WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Uitgebreide camerabewaking oprit

Een oprijlaan van ruim tachtig meter is natuurlijk een droom en enorme luxe, maar kan ook vervelend zijn omdat je niet kan zien wat er gebeurt. Dit is dan ook de reden dat wij voor deze klant camera’s hebben mogen plaatsen. Een camera helpt namelijk om dingen waar te nemen en inzichtelijk te maken op plekken die je niet direct in de gaten kunt houden.

Wij hebben voor de oprijlaan gekozen oor 36 zoom camera’s. Deze camera’s leveren haarscherpe beelden en zijn te besturen vanaf een iPhone, iPad en een computer. Als het donker wordt, schakelen de camera’s automatisch over op infrarood nachtzicht, zodat er ook ’s nachts haarscherpe beelden beschikbaar zijn. Bij verschillende lichtsterktes overdag passen de camera’s zich eveneens automatisch aan voor optimale beelden. Bovendien voldoen al onze camera’s aan de IP67-certificering en zijn de camera’s bestand tegen alle weersomstandigheden, van enorme kou tot extreme hitte.

Wilt u een professioneel advies over het plaatsen van beveiligingscamera’s of weet u al precies waar de camera’s moeten komen? Neem gerust contact met ons op voor advies op locatie of een vrijblijvende offerte. Met onze passie voor veiligheid en techniek verhogen wij al meer dan 30 jaar de veiligheid!

Stappenplan:

Graag komen wij met u in contact zodat wij samen de wensen kunnen doorspreken. Aan de hand van uw camerabewakingswensen kiezen wij samen met u het beste passende bewakingscamera pakket met professionele installatie.

Samen met de planner kijken wij in de agenda voor een datum dat wij de camerainstallatie bij u komen installeren. De kunst is het zoeken van de juiste monteurs bij de klus, immers
is iedere monteur anders en is het nog steeds mensenwerk. Doordat wij onze eigen monteurs door en door kennen, weten wij de juiste match te maken voor de camerabewaking installatie bij u op locatie.

Op de dag van de installatie zal de camerabewakingsmonteur zich netjes bij u voorstellen en samen met u loopt hij alles nog een keer goed door en zal hij duidelijk uitleggen hoe hij dit gaat aanpakken. De installatie monteur zal keurig netjes en schoon werken om tot een goed eindresultaat te komen zodat u uiterst tevreden zult zijn. De monteur zal hier ongeveer een dag mee bezig zijn om de bekabeling te trekken voor de camera’s, het monteren daarvan en het plaatsen van de harddisk recorder [NVR recorder].

Als alle kabels zijn getrokken, de harddisk recorder geplaatst is en alles weer netjes en schoon is, dan zal de installatiemonteur gaan beginnen met programmeren van de camera’s. Zo kunnen de bewakingscamera’s reageren op beweging, of andere patronen registeren welke u zou wensen. Ook zal hij de beveiligingscamera’s en de recorder koppelen aan het internet zodat u op afstand de beelden kunt bekijken en kunt terugkijken op bijvoorbeeld uw  tablet of smartphone met een door ons meegeleverde app.

Als alles geïnstalleerd is op de computer, tablet, telefoon en u tevreden bent met de uitleg, dan zal de camerainstallatie monteur stickers plakken, het papierwerk en certificering in orde gaan maken en u vragen of alles naar wens is.