Woonhuis met camera’s Beveiligen

Nood breekt wet, zo ook in dit geval de klant heeft het nooit gewild maar het kon niet langer op deze manier. De keuze om over te gaan op camera’s was in dit geval een bewuste keuze maar zeker geen wens.

Een keurig nette woonwijk, mooie huizen en dure auto’s maar dit trekt ook verkeerde personen aan. Om het netjes te zeggen het trekt personen aan die zonder te vragen uw eigendommen meenemen en u met schade achter laten.

Nadat de zoveelste auto navigatie was gestolen, een zonnebril en niet lachen
ook wat dropjes weg waren was de maat vol de klant besloot camera’s te nemen.

De camera’s moesten echter wel aan voorwaarden voldoen, mooi, netjes, strak ,
passen bij het huis en niet opvallen of afdoen aan. Los van deze uiterlijke wensen was er ook een grote wens het bekijken van de beelden op de IPAD ook dit
is geen enkel probleem en kan gewoon met AL onze systemen die we leveren.

Update: Maart 2012

Na telefonisch contact is gebleken dat sinds de installatie GEEN problemen zich meer hebben voorgedaan. De klant heeft het gevoel dat ze zijn huis voorbij lopen nadat de camera’s er hangen, immers geeft de klant aan dat enkele andere bewoners verderop in de straat nog steeds last hebben.

Wij hebben hem het advies gegeven ook zijn buren natuurlijk naar ons toe te sturen, mond op mond reclame is immers het mooiste wat er is.

Camera Installatie

Camerabeveiliging met camera’s biedt een passende beveiligingsoplossing! Of het nu gaat om woonhuisbeveiliging, bedrijfsbeveiliging of een tijdelijke objectbeveiliging. Het aanleggen van een inbraakbeveiliging in uw woonhuis of werk locatie is een belangrijke manier om
de veiligheid te verhogen en de inbraakgevoeligheid te verlagen

Houdt de inbreker buiten!

Een veilige thuishaven uw woonhuis een inbraak in uw woning is dus een ware nachtmerrie. Iemand die aan uw spullen zit als er geen toestemming voor gegeven is, dit moet gestopt worden en wij helpen u graag immers is het onze missie u veiliger te laten wonen.

Sinds 1999 maken wij er onze passie van de criminaliteit te minderen, en de daders te pakken. Laat ons u adviseren het is gratis ! dus waarom niet ?

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor camerainstallatie.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Onderhoudscontracten
  • Adviseurs op locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Eigen voorraad
  • Eigen showroom

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies
WhatsApp chat