KWS infrastructuur beveiliging

De kern van het werk van KWS Infra bv wordt gevormd door aanleg, reconstructie en  onderhoud van verhardingen (wegen, paden, bedrijfsterreinen, vliegvelden), riolering en grondverzet.  KWS Infra produceert circa 20% van al het asfalt in Nederland.

Dat gebeurt in eigen asfaltinstallaties in Dordrecht, Eindhoven, Harderwijk, Hoogblokland, Staphorst, Roosendaal en Doetinchem, en in andere, die  gedeeld worden met andere aannemers. KWS Infra voert niet alleen bestekken uit, maar levert projecten ook turnkey op, in bouwteamverband of via design & construct, PPS-constructies en andere contractvormen.

Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Bijvoorbeeld geluidsreducerende verhardingen, verschillende typen vormvast asfalt en alternatieve bouwmaterialen, zoals ecogranulaat.

KWS Infra opereert vanuit acht vestigingen en een hoofdkantoor en heeft nevenvestigingen. Er zijn ruim 2700 medewerkers in dienst. Daarnaast zijn er een groot aantal ochters
en deelnemingen, die specialistische producten en diensten leveren, zoals: geluidsschermen, voegconstructies, (kunstgras) sportvelden, hergebruik licht-verontreinigde grond en opsporen van niet-gesprongen explosieven.

Deze klanten gingen u voor: