Meerdere zorglocaties, 1 beheersysteem

Meerdere zorglocaties die met elkaar verbonden zijn voor één camerasysteem: onze zorgoplossing maakt samenwerken écht mogelijk! In de zorgsector wordt er vaak bespaard op uren, terwijl de medewerkers de maximale kwaliteit willen leveren. Met onze camera oplossing voor de zorg kunnen er meerdere locaties met elkaar verbonden worden, waardoor de slaap- en nachtwachten met elkaar samen kunnen werken.

Door elkaar op de camera’s in de gaten te houden, kan er gewaakt, beveiligd en echt gezorgd worden. Diverse melders, sensoren en druktoetsen maken het mogelijk om problemen te signaleren en collega’s bij te laten springen waar dit nodig is. Elkaar helpen, met elkaar waken en zorgen dat alles goed verloopt, terwijl veiligheid bovenaan staat en collega’s elkaar kunnen ondersteunen.

Met ons veilige cameranetwerk bieden wij een goed alternatief en de perfecte aanvulling op de beveiliging. Meer ogen waken over uw veiligheid en die van uw collega’s.

Betere veiligheid in de zorg

De slaap- en nachtwachten in de zorg hebben het vaak moeilijk en zwaar. Met minder mensen besparend moeten werken, is lastig. Door de inzet van techniek kan er met weinig geld toch veel resultaat geboekt worden, denk bijvoorbeeld aan een onderling verbonden noodknoppensysteem of nooddeurensysteem. Doordat alle camera’s onderling verbonden en gekoppeld zijn aan de signalen en deuren, kunnen alle locaties en situaties goed in de gaten gehouden worden.

Cameranetwerken met melders zijn noodzakelijk voor een duidelijk overzicht binnen de zorg. Met steeds minder personeel, moet de techniek bijspringen om zorgmedewerkers te voorzien van extra handen en ogen. Wij kunnen met behulp van ICT en techniek maatwerkprojecten bouwen die passen bij uw situatie en voldoen aan uw wensen.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor