Mail Bel Contact

Camera's voor vve appartementencomplex

U wilt ook graag Camera’s voor vve appartementencomplex inzetten een verstandige keuze zo vinden wij ! Veel meer dan een slot, en goede verlichting is er veelal niet in een gemiddeld appartementencomplex te vinden, dit is natuurlijk enorm zonde.

 

Zowel een goed slot, als de verlichting zijn natuurlijk belangrijk, maar juist met de inzet van een goed camerabewaking systeem houd u indringers vaker buiten de deur.

 

Een professionele camerabewaking set laten installeren bij uw VVE? de meeste appartementencomplexen welke wij beveiligen met een bewakingscamera hebben na de installatie zo goed als geen overlast meer, en is die overlast er wel dan is er bewijs en dat is nu net de meerwaarde.

Camerainstallatie.nl

Mag de VvE camera’s ophangen in het appartementencomplex?

 

De belangrijkste vraag is of de VvE camera’s mag laten ophangen in het appartementencomplex. Onder bepaalde voorwaarden mag de VvE camera’s ophangen om eigendommen en bewoners te beschermen. Eén van die voorwaarden is dat er een gerechtvaardigd belang moet zijn voor het cameratoezicht. De beveiliging van eigendommen en bewoners kan in dit geval een gerechtvaardigd belang zijn.

Toegangs-Controle systemen voor VVE

 

Toegangs-controle systemen voor VVE van een appartementencomplex bestaan nog vaak uit een hoofdtoegangsdeur waar bewoners middels een “gewone” sleutel de toegang verkrijgen. Vaak is diezelfde toegangsdeur voorzien van een Automatische deurdranger die er voor zorgt dat de toegangsdeur goed wordt afgesloten. Voor een bezoeker kan middels de bekende spreek luister intercom toegang worden verleend ( we kennen allemaal wel het bekende zoemertje wanneer de deur wordt ontgrendeld.) De bewoners van een appartementen complex hebben een aantal sleutels in zijn of haar bezit, daardoor zijn er ook nog veel sleutels in omloop.  Sleutels kunnen kwijtraken of eenvoudig worden bijgemaakt en in het bezit komen van ongenode personen die niets te zoeken hebben in het

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant