Tijdelijke verplaatsbare bewakingscamera

Voor dit project was het gewenst een verplaatsbare paal te plaatsen welke per project van plaats kon verwisselen. Omdat er op deze locatie verschillende plekken zijn waar de camera nodig zou zijn is het zo in elkaar gezet dat de camera via een straal verbinding tot een kleine 2.5KM kan verbinden en zo mobiel kan worden ingezet.

De vaste camera masten zijn ook via een draadloze verbinding gekoppeld maar hebben wel een vast beeld opname punt welke vanuit de beheer unit live bekeken worden door de beveiliging medewerker.

Dit soort blackbox systemen zijn flexibel inzetbaar voor verschillende doelgroepen. Wij passen onze systemen voor de klant aan, maatwerk is dan ook de basis van het succes van ons bedrijf.

Huur / Lease / Verkoop / Operationeel beheer / Onderhoud
Toezicht camera’s huren voor gemeentelijke instellingen, evenementen, festivals, politie, rail support, je kan het zo gek niet bedenken of de toezicht camera’s in dit soort blackbox systemen die wij verkopen, verhuren en in de lease aanbieden worden wel ingezet.

Veel bedrijven kiezen voor een stuk huur/lease om op die manier een flexibele inzet te hebben en geen overlast hebben van onderhoud en verplaatsen van de blackbox cameratoezicht systemen.

Accu / Vaste stroom / Zonnen-energie / Combinatie
Niet altijd is er stroom maar ook daar hebben wij oplossingen voor, zo kunnen wij de 12V, 24V, en 220V via diverse bronnen aanvullen denk hierbij aan wind, zon, maar ook straat lantaarns,
aggregaten en of Accu packs.

De verschillende manieren van monteren
De door ons gemaakte mobiele camera’s zijn in verschillende bouwsoorten te verkrijgen denk aan camera’s in een paal, camera’s die in een koffer zitten, losse camera’s die overal in te hangen zijn, camera’s die verstopt zitten in spy behuizingen maar ook meerdere camera’s in een paal.

Verplaatsbare cameratoezicht ruimtes
Onze camera’s kunnen draadloos verbinding maken met de basis unit deze is bij ons te verkrijgen in een flightcase maar ook kunnen wij een bus, auto, vrachtwagen, zee-container, bouwkeet ombouwen tot cameracontrole ruimte.

www.SecurityRent.eu

Schotel verbinding met de camerasystemen
Al onze camera’s zijn geschikt om verbinding te kunnen maken met een sataliet verbinding voor het doorstralen van de camerabewaking’s beelden die b.v. doorgezet moeten worden naar een politie meldkamer en of andere organisatie die niet in een straal van 5KM van de mobiele meldkamer vandaan zit.

Met schotel verbindingen kunnen wij zeer hoge snelheden behalen waardoor de beeld kwaliteit tot zelfs FULL HD kan worden behaald.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor