Camera’s om de lichaamstemperatuur te meten

Camerainstallatie presenteert nieuwe thermografische camera’s voor meting van de lichaamstemperatuur . De camera’s zijn in staat om de lichaamstemperatuur met grote precisie te analyseren en kunnen daardoor direct koorts herkennen . Deze oplossingen worden momenteel op grote schaal geïnstalleerd in drukke plaatsen (supermarkten, hotels, transporten) als een maat voor de beheersing van COVID-19.

Deze camera’s hebben een zeer geavanceerd en krachtig algoritme voor zeer nauwkeurige temperatuurmeting. Het bevat ook kunstmatige intelligentie op basis van gezichtsherkenning . Dit helpt bij het filteren van elk type vals alarm dat wordt gegenereerd door andere warmteafgevers (sigaretten, koffie, gloeilampen, enz.).

In de meeste gevallen kan temperatuurdetectie worden beïnvloed door het gebied waar de meting plaatsvindt. Om deze reden biedt Camerainstallatie drie oplossingen die zijn aangepast aan verschillende meetomgevingen en situaties.

Draagbaar meetsysteem

Draagbaar temp meetsysteem

De eerste oplossing bestaat uit een draagbaar meetinstrument op basis van een thermografische camera met een nauwkeurigheid van ± 0,5 ° C op 1 m afstand . Op het scherm van de camera zelf is in realtime de temperatuur te zien van de mensen die voor de camera passeren.

Dubbele thermografische camera en bewakingssoftware

Dubbele thermografische camera en bewakingssoftware

De tweede oplossing is gebaseerd op een dubbele thermografische camera voor koortsdetectie met de mogelijkheid om temperatuur te meten met een nauwkeurigheid tot ± 0,5 ° C op een afstand van 4 tot 9 meter.

De camera bevat een algoritme op basis van kunstmatige intelligentie voor gezichtsherkenning en een hoorbaar alarm dat wordt geactiveerd wanneer de gemeten temperatuur op een gezicht het vooraf ingestelde alarm overschrijdt. 

Deze technologie biedt een prijs / prestatieverhouding die behoorlijk is geoptimaliseerd op het gebied van thermografische camera’s, omdat het gezichtstemperatuurdetectie en meting van maximaal 30 gezichten tegelijk biedt met een zeer hoge nauwkeurigheid.

Dubbele thermografische camera, blackbody en bewakingssoftware

Dubbele thermografische camera, blackbody en bewakingssoftware

Als derde oplossing bieden we een nog preciezer meetsysteem dan de vorige. Dit is gebaseerd op eendual IP thermografische camera
met gezichtsherkenning en lichaamstemperatuurmeting
 ,
gecombineerd met een kalibratiesysteem genaamd black body.

Het kalibratie-element zendt een constante en nauwkeurige infraroodstraling uit die de camera opvangt
en als referentie neemt en daardoor te allen tijde gekalibreerd blijft.
Op deze manier bereikt het meetsysteem een ​​nog hogere nauwkeurigheid van maximaal ± 0,3 ° C.

Deze oplossing wordt aanbevolen voor de detectie van koorts met zeer hoge precisie in gebieden met meer mensen, die detecties bereiken van 3 tot 4 meter afstand.

Dahua oplossing voor meting van lichaamstemperatuur

Vereiste componenten voor een juiste werking van een lichaamstemperatuur meting.

– DH-TPC-BF3221-T Thermische hybride netwerkcamera
– JQ-D70Z Blackbody
– DHI-NVR5216-16P-I 16-kanaals NVR met gezichtsherkenning

Aanbevolen accessoires

– DHL43-F600-monitor
– VCT-999 statief (x2)
– RQW026-00 Beugels (x2)

De Dahua Human Body Temperature Monitoring-oplossing biedt de nieuwste hybride thermische netwerkcamera die een Vanadium Oxide (VOx) -sensor combineert met een 2 MP sensor voor zichtbaar licht. 

De oplossing biedt ook een blackbody-kalibratieapparaat dat een constante temperatuur handhaaft als referentiepunt voor de thermische camera. 
De thermische camera in combinatie met het
blackbody-kalibratieapparaat en een functierijke 4 TB netwerkvideorecorder levert een contactloze oplossing voor continue en niet-invasieve temperatuurbewaking.
Dahua lichaams temperatuur meting oplossing

De technologie voor het meten van het menselijk lichaam helpt bij het voorkomen van de verspreiding van virale ziekten door een snelle, nauwkeurige detectie van verhoogde lichaamstemperaturen mogelijk te maken. Warmtebeeldapparatuur kan eenvoudig worden geïnstalleerd en geïmplementeerd om een ​​verhoogde lichaamstemperatuur te detecteren in omgevingen zoals luchthavens, ziekenhuizen, klinieken, kantoorgebouwen, cruiseschepen en elke grote openbare vergaderlocatie.

Camerabewaking laten installeren

Klaar zijn voor de toekomst en een juiste investering doen
Met onze kennis en ervaring vertellen wij u vol passie ons
advies. Wij kijken altijd verder, en houden rekening met budget,
wens, situatie en toekomst.

Camerainstallatie.nl is een professioneel camerabewaking installatie
bedrijf met eigen monteurs, eigen helpdesk en eigen service dienst.
Ons bedrijf weet u niet alleen te adviseren maar wij installeren
het gehele project tegen een aantrekkelijke investering.

Ook voor intercom, omroep systemen, alarm systemen, WIFI en
netwerk bekabeling kan u bij ons terecht. Ons zuster bedrijf Megasnel.nl
weet op het gebied van ICT de juiste aanvulling voor ons te zijn.

Meer informatie over lichaamstemperatuur camera’s
Kijk op een van onze website’s

lichaamstemperatuurcamera.nl

bodyheatcamera.nl

lichaamstemparatuurcamera.nl

Corona bodyheat scanning – Dahua Koortsdetectie Oplossing

Dahua Koortsdetectie Oplossing

Wilt u snel en betrouwbaar grote groepen mensen screenen op de aanwezigheid van koorts? Dat kan met deze complete Dahua koortsdetectie oplossing. De oplossing bestaat uit een Dahua DH-TPC-BF5421P-T thermische camera, een 16-kanaals NVR, een blackbody, 2 tripods en bijbehorende voeding en bekabeling.

Eigenschappen Dahua Koortsdetectie Oplossing

-Thermische Full HD camera voor koortsscreening
-Hoge nauwkeurigheid van 0.3°C
-Meetbereik tot afstand van 3 meter
-Contactloze screening
-Alarmmelding bij verhoogde temperatuur
-Blackbody voor extra nauwkeurige metingen
-16-kanaals NVR voor opslag camerabeelden
-Aansluiting voor monitor aanwezig op NVR
-Inclusief 2x tripod, 2x voeding en bekabeling

Thermische camera voor koortsscreening

De Dahua DH-TPC-BF5421P-TD13F8 is een geavanceerde thermische Full HD camera waarmee u op snelle en effectieve wijze een koortsscreening kunt uitvoeren. Plaats deze camera bijvoorbeeld bij een entree om de lichaamstemperatuur van bezoekers of medewerkers te meten. De camera richt zich automatisch op de gezichten van voorbijgangers en toont vervolgens de gemeten temperatuur. Is er sprake van een verhoogde lichaamstemperatuur, dan verschijnt er een alarmmelding. Met deze contactloze screening kunt eenvoudig vaststellen wie mogelijk koorts heeft en verdere actie ondernemen.

Blackbody voor extra nauwkeurigheid

De oplossing wordt geleverd met een blackbody die zorgt voor een extra hoge meetnauwkeurigheid van 0.3°C. U plaatst deze blackbody recht tegenover de camera, achter de personen die gescreend moeten worden. Voor zowel de camera als de blackbody zijn een tripod, voeding en bekabeling inbegrepen bij deze totaaloplossing.

NVR voor opslag camerabeelden

Met de Dahua NDHI-NVR5216-16P-I NVR neemt u de videobeelden van de thermische camera automatisch op. De recorder is voorzien van 16 netwerkpoorten (waarvan 8 met PoE) zodat u de oplossing eenvoudig kunt uitbreiden met extra camera’s. Deze slimme NVR maakt daarnaast gebruik van deep learning technieken voor bijvoorbeeld gezichtsherkenning en het voorkomen van vals alarm. Er is ruimte voor 2 harde schijven met elk een opslagcapaciteit van maximaal 8TB.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in deze oplossing, neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en kunnen tevens een oplossing op maat voor u samenstellen.

Inhoud verpakking

-Dahua DH-TPC-BF5421P-TD13F8 camera
-Dahua Blackbody
-2x Voeding (camera + blackbody)
-2x Tripod (camera + blackbody)
-2x Connector kabels
-1x Dahua NDHI-NVR5216-16P-I NVR

Binnen 24 uur

Recent nieuws