PTZ Domecamera – FULL HD beeld op 80meter afstand

Ook ons eigen pand beveiligen we goed, ruim 30 camera’s houden alles in de gaten, natuurlijk gebruiken we het voornamelijk om een demo te geven en of om testen mee te doen. Zo ook deze nieuwe IP66 bestuurbare dome camera [ PTZ ] deze is volledig te besturen en dat kan dus met 360graden volledig rondom.

Dit is niet de meest extreme camera, maar een normale gemiddelde met 12X zoom, hierdoor is hij redelijk klein en betaalbaar voor een kleine 1000,- euro Ex btw is deze camera in uw eigendom en hierdoor enorm aantrekkelijk om als bedrijf in te zetten.

Kentekens en personen herkennen, en erg ver inzoomen dat is waar deze HD IPcamera enorm goed in is, en het mooie is dat deze camera automatische programma’s kan draaien en aangestuurd kan worden zo kan hij op beweging reageren en zijn vaste belangrijke punten als standaard in te stellen.

Deze camera is door ons te installeren op een bekabeld netwerk, maar ook kunnen we deze met WIFI/of een straalzender verbinding tot stand brengen dit is zelfs mogelijk op afstanden van
1000meter.

De camera is zowel op een telefoon, tablet als met een computer te bedienen, als ook worden opgenomen het betreft een professionele IPCamera welke volledig bestuurbaar is en voor jaren plezier kan zorgen.

Een mooi voorbeeld is het tankstation en de rotonde welke hier in beeld zijn gebracht waarop duidelijk te zien is hoe goed de camerabeeld kwaliteit is. Deze FULL HD PTZ camera kan reageren op beweging, maar ook op een alarm melding, een sensor of op basis van ingegeven factoren, dit kan ook een kassa aanslag zijn, of b.v. een geluid signaal. De camera zal daarna automatisch naar zijn positie gaan waarop deze is geprogrammeerd.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor