Mobiele stroom voorziening met zon en wind energie

Het verkrijgen van stroom op locaties waar totaal geen stroom voorzieningen aanwezig zijn, doormiddel van de door ons ontwikkelde en op maat gemaakte zon en wind energie opweksystemen kan u nagenoeg overal stroom verkrijgen.

Of het nu gaat om een camera, een Tv, een reclame zuil, meet instrumenten, opladen van gereedschap ,verwarming, verlichting, straat verlichting. eigenlijk alles kan je wel met alternatieve stroom bronnen voeden en nog gratis ook.

Zon energy

De natuur geeft ons veel mogelijkheden tot gratis energie voorzieningen, benieuwd naar de mogelijkheden Bel of mail ons gerust dan denken we graag met u mee. Alternatieve energie voorzieningen zijn populair, alles wat groen is heeft de toekomst veel bedrijven hebben dit ook door en willen graag investeren in groene energie oplossingen zeker als dit ook mobiel kan.

Gooi opgewekte energie nooit weg
Stroom gebruiken is leuk, maar als je meer kan opwekken dan je verbruikt is het goed om eens te kijken naar accu’s op te laden, zo kan je op momenten dat er minder beschikbaar is gebruik maken van de accu’s welke de opgeslagen stroom hebben bewaard. Tussentijds laden de accu’s natuurlijk gewoon bij, dit gebeurd door het extra opgewekte stroom aan de accu’s te geven.

Zonnepanelen worden ook wel zonnecellen of PV-cellen (photovoltaic cells) genoemd. Het zijn de blauwachtige panelen waarmee energie uit zonlicht wordt omgezet in elektrische energie. Zonnepanelen zijn er in allerlei schaalgroottes en toepassingen, bijvoorbeeld bij parkeermeters en matrixborden langs de weg.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor