Draadloze bestuurbare PTZ IP dome beveiligingscamera

Als team van experts in draadloze technologieën zijn we er trots op dat we hebben mogen bijdragen aan de beveiliging van dit bedrijventerrein. We hebben een geheel draadloze dekking van maar liefst 300 MBit gerealiseerd, zonder ook maar één kabel te hoeven trekken voor de camera’s. Dit heeft niet alleen een enorme kostenbesparing opgeleverd, maar zorgt ook voor meer flexibiliteit in de opstelling van de camera’s.

Maar dat is nog niet alles. Alle omliggende panden zijn namelijk ook aangesloten op hetzelfde beveiligde frequentienetwerk. Dit betekent dat alle bedrijven op het terrein profiteren van dezelfde hoge mate van beveiliging, zonder dat ze individueel hun eigen beveiligingssystemen hoeven aan te schaffen. Dit zorgt voor meer eenheid en samenwerking tussen de verschillende bedrijven op het terrein.

Om dit draadloze netwerk mogelijk te maken, hebben we gebruik gemaakt van een speciale zender met een zeer hoge frequentie. Hierdoor ondervinden normale WiFi-gebruikers geen enkele hinder van dit netwerk. Dit betekent dat medewerkers van de bedrijven op het terrein nog steeds zonder problemen gebruik kunnen maken van hun eigen WiFi-netwerken voor bijvoorbeeld het versturen van e-mails of het browsen op het internet.

Naast de camerabeveiliging zijn er ook andere toepassingen mogelijk met dit draadloze netwerk. Zo zou bijvoorbeeld het in- en uitchecken van medewerkers en bezoekers op het terrein via dit netwerk kunnen verlopen. Dit bespaart tijd en voorkomt eventuele fouten bij het handmatig invoeren van gegevens.

Een ander voorbeeld van een mogelijke toepassing van dit netwerk is het monitoren van het energieverbruik op het terrein. Door sensoren te plaatsen op de verschillende gebouwen, kan het energieverbruik worden gemonitord en geoptimaliseerd. Dit zorgt niet alleen voor kostenbesparingen, maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Kortom, met dit draadloze netwerk hebben we niet alleen gezorgd voor een hoge mate van beveiliging op het bedrijventerrein, maar bieden we ook tal van andere mogelijkheden voor de toekomst. Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van het terrein en kijken uit naar eventuele toekomstige projecten!