Mail Bel Contact

Bewakingscamera’s in achtertuin

Voor deze klant hebben wij drie beveiligingscamera’s geplaatst, waardoor alle gebeurtenissen rondom de achtertuin, het zijpad en de voordeur altijd zichtbaar zijn. De bekabeling van het gehele systeem is netjes weggewerkt via de kruipruimte.

Doordat er weinig verlichting aanwezig is buiten, is er gekozen voor opvallende camera’s met een goed nachtzicht. Doordat de camera’s goed opvallen, is het voor iedereen duidelijk dat er op deze locatie gebruik gemaakt wordt van beveiligingscamera’s.

Update 12 juli 2011
De bewakingscamera’s hebben vrijwel direct hun dienst bewezen, nadat er een Vespa scooter gestolen was uit de tuin. Op de camerabeelden zijn de daders duidelijk herkenbaar in beeld.

Camerabewaking werkt, dat is wederom bewezen. Een inbraak of overval is nooit leuk, maar met behulp van beveiligingscamera’s kunnen daders sneller gevonden worden en is er sprake van directe bewijslast. Samen met u werken wij een plan uit voor de juiste plaatsing van een betrouwbaar camerabewakingssysteem. Met beveiligingscamera’s bent u er zeker van dat eventuele daders duidelijk op beeld staan.