Installatie van een IP camera

Een IP camera is een camerasysteem wat meer kan dan een analoge- of HDCVI-camera. IP camera’s hebben namelijk slimme meetmogelijkheden, kunnen krachtige berekeningen uitvoeren en brengen de beelden direct over naar het doel.

Natuurlijk zijn er goedkope, namaak en zelfs imitatie IP camera’s te koop. Deze amateuristische IP camera’s hebben niet voldoende kracht en kwaliteit, waardoor deze camera’s niet aan de verwachting voldoen.

Voor dit project hebben wij in totaal vier IP camera’s mogen installeren, waarvan twee camera’s met flitser en microfoon/speaker. Deze speciale IP camera’s hebben een ingebouwde alarmsirene en flitser. Daarnaast kunt u met behulp van de microfoon live meeluisteren naar de geluiden en gesprekken.

Op deze locatie was kwaliteit het hoofddoel. Naast het IP camerasysteem hebben wij ook een Ajax alarmsysteem mogen installeren, inclusief paniekknoppen, bewegingssensoren en de magneetcontacten op ramen en deuren. Dit Ajax alarmsysteem is gekoppeld aan meerdere locaties, zodat de klant kan schakelen tussen de beveiligingssystemen van diverse locaties.

Camerainstallatie.nl en Ipcamerainstallatie.nl zijn al jaren vertrouwde partners als het gaat om installatie van IP camera’s en slimme IP camera’s. De kwaliteit van deze IP camera’s in combinatie met de beste installateurs verzekert u van de beste IP bewakingscamera inclusief installatie!

Wat is een IP camera?

IP video is de verzamelnaam voor camerabewaking met behulp van netwerktechnologie. Voorheen werden camerabewakingssystemen vaak uitgerust met 1-op-1-verbindingen waarbij vooral coaxkabels gebruikt werden.

De mogelijkheden van beveiligingscamera’s zijn enorm, maar welke meerwaarde bieden IP camera’s nu echt? IP camera’s zijn speciale bewakingscamera’s die bewegingen kunnen detecteren, beelden op kunnen slaan en inzoomen met behulp van bewegingsdetectie. Daarnaast kunnen deze camera’s warmte registeren, waardoor er in iedere situatie beweging gedetecteerd wordt.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor