Tijdelijke draadloze netwerk straal verbinding

Voor het media bedrijf Endemol hebben wij vanaf hun nieuwe hoofdkantoor een tijdelijke straalverbinding opgezet zodat er een 180mbit netwerk verbinding beschikbaar is gekomen. De gemeten afstand is 900meter met 2MS reactie snelheid.

Tijdelijke huur van een internet of netwerk verbindingen komen steeds vaker voor de rede is dat de gemeten snelheden kunnen oplopen tot 1000Mbit zowel up als down, maar ook doordat levering geen wachttijd heeft. Zo kan u tijdens een verhuizing naar een nieuw pand gebruik maken van een straal verbinding totdat de nieuwe internet en of netwerk verbinding geleverd zal worden.

Ook kan een straal verbinding vele malen sneller zijn dan een Adsl, of kabel verbinding van een telecom leverancier waardoor onderlinge verbindingen sneller zullen doorlopen.

Een tijdelijke straal verbinding is zeker op plekken waar het enorm druk is veelal een zeer goed alternatief voor als er geen 3G en of 4G verbinding genoten kan worden.

Een draadloze verbinding / straalverbinding huren? vanaf 75,- 
Straalverbinding tussen 2 locaties? licentie vrij of met vergunning op uw naam.

Heeft u slecht tijdelijk een WiFi oplossing nodig? CameraInstallatie biedt u de mogelijkheid om WiFi apparatuur te huren om zo uw tijdelijke verbindingsvraagstuk op te lossen. Of het nu gaat om een enkele point-to-point straalverbinding om twee locaties te verbinden of om een compleet outdoor wifi netwerk.

Zowel verhuur, lease als verkoop

Straal verbinding huren of kopen voor tijdelijk netwerk of internet

Tijdens een verhuizing, een tijdelijk evenement of als er op een locatie slecht tot geen internet is, tijdens de bouw van een gebouw of als oplossing voor het aansluiten van uw VPN, Camera of alarm systeem.

Een huur zender voor het aansluiten van uw netwerk kan de oplossing zijn, wij kunnen tot 2000 – 5000 meter afstand een draadloze zeer snelle verbinding tot stand brengen met snelheden van 200 – 1000mbit.

Het huren van een straal verbinding kan al vanaf 1 dag tot enkele jaren, maar ook koop bestaat tot de opties, alsmede het uitbreiden tot WIFI netwerk.

Tijdelijke WIFI verbinding huren – Straal verbinding

Een tijdelijke internet verbinding nodig of heeft u een 2e pand er bij maar moet er tussen de twee panden in een verbinding komen? Wij kunnen deze verbindingen binnen een paar uur actief stellen, snelheden tot 1,4Gbps zijn voor ons binnen 12KM afstand geen enkel probleem.
wifi straal zender

Zowel huur, koop als lease is bij ons gewoon mogelijk! Betaalbaar uw verbinding actief voor grote en kleine afstanden en zeer voordelig.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor