Woonhuis beveiliging met FULL HD Bewakingcamera’s

Je huis optimaal beveiligen doe je met zowel goede sloten, een alarm systeem en tevens natuurlijk goede beeld kwaliteit camera’s. Er is gekozen voor het model HDW3200S een van de betere POE gevoede camera’s van het populaire merk Dahua.

Alle camera hebben wij doormiddel van slechts 1 kabel per camera kunnen voeden, op deze manier heeft u nagenoeg geen zichtbare kabels die u kan zien. Alles is netjes achter de stenen door onze monteurs geïnstalleerd.

Centraal in huis hebben wij een digitale harddisk recorder geplaatst welke alle camera’s opneemt en welke centraal te benaderen is. Het gemak van een dergelijke recorder (NVR) is groot u hoeft administratief weinig meer te doen alles is via een recorder te benaderen en zo kan u in een overzicht alle camera’s bedienen en terug kijken.

Beveiligingscamera certificatie? Onderhoud aan videobewakingscamera of uw bekabeling laten doormeten / certificeren? Laat een monteur van CameraInstallatie het onderhoud uitvoeren dan weet u zeker dat het op de juiste manier gaat.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor