Terrein beveiligen doormiddel van camerabeveiliging

Buiten terrein beveiligen met bewakingcamera's

Camerainstallatie op buitenterrein

Een landgoed, parkeerterrein of een landbouw gebied met dieren. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij installeren hier wel bewakingscamera's.

Van de boerderij om de hoek tot campings in Frankrijk, Duitsland, Belgie en zelfs Zweden. Of wat te denken van parkeergebieden rondom schiphol, laadstations voor grote transporteurs of bijvoorbeeld bouwterreinen. Ook was het project voor een groot pretpark een enorm leuke uitdaging om uit te mogen voeren.

Maar ook plaatsen wij de camera systemen voor enkele grote bekende voetbalclubs wanneer deze een uit-wedstrijd hebben. Dit is veelal vaak over zeer grote afstand en doen we met speciale straalzenders. Als klap op de vuurpijl leveren wij bijvoorbeeld ook volledig automatische camerabewakingsystemen in Tsjernobyl met diverse bestuurbare PTZ dome camera's. Wij staan nergens meer gek van te kijken en bedenken voor alles een passende perfecte oplossing.

De oplossing is veelal voordeliger en makkelijker dan u zou denken. Zelfs als u geen stroom heeft, of als het enorm donker is, als er geen internet aanwezig is of als de afstanden heel groot zijn.

Wij verzinnen de oplossingen voor de gewenste situatie. Dit kan inhouden dat we de camera's draadloos gaan verbinden, gebruik gaan maken van zonneenergie of dat we combinaties maken van verschillende technieken.

Camera installatie bij lakeside festival
Creatief omgaan met materialen en de juiste samenstelling gebruiken
Met 15 jaar ervaring en ruim 45.000 geinstalleerde camera's hebben we een behoorlijke kennisbank in huis en met passie voor techniek bedenken we de mooiste oplossing. Maar aan iedere basis behouden we de kwaliteit die nodig is om de producten met elkaar te laten samenwerken.

Door niet in kwaliteit maar wel in prijs te bezuinigen en slim om te gaan met de juiste samenstelling, kunnen we onze projecten voordelig en professioneel aanbieden met behouden van de hoogwaardige en broodnodige kwaliteit.

Zo maken wij enkel gebruik van de hoogste kwaliteit harde kernbekabeling, plaatsen we A-merk camera's en maken wij gebruik van hoogvermogen switches om niet net op het randje te voeden.

Nee bezuinigen doen we niet, dat is vragen om problemen en dat is nu net waar we voor willen waken en willen voorkomen.

Deze klanten gingen u voor: