Het bedrijf CameraInstallatie.nl

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten. Niet alleen onze kennis en ervaring maken dat wij als specialist binnen Nederland één van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt dat we de opdrachten vaak gegund krijgen.

Door iedere dag met het gehele team onze kennis te verruimen, kunnen wij altijd de meest creatieve oplossingen voor onze klant bedenken. Zo zijn onze adviseurs ook regelmatig als hulp aanwezig tijdens installaties, waardoor zij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Als onderneming willen wij bij onze klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren, maar zeker ook juist ondersteunen bij alle service verzoeken. Al onze beveiliging installaties voeren wij zelf uit, sterker nog: onze onderneming is er zo op ingericht dat wij alle randwerkzaamheden ook in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Mond tot mond reclame

“Wie goed doet, goed ontmoet.” Los van het feit dat wij als onderneming natuurlijk goed werk willen afleveren, is het een enorm compliment om te horen dat een klant tevreden is en blijft. Dit merken wij veelal door de reacties van de klant, maar ook aan de doorverwijzingen van relaties naar onze onderneming. Wij garanderen een hoge tevredenheid. Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Zeg het voort!

Camera bewaking is onze passie

Het leveren en installeren van camerabewaking en CCTV producten moet een passie zijn, wil je er echt goed in worden. De producten veranderen continu en de techniek wordt steeds ingewikkelder. Het is dus van belang om goed te weten waar je mee bezig bent en daarom worden onze medewerkers elke drie maanden bijgeschoold om up-to-date te blijven.

Camerabewaking is onze passie. Of het nu gaat om een enkele camera of een project met 200 camera’s: wij zullen ons ten alle tijden voor 100% voor u inzetten. Zowel voor, tijdens als na de werkzaamheden zullen wij u full service bieden.

Het bedrijf CameraInstallatie.nl

Onze onderneming bestaat uit een binnendienst en een buitendienst. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met onze binnendienst voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs, vragen over de planning en het doorgeven van een eventuele aanpassing of storing. De buitendienst is de plek waar het echte werk gebeurt; het installeren van van uw camerabewaking systeem, zowel zakelijk als privé. Wij werken alleen met eigen monteurs.

Wij blijven het zeggen, beveiliging is een serieuze zaak. Brood koopt u bij de bakker,
vis bij de visboer en beveiliging bij de vakman.

Camerabewaking kopen, huren of op afbetaling per maand

Als onderneming snappen wij het heel goed als het soms financieel even niet meezit, daarin denken wij graag met u mee. Wij bieden diverse mogelijkheden wat betreft de financiering, bijvoorbeeld een afbetaling in verschillende termijnen voor het camerabeveiliging- of het alarmsysteem.

Zowel zakelijk als particulier bieden wij diverse betalingsmogelijkheden. Ongeacht of u wat krapper bij kas zit, camerabewaking kan een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving zijn. Deze veiligheidsmaatregelen – zoals een camerabewakingssysteem of een alarmsysteem – kunnen wij door middel van een financiering op afbetaling leveren en installeren.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden tot afbetaling van uw alarm of camerabewaking systeem te bespreken met een van onze beveiligingsspecialisten.

Creatieve beveiligingsoplossingen zoeken en vinden

Het is in ons vakgebied van belang om alles te weten van de technische mogelijkheden per CCTV. Net zo belangrijk is het luisteren naar de klant: wat zijn uw wensen en opties. Het komt vaak genoeg voor dat een reguliere oplossing niet gepast is. Stel dat een camera niet past bij uw gebouw, denk hier bijvoorbeeld aan een monumentaal pand waarin de camera zou afdoen aan de uitstraling van het gebouw. Wij zorgen altijd voor een creatieve oplossing, zoals een kleuraanpassing of het verwerken van de camera in een dakgoot, vogelhuisje of lamp.

Of wat dacht u van het overbruggen van een lange afstand, zonder dat kabels trekken een mogelijkheid is? Ook hiervoor bedenken wij graag een passende oplossing welke binnen uw budget past, iedere uitdaging gaan wij aan. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte naar uw wens samen laten stellen? U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken op bovenstaand telefoonnummer. Ook kunt u het contactformulier invullen. Al naar gelang kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs, welke ook meteen uw vaste contactpersoon wordt.

Onderdeel uitmaken van een ICT-bedrijf

Tegenwoordig heeft alles wat je koopt met ICT te maken. Kennis is hierdoor van groot belang. Een standaard installatiebedrijf kan op bepaalde vragen en problemen geen antwoorden geven. Onze onderneming maakt deel uit van de MegaSnel ICT Holding, welke een groot aantal ICT-diensten aanbiedt en voor nagenoeg ieder technisch probleem een oplossing weet te vinden.

Partners zijn belangrijk. In dit geval hebben wij een ICT-partner voor het leven gevonden: Megasnel.nl is een ICT-dienstverlener, en gespecialiseerd in onder andere systeembeheer, databekabeling, computerhulp, netwerkinstallatie en netwerkonderhoud, IoT installaties. Dit zijn technieken en onderdelen waar wij als bedrijf met beveiliging dagelijks mee te maken hebben. Een goed gevonden partner is hierin dus zeer belangrijk.

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken

Waarom nemen wij de moeite om bij u op locatie uw wensen te bekijken? Persoonlijk klantcontact en de situatie leren begrijpen is heel belangrijk voor ons. Een beveiligingssysteem is immers iets heel persoonlijks en iedereen heeft andere wensen. CameraInstallatie.nl neemt dan ook graag de tijd voor haar klanten.

Een camerabewakingssysteem kan een goede aanvulling zijn op uw huidige beveiligingssysteem. Voordat wij bij u komen installeren, komen wij dan ook graag vrijblijvend langs om kennis met u te maken en de situatie te leren begrijpen. Wij laten u de verschillende modellen bewakingscamera’s zien en zorgen ervoor dat u de techniek erachter gaat begrijpen.

Dit bezoek is geheel kosteloos en een extra service welke wij als camera installatiebedrijf aan u aanbieden. U maakt tijdens dit bezoek gelijk kennis met uw eigen contactpersoon waar u in de toekomst met al uw vragen of problemen terecht kunt.

Sinds kort kunt u bij ons op de website ook gebruik maken van de beveiligingscamera calculator.
Dit is een handige tool om te berekenen wat een beveiligingscamera pakket kost als u deze geheel compleet zou laten installeren. 

Binnen 24 uur