Waarom camerabeveiliging niet onzichtbaar moet zijn

In dit artikel lees je waarom camerabeveiliging niet onzichtbaar moet zijn

In dit artikel geef ik je een gouden tip mee tijdens het oriënteren voor camera beveiliging; waarom camerabeveiliging niet onzichtbaar moet zijn.
Het is één van de eerste vragen die je krijgt, wanneer je een intake bij iemand thuis gaat doen. “Hebben jullie deze ook in het zwart? Ik vind wit echt niet mooi op onze bakstenen staan, dat is de camerabeveiliging zo zichtbaar!”.
Nou meneer/mevrouw, wij zijn een full-service bedrijf. Vanzelfsprekend kunnen wij de camera’s altijd in allerlei kleuren voor u spuiten! Maar weet u wel zeker dat u dit wilt?

De afweging die je wél moet maken bij het kiezen van de kleur van je camerabeveiliging

Het is natuurlijk prachtig, zo’n “Dome”-cameraatje in precies dezelfde kleur als je dak of gevel. Maar vergist u zich niet; wellicht loopt u dan net het grootste voordeel van camerabeveiliging mis!
Een van de belangrijkste redenen om een camera beveiligingssysteem aan te schaffen is immers het afschrikken van inbrekers en ongenode gasten. En laat camera beveiliging die onzichtbaar is nu nét niet opvallen.. Dit is de reden waarom wij vaak adviseren dat camera beveiliging niet onzichtbaar moet zijn. Wanneer u camerabeveiliging juist zichtbaar maakt houdt dit ook hangjongeren en relschoppers op afstand. Kijk bijvoorbeeld hier hoe wij dit op een terrein in Amsterdam hebben aangepakt, door het gebruik van 4K bewakingscamera’s.

De witte camera beveiliging van Dahua

Wanneer je – net zoals wij- alleen maar met de beste kwaliteit voor schappelijke prijzen wilt werken, kom je al snel uit bij het merk Dahua. Dahua levert voornamelijk witte camera’s. Dit omdat ze vaak afsteken tegen panden en huizen, waardoor de camera beveiliging goed zichtbaar is voor inbrekers en dieven. Net als de zichtbaarheid van de camera beveiliging zoals hiernaast te zien is. In veel gevallen is dit ons advies aan u.

Wilt u ook advies over hoe u indringers en ongenode gasten kunt afschrikken door uw camerabeveiliging niet onzichtbaar te maken?

Of gaat u toch voor het esthetisch prettige kleurtje? In beide gevallen helpen wij u graag, altijd op zoek naar een oplossing die bij u past. Laat uw gegevens achter in het contactformulier, stuur een mail naar info@camerainstallatie.nl of geef ons een belletje op 036 52 90 007.

Referenties

Deze klanten ging u voor