Provak

SPECIALIST IN IJZERWAREN & GEREEDSCHAPPEN

PROVAK zaken zijn stuk voor stuk speciaalzaken. Vakspecialisten waar u op kunt rekenen. Hoewel iedere PROVAK zijn eigen specialisatie kent is de basis van een PROVAK zaak al uitgebreid van zich zelf.

Wat u van een ijzerwaren- & gereedschappenzaak mag verwachten is ook aanwezig. Het woord zegt het al: alles op het gebied van ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, installatiemateriaal en gereedschappen.

Gereedschappen verdelen wij in tuingereedschappen, handgereedschappen, stationaire gereedschappen, lucht- en elektrische gereedschappen. Iedere vestiging heeft hierin een basisassortiment en zal deze, naar plaatselijke omstandigheden, uitgebreider aanbieden. Zo kunt u zich voorstellen dat PROVAK in Soest een uitgebreider assortiment gazonmaaiers kent dan PROVAK in Boskoop.

Kunt u iets wat u zoekt niet vinden ? Dat is op zich niet vreemd, omdat alles laten zien vrijwel onmogelijk is. Veelal heeft de PROVAK vestiging wat u zoekt of in het eigen magazijn, of in het centrale magazijn en kan PROVAK binnen één of twee dagen datgene wat u wenst leveren.

 

Bij PROVAK treft u veel specialistische en bijzondere gereedschappen aan.

Deze klanten gingen u voor: