WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis: Hoe We Camera’s Plaatsten Zonder Kabels te Zien

Camerainstallatie.nl | Geen kabels te zien, wij maken ze onzichtbaar zo lijkt het net draadloos
Geen kabels te zien, wij maken ze onzichtbaar zo lijkt het net draadloos
Camerainstallatie.nl | Meest stabiele techniek en kraakheldere beelden
Meest stabiele techniek en kraakheldere beelden
Camerainstallatie.nl | Niet hackbaar, geen storingen, altijd beeld
Niet hackbaar, geen storingen, altijd beeld
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Bekabelde camera systemen zijn toch het beste

Niemand wil lelijke kabels aan de muur toch ? maar we willen wel allemaal onze eigendommen beschermen zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van onze woningen. Dit was precies de uitdaging die we tegenkwamen bij ons laatste project: het plaatsen van beveiligingscamera’s op een prachtige, klassieke woning, zonder dat er een kabel te zien was.

 

De Uitdaging

Het huis in kwestie was een waar kunstwerk: een klassieke woning met een rijke geschiedenis en een oogstrelend design. Het plaatsen van camera’s was noodzakelijk voor de veiligheid, maar zichtbare kabels zouden het esthetische geheel verstoren. Hier kwam ons innovatieve plan in beeld.

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

De Oplossing om kabels niet te zien en toch camera's te bekabelen

Onze monteurs hebben gebruik gemaakt van een slimme techniek waarbij de kabels in de voeg van de stenen muren zijn verwerkt. Dit vergt niet alleen precisie en vakmanschap, maar ook het gebruik van speciale kabels en mantels die geschikt zijn voor deze aanpak.

 

 

  1. Voorbereiding: Allereerst hebben onze monteurs een gedetailleerde inspectie uitgevoerd van de muren om de beste plaatsen voor de kabels te bepalen. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met de eigenaren om de meest strategische locaties voor de camera’s te bepalen.
  2. Gebruik van Speciale Kabels: De gekozen kabels zijn voorzien van een speciale mantel die bestand is tegen de elementen en flexibel genoeg is om in de voegen verwerkt te worden zonder dat ze breken of beschadigd raken.
  3. Precisie in Plaatsing: Met behulp van speciaal gereedschap werden de voegen voorzichtig uitgefreesd. De kabels werden vervolgens nauwkeurig in deze voegen geplaatst en afgedekt met een passende voegmiddel. Dit zorgde ervoor dat de kabels volledig onzichtbaar werden, terwijl de muren hun originele uitstraling behielden.
  4. Installatie van de Camera’s: De camera’s zelf werden strategisch geplaatst op plekken waar ze zowel functioneel als discreet waren. Dit omvatte onder andere de hoeken van het huis en boven de deuren en ramen, waar ze een breed zichtveld boden zonder op te vallen.

 

Het Resultaat van onze kabeltrekkers die soms net goochelaars zijn

Het eindresultaat was verbluffend. De klassieke schoonheid van het huis bleef volledig intact, terwijl het beveiligingssysteem onopvallend maar effectief zijn werk kon doen. De eigenaren waren uiterst tevreden met de manier waarop het project was uitgevoerd en met de gemoedsrust die het nieuwe beveiligingssysteem bood.

 

 

Dit project demonstreert hoe moderne technologie naadloos kan worden geïntegreerd in klassieke ontwerpen zonder afbreuk te doen aan esthetiek. Door gebruik te maken van innovatieve oplossingen zoals onzichtbare kabels in voegen, kunnen we de veiligheid van onze eigendommen waarborgen zonder concessies te doen aan hun schoonheid.


Onze Missie: Perfectie in Installatie en Kwaliteit

Bij Camerainstallatie.nl draait alles om vakmanschap en betrouwbaarheid. Ons team van deskundige monteurs zet zich in om elke installatie tot in de puntjes perfect uit te voeren. Kabels zijn voor ons niet slechts een middel, maar een symbool van de beste techniek die er is.

 

Waarom Wij Kiezen Voor Kabels

  1. Betrouwbaarheid: WiFi-camera’s kunnen onderhevig zijn aan storingen en verbindingsproblemen. Er is altijd een kans dat de beelden niet correct worden opgeslagen of dat de verbinding wegvalt op kritieke momenten. Dit soort onzekerheid kunnen wij ons niet veroorloven en u ook niet. Met bedrade systemen kunnen wij u de zekerheid bieden dat de beelden altijd correct worden vastgelegd en beschikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft.
  2. Beeldkwaliteit: Bedrade camera’s bieden de allerhoogste beeldkwaliteit. Door gebruik te maken van kabels kunnen we data snel en zonder verlies overbrengen, wat resulteert in kristalheldere beelden. Dit is van essentieel belang voor situaties waarin elk detail telt, zoals bij beveiliging en toezicht.

