Alarmsysteem installatie voor thuis en kantoor

Bij de keuze voor een huis alarm systeem of een alarm systeem voor het bedrijf is het goed te kijken naar de wens maar ook naar de mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Er zijn vele alarm systemen te krijgen en iedere installateur heeft zo zijn eigen voorkeur en kennis/ervaring.

Wij werken het liefste met jablotron, Risco en Honeywell , op de fotos ziet u een installatie van het nieuwste model Risco dit is het neusje van de zalm wat er op dit moment te krijgen is. Met het merk Risco heeft u niet alleen een modern vormgegeven alarm systeem maar ook een systeem waarbij wij u als als gebruiker ook rechten kunnen geven zelf gebruikers aan te maken en kleine handelingen makkelijk en begrijpelijk zelf te kunnen uitvoeren.

Vroeger kon u enkel en alleen de installateur contacten als u een pincode wenste aan te passen, of als er een nieuw telefoon nummer was, of als er tijdelijk een nieuwe gebruiker moest bijkomen… Met de komst van de Risco IP serie kan u als gebruiker inloggen via het internet op uw systeem en zelf deze basis instellingen aanpassen zonder daar gelijk uw installateur voor te hoeven bellen en daar onnodige kosten aan te maken.

Een alarm systeem hoeft niet duur te zijn ! sterker nog het is zelfs enorm betaalbaar een compleet systeem incl montage en installatie is er al vanaf 799,- euro zonder maandelijkse kosten.