Stagiaires beveiligingstechniek

Werken en leren, bij hebben plek voor Stagiaires beveiligingstechniek.
Wij helpen graag BOL/BBL leerlingen en studenten om kennis te maken met de Beveiligingstechniek in brede zin. Een enthousiast team van elektronisch en bouwkundige beveiligingsexperts is bereidt de kennis van beveiligingcameras, Alarmsystemen en geavanceerde elektronische beveiligingstechnieken met je te delen. Je doet dan ervaring op met inbraakdetectie-, geavanceerde toegangscontrole- en camera-observatiesystemen.


Beveiligingscamera advies Eline Klaver
Leren en werken, bij ons is werken ook echt leuk !

Leren en werken is de manier die volgens ons het meest effectief is.
Tijdens je werk leer je het meeste, praktijk ervaring en kennis opdoen
van je collega’s de meest waardevolle ervaring die je je leven lang zal bij blijven.

Je zal iedere dag met de mooiste verhalen thuiskomen, en iedere dag groeien in kennis en ervaring.

Wij houden van inzet belonen, en bij goede inzet belonen wij deze natuurlijk graag. Een stage vergoeding is bij ons een bewijs en erkenning van het goede werk wat je gedaan heb.

Je werk dag is iedere dag anders, soms zit je op kantoor en help je op de helpdesk klanten. De andere dag zit je met een collega op een klus waarbij je in een dag een hele installatie bij iemand thuis zal installeren.

En als je geluk heb mag je mee op een project klus, dat zijn meerdaagse klussen waar je mee mag werken aan grote ingewikkelde installaties.

Zowel camerabewaking, alarm systemen, wifi ,netwerken, bekabeling als ook elektra werkzaamheden. Een hoop te doen en een hoop te leren dus 🙂Voor deze functie vragen wij:     

  • Dé wil om het vak van Elektronisch beveiligingsmonteur in de praktijk te leren;
  • Een open en bereidwillige houding voor kennisoverdracht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Voor deze functie bieden wij:

  • Een leuke en inspirerende werkomgeving voor het opdoen van brede kennis en ervaring op het gebied van elektronische en bouwkundige beveiligingsoplossingen;
  • Kennismaking met de nieuwste beveiligingstechnieken;
  • Mogelijkheid voor een stagevergoeding.

Persoonlijkheid:

Je hebt een natuurlijke interesse om je te ontwikkelen en bent geïnteresseerd in high-end technieken. Verder ben je een plezierige collega en hebt een ‘open houding’ voor kennisoverdracht.

Een leuk weetje is dat 1:3 van onze leerlingen na stage bij ons een baan aangeboden krijgen, sommige zitten al langer dan 10 jaar bij ons en leren nog steeds !

Binnen 24 uur

Recent nieuws