Waarom Kiezen voor Camerainstallatie.nl?

  • Advies op Maat: Veel bedrijven en woningen hebben behoefte aan professioneel advies bij het maken van de juiste keuzes voor hun beveiligings- en installatiesystemen. Wij luisteren naar uw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen.
  • Complete Installatie: Wij verzorgen het gehele traject, van het trekken van kabels tot de uiteindelijke installatie van alle apparatuur. Geen losse eindjes, maar een perfect afgewerkt project.
  • Persoonlijke Service: Wij denken met u mee en werken voor u aan de beste oplossingen. Onze aanpak is zorgvuldig en professioneel, met oog voor detail.
  • Betrouwbare Partner: Bij Camerainstallatie.nl kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben de ervaring en expertise om elk project tot een succes te maken.

 

dennis monteur

Perfectie in Installatie

Onze monteurs hebben maar één missie: alle camera’s perfect en netjes installeren bij onze klanten, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de omgeving.

 

 

  1. Vakmanschap en Precisie: Elke installatie begint met een nauwkeurige planning en voorbereiding. Onze monteurs werken met precisie en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat alle kabels onzichtbaar zijn en de installatie naadloos opgaat in de omgeving.
  2. Oog voor Detail: We nemen de tijd om elk aspect van de installatie zorgvuldig te overwegen. Van het verbergen van kabels in voegen tot het strategisch plaatsen van camera’s, niets wordt aan het toeval overgelaten. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.
  3. Tevreden Klanten: Onze aanpak garandeert tevreden klanten. Door altijd de puntjes op de i te zetten en geen concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk, bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten. Hun tevredenheid is onze grootste beloning en de drijvende kracht achter ons streven naar perfectie.

 

 

Opleiding en Certificering: Waar Vakmanschap en Ervaring Samenkomen

Bij Camerainstallatie geloven we dat vakmanschap iets is wat je leert door ervaring en praktijk. Daarom leiden wij onze eigen vakmensen op. Dit doe je niet in een klaslokaal, maar door daadwerkelijk aan de slag te gaan, onder begeleiding van ervaren leermeesters.

 

 

Onze Opleidingsprogramma’s

Onze leermeesters hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring dragen ze met passie en toewijding over aan de volgende generatie monteurs. Onze opleidingen zijn intensief en praktijkgericht, zodat onze monteurs niet alleen de theorie, maar vooral de praktijk tot in de perfectie beheersen.

  1. Praktijkgericht Leren: Onze monteurs leren door te doen. Onder begeleiding van onze ervaren leermeesters, krijgen zij de kans om in echte situaties te werken, waarbij ze leren hoe ze problemen kunnen oplossen en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.
  2. Ervaring en Expertise: Onze leermeesters brengen meer dan 25 jaar aan kennis en expertise met zich mee. Ze weten precies wat er nodig is om een uitstekende monteur te worden en delen hun kennis met enthousiasme en precisie.

Certificeringen en Kwaliteitsnormen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om zekerheid te bieden. Daarom zijn we trots op onze uitgebreide certificeringen en het naleven van strikte kwaliteitsnormen.

  1. MBV en TBV Diploma’s: Onze monteurs zijn in het bezit van MBV (Monteur Beveiligingsinstallaties) en TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties) diploma’s. Deze diploma’s garanderen dat onze monteurs de juiste kennis en vaardigheden hebben om hoogwaardige beveiligingssystemen te installeren.
  2. VEB Gecertificeerd: Als VEB-gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan de strenge eisen van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dit betekent dat we werken volgens de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
  3. Werken volgens NEN8012 en CPR: Wij werken volgens de NEN8012 norm voor het veilig aanleggen van elektrische installaties en de CPR (Construction Products Regulation) voor de brandveiligheid van kabels. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat onze installaties niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig zijn.

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

Glas



Advies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Meer over installatie diensten

  • Camerainstallatie
  • Beveiligingssystemen
  • Netwerkbekabeling diensten
  • Installatie van alarmsystemen
  • Wifi-installatiediensten
  • Slimme woning installatie
  • Audio- en video-installatie
  • Sonos installatie
  • Philips Hue installatie
  • CCTV installateur
  • Domotica
  • Installatie van bewakingssysteem
  • Commerciële beveiligingssystemen
  • Residentiële beveiligingsdiensten
  • Installatie van draadloze camera’s

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant