Mail Bel Contact

Camerabeveiliging verhuur voor LakeSide Festival 2014

Het was geen moeilijke keuze voor de organisatie van LakeSide ze wilden graag betere beveiliging dan de voorgaande jaren en natuurlijk voor een betaalbare prijs. Ons dochter bedrijf SecurityRental.eu is specialist op het gebied van verhuur van Camerabewaking / beveiliging camera’s voor b.v. Evenementen en overheid/politie.

De camera’s voor LakeSide zijn volledig 100% 30fps FULL HD, bestuurbare camera op accu en natuurlijk draadloos. De mobiele meldkamer is uniek te noemen, volledig mobiel, modulair en verplaatsbaar op iedere locatie neer te zetten. Op deze manier is het beveiligen van een festival met Camera’s een makkelijke manier en wij maken dit graag betaalbaar.

Erg leuk om te horen was achteraf, dat zowel Lakeside zelf, maar ook de politie, EHBO en de beveiliging zeer te spreken waren over de werking van de camera’s , de beeld kwaliteit en het bedien gemak.

Toob Alers, mede-oprichter van het Evenementen Platform Alphen (EPA), heeft eerder al reeds een keer aangegeven.

“Ik vind het heel plezierig om te horen,” aldus Alers. “Zoiets zou ook passen bij Alphen Culinair, de Huttenbouw of de Jaarmarkt.

– Bij Alphen Culinair

SecurityRental is een partner van CameraInstallatie.nl