Onopvallende kleine dome camera’s op woonhuis

Subtiel beveiligen door niet de nadruk te leggen op de camera’s maar er wel volop gebruik van maken. Rondom het gehele huis hangen de bewaking camera’s keurig en doen ze huiswerk, ze houden alles in de gaten en melden zich bij onraad.

De computers, telefoons, iPad’s zijn allemaal verbonden met het camera netwerk zodat ze ieder de melding krijgen die ze horen te krijgen, welke van te voren zijn ingesteld.

Bij nacht is het beeld perfect te noemen, helder en overzichtelijk dit komt door de vernieuwde infrarood techniek op de camera
welke voor een nog beter beeld kan zorgen dan u normaal van een dome camera gewend was.

Beelden live bekijken via 3G / Internet / wifi
Via een 3G of een wifi verbinding kunnen de beelden online bekeken worden, afhankelijk van de internet snelheid kan dit met vele tegelijk, ook kunnen de beelden aan een video meldkamer gekoppeld worden zodat bij afwezigheid het huis in de gaten zal worden gehouden.

Netwerk bekabeling netjes installeren
Wij maken gebruik van een de POE techniek waardoor we slechts 1 kabel hoeven te trekken van de recorder naar de camera, POE geeft zowel het netwerk/videosignaal maar tevens ook de 5/6 of zelfs 12V voeding.

Een netwerk of IP camera Installeren
De techniek maakt het mogelijk dat een haar scherp beeld met meerdere camera’s kan worden opgenomen, echter het instellen
van een netwerk en of IP camera verdiend de nodige aandacht en kennis om deze juist te configureren.

Zo heb je niet alleen te maken met IP nummers, Gateway instellingen, netwerk verkeer, bandbreedte , maar zeer zeker ook met afstellen en opslag, motion detectie… toegang van buitenaf, en vindbaarheid.

Collega David Serpenti, is op locatie geweest voor de inspectie om te bekijken wat de juiste oplossing zou zijn voor deze locatie en heeft aan de hand van de wensen een veiligheidsplan opgesteld.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor