Pand beveiliging met beveiliging camera

De beveiliging van uw pand kan zeer goed aangevuld worden met bewakingscamera’s zeker als je nagaat dat een Alarm systeem tegenwoordig niet meer voldoende is voor een verzekeraar als het gaat om waardevolle goederen die u opslaat.

Zit u thuis en is er iets op kantoor aan de hand? Gewoon even met uw telefoon inloggen en meekijken, staat er iemand voor de deur de deurintercom kan ook gekoppeld worden dat is het gemak van IP techniek tegenwoordig.

Camerabeveiliging en bewaking: veiligheid voor uw gezin, bedrijf of winkel 
Om ook uw pand te beveiligen kan u gebruik maken van traditionele rolluiken, hekwerken en een alarmsysteem installeren. Criminelen zijn echter zeer inventief in het uitschakelen van deze hindernissen. Met de juiste camerabeveiliging vergroot u de veiligheid rondom uw woning, winkel of bedrijfspand aanzienlijk. Denk bijvoorbeeld aan een bewakingscamera die is uitgerust met apparatuur om de beelden op te nemen.
terrein en parkeergarage beveiliging met camera

Niet alleen voor uw pand of woning maar zeker ook de parkeer garage of het opslag terrein kan doormiddel van camerabewaking beter worden beveiligd. Beeldopname zorgt immers niet alleen voor bewijslast bij inbraak, vandalisme of overval, maar van deze vorm van camerabeveiliging gaat ook een preventieve werking uit.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor