IPcamerasysteem met intercom koppeling

Dit huis in Almere Noorderplassen hebben we mogen voorzien van 2 stuks zeer luxe IP HD bewakingcamera’s welke gekoppeld zijn op een camerasysteem welke alles digitaal op kan nemen. Het Intercom systeem welke we tevens geplaatst hebben met ingebouwde bel /speaker / camera / monitor kan op meerdere plekken in huis worden bekeken.

De camera’s zijn via de iPhone, iPad, en of computer gewoon live te bekijken, en of terug te kijken dat maakt het makkelijk om op afstand gewoon mee te kijken wat er zich afspeelt als u niet thuis bent.

Er zijn geen kabels te zien, alles netjes weggewerkt en aangesloten op het internet netwerk.

Alles binnen handbereik met een video deur intercom systeem

Het gemak van een intercom is met de jaren groter en groter geworden. Waar je vroeger enkel kon horen en spreken is het nu al standaard met een camera voorzien. De keuze is reuze en wij maken het u gemakkelijk door ALL-IN kant en klare pakketten aan te bieden inclusief montage en installatie door onze eigen monteurs. Met één druk op de knop kunt de voordeur, voorzien van een deuropener, op afstand openen.

De intercom systemen zijn zowel draadloos als bekabeld mogelijk om aan te sluiten en monteren wij vakkundig voor u naar uw wensen. Natuurlijk kunnen wij ook het intercom systeem combineren met een alarm en of bewakingscamera of IP-camerasysteem.