Luxe dome camera’s FULL HD voor woonvilla

De Dahua HDBW3300 is een van de meest exclusieve haar scherpe bewakingscamera’s die je op dit moment kan kopen. met 3 echte megapixels en de werking van full HD op 25FPS realtime maakt het dat deze camera gelieft is onder de kenners.

Er is veel namaak te koop de megapixels vliegen je om de oren de een nog hoger dan de ander… maar met 4fps op 5MP en dan nog slechter beeld dan een 1,3MP heb je op papier prachtige beloftes maar in de werkelijkheid niks aan..

Dahua maakt zijn beloftes waar met een echte 3MP FULL HD 25FPS camera die doet wat ze zeggen en kan wat je verwacht. De dader herkennen? Een persoon op afstand kunnen zien, kentekens kunnen lezen deze camera kan het dan ook echt.

Dit luxe woonhuis [ villa ] is voorzien van deze populaire FULL HD bewakingscamera welke met 1 UTP harde kern kabel is aangesloten op de POE switch.

Het mooie van deze camera’s is dat ze enorm geschikt zijn om aan gesloten te worden op de Dahua NVR3204-P een NVR harddisk recorder welke de camera opnames kan opslaan en koppelt in een mooi en duidelijk overzicht. Met slechts 1 IP adres en inlognaam met bijbehorende wachtwoord kan u dan ook in een keer alles inzien en beheren.

Door alles centraal te beheren hoeft u niet meer op iedere camera afzonderlijk in te loggen de NVR recorder is de basis waar u alles kan terug vinden en beheren.

Een bewakingscamera voor thuis geeft rust en zekerheid, je kan altijd terug kijken wat er is gebeurd zo hoeft u nooit onzeker te zijn wie wat gedaan heeft. De kans dat een inbreker uw huis zal kiezen zal een stuk kleiner worden, en de verzekering geeft veelal een stuk premie korting.

Camera Installatie zoals het zou moeten ! en zoals een klant het zou wensen, een bewakingscamera of camera bewaking systeem is in heel Nederland steeds populairder aan het worden, er is een sterke groei te merken in Heerenveen, Assen, Beilen, Emmen, Coevorden, Hardenberg, Raalte, Kampen, Zwolle, Wolvega, Sneek, Lemmer en Emmeloord dit kan komen doordat er minder werk in de bouw is en mogelijk mensen opzoek zijn gegaan naar andere manieren van inkomsten, gezien er veel uit Oost-Europeze personen zijn aangehouden in deze omgevingen. zo ook in Lelystad en Giethoorn, Marknesse en Slagharen waar veel bezoekers voor het pretpark komen.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor camerainstallatie.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Onderhoudscontracten
  • Adviseurs op locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Eigen voorraad
  • Eigen showroom

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies
WhatsApp chat