genoeg is, is er gekozen voor een digitaal opname systeem, geen lastig gedoe met videobanden of DVD opnames of zelfs een computer welke dag en nacht aan moet staan.

Een vol automatische harddisk recorder met laag energie verbruik is de basis van dit beveiliging systeem. Het gehele camerabeveiliging systeem is voorzien van SONY bewakingscamera’s met 700TVL hoogwaardige kwaliteit.

Digitale beveiliging op basis van IP/NETWERK

Digitaal is de toekomst onze IP NETWERK harddisk recorders zijn de nieuwste in hun soort en klaar voor de toekomst, zeer uitgebreide software en enorm veel mogelijkheden.

cameramonteur voor beveiliging en alarm systeem
Zowel inzoomen, uitzoomen, besturen, terug kijken en opslaan van de beelden, maar ook een directe koppeling naar de politie en externe meldkamer is aan gedacht.

Via een beveiligde VPN verbinding welke via een losse firewall en extra IP adres loopt, worden alle beelden doorgespeeld en kunnen de externe partijen een verzoek doen tot het bekijken van de live beelden.

Ook een Beveiliging of camera bewaking project?

Denk ook eens aan CameraInstallatie.nl, wij komen graag langs om ons voor te stellen. De zekerheid voor een hoogwaardige kwaliteit camerabewaking en betrouwbare service een bedrijf waar u op kan bouwen.

Beveiliging van uw winkel, loods, tuin, straat, magazijn, hal, maar zeker ook de parkeergarage, of appartementencomplex in zowel Nederland, België als ook Duitsland. Wij garanderen zeer goede
kwaliteit voor een betaalbare eerlijke prijs.

Bij ons geen tussenhandel, geen verkoop kantoor of lastige vragen, direct contact duidelijke jip-en-janneketaal en een nette prijs waar u zeker niet van zal schrikken.

Wij voeren alle werkzaamheden uit in eigenbeheer, zo ook de inkoop, verkoop, onderhoud, helpdesk, en de gehele administratie u heeft niet te maken met 10 verschillende bedrijven.

Of het nu gaat om een alarm systeem, camera beveiliging , deurverklikker, intercom, stroomaanleg, databekabeling, wifi zenders alles in geheel eigenbeheer.

Bel voor meer informatie 036 52 90 007

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor