WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woonhuis met camera’s beveiligen

Nood breekt wet, zo bleek ook bij het plaatsen van de beveiligingscamera’s voor dit woonhuis. De klant heeft nooit camerabewaking gewild, maar de toename van criminaliteit zorgde ervoor dat bewakingscamera’s de veiligheid van de bewoners moet garanderen.

Een nette woonwijk, mooie huizen en dure auto’s: prachtig natuurlijk, maar ook een enorme aantrekkingskracht voor verkeerde personen. Ofwel, personen die zonder vragen uw eigendommen meenemen en u met schade achterlaten.

Nadat er voor de zoveelste keer in de auto was ingebroken en de klant weer een navigatiesysteem en een zonnebril kwijt was, was de maat vol. De klant besloot het toezicht te vergroten door bewakingscamera’s aan te schaffen en te laten plaatsen. De bewakingscamera’s moesten wel aan een belangrijke voorwaarde voldoen, namelijk: passen bij het huis, waardoor de camera’s netjes geïnstalleerd konden worden en niet op zouden vallen. Los van de uiterlijke wensen, moesten de beelden ook op de iPad bekeken konden worden.

Update maart 2012
Na telefonisch contact is gebleken dat er, sinds de installatie van de bewakingscamera’s, geen problemen meer plaatsgevonden hebben. De klant heeft het gevoel dat inbrekers zijn huis voorbijlopen sinds de camera’s er hangen, aangezien de bewoners verderop in de straat nog wel last hebben van inbrekers.

Installatie bewakingscamera’s

Camerabewaking is de ideale beveiligingsoplossing! Of het nu gaat om woonhuisbeveiliging, bedrijfsbeveiliging of een tijdelijke objectbeveiliging, wij helpen u graag verder. Het aanleggen van inbraakbeveiliging is een belangrijke manier om de veiligheid te verhogen en de inbraakgevoeligheid te verlagen.

Sinds 1999 helpen wij met onze passie voor techniek en beveiliging om de criminaliteit te verminderen en daders makkelijker te kunnen achterhalen. Wij komen graag bij u langs op locatie, zodat wij u van een passend advies kunnen voorzien!