Woning verbouwing – netwerk – wifi – camerasysteem – elektra – Philips Hue – patchkast

Nadat de bestaande woning door de nieuwe eigenaar compleet verbouwd is, hebben wij de opdracht gekregen om de woning te moderniseren door een nieuw netwerk aan te leggen (zowel bekabeld met Cat6 als wifi). Daarnaast mochten wij een digitale IP-deurbel, digitale IP-camera’s en een geheel nieuw Philips Hue lichtsysteem aanleggen.

Alle verlichting spotjes zijn op maat gemaakt en van Philips Hue GU10 RGB spots voorzien. Rondom de woning is alles voorzien van RGB-verlichting en kan via de Philips Hue app alles worden ingesteld.

Met het gehele project zijn twee van onze professionele monteurs ruim zes dagen bezig geweest. De hele woning is van A tot Z gemoderniseerd: van het infrezen van de kabels, elektra en netwerk tot het installeren van alle hardware om het geheel werkend te maken.

Het mooie van een verhuizing naar een nieuwe of bestaande woning is dat het inrichten vanaf het eerste moment altijd naar jouw smaak kan gebeuren. Het is altijd belangrijk om de juiste informatie in te winnen, om te voorkomen dat u een miskoop doet.

Onze medewerkers weten door hun jarenlange ervaring in de praktijk precies wat wel en niet mogelijk is om te doen. Wij zijn de geschikte partner om u te helpen bij het maken van de juiste technische keuzes en helpen u graag met het verbouwen en moderniseren van uw woning.

Installatie complete techniek opstellingen

Wij installeren complete technische opstellingen in woningen. Hierbij kunt u denken aan:

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor