Het bedrijf CameraInstallatie.nl

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen aan onze klanten. Niet alleen onze kennis en ervaring maken het dat wij als specialist binnen Nederland een van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt het dat we de opdrachten vaak gegund krijgen.

Door iedere dag onze kennis te verruimen met het gehele team weten wij ook altijd met de meest creatieve oplossingen voor de dag te komen. Zo zijn onze adviseurs ook regelmatig als hulp aanwezig tijdens installaties om zo actief en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen welke continu gaande zijn.

Als onderneming willen wij bij onze klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren, maar zeker ook juist ondersteunen bij alle service verzoeken. Al onze beveiliging installaties voeren wij zelf uit, sterker nog: onze onderneming is er zo op ingericht dat wij alle randwerkzaamheden ook in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Mond tot mond reclame

“Wie goed doet, goed ontmoet.” Los van het feit dat wij als onderneming natuurlijk goed werk willen afleveren, is het natuurlijk een enorm compliment om te mogen horen dat een klant tevreden is en blijft. Dit merken wij veelal door de reacties van de klant, maar ook aan de doorverwijzingen van relaties naar onze onderneming. Wij garanderen een hoog tevredenheidsgehalte. Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Zeg het voort!

Camera bewaking is onze passie

Het leveren van camerabewaking en CCTV producten, maar voornamelijk ook het installeren hiervan, moet een passie zijn wil je er echt goed in worden. De producten veranderen continu. Oftewel, de techniek wordt steeds ingewikkelder. Je moet dus goed weten waar je mee bezig bent, hierom worden onze medewerkers elke drie maanden bijgeschoold om up-to-date te blijven.

Camerabewaking is onze passie. Of het nu gaat om een enkele camera of een project met 200 camera’s: wij zullen ons ten alle tijden voor 100% voor u inzetten. Zowel voor, tijdens en na de werkzaamheden zullen wij u full service bieden.

Het bedrijf CameraInstallatie.nl

Onze onderneming bestaat uit een binnendienst waar u telefonisch of via e-mail contact kunt opnemen voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs, vragen over de planning en het doorgeven van een eventuele aanpassing of storing. Verder is er natuurlijk een buitendienst waar het echte werk gebeurt; het installeren van úw camerabewaking systeem, zowel zakelijk als privé. Wij werken alleen met eigen monteurs.

Wij blijven het zeggen, beveiliging is een serieuze zaak Brood koopt u bij de bakker,
vis bij de visboer en beveiliging bij de vakman.

Camerabewaking kopen, huren of op afbetaling per maand

Als onderneming snappen wij het best als het soms even financieel niet lukt, daarin denken wij graag met u mee. Zo hebben wij diverse mogelijkheden voor wat betreft een stuk financiering, om bijvoorbeeld het camerabeveiliging- of het alarmsysteem af te betalen per maand in een korte of langere tijd.

Zowel zakelijk als particulier hebben wij diverse mogelijkheden, ook als u het even krap heeft kan camerabewaking een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving zijn. Deze veiligheidsmaatregelen – zoals een camerabewakingssysteem of een alarmsysteem – kunnen wij dan samen met u in een financiering op afbetaling gieten.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden tot afbetaling van uw alarm of camerabewaking systeem te bespreken met een van onze beveiligingsspecialisten.

Creatieve beveiligingsoplossingen zoeken en vinden

Het is in ons vak zaak alles te weten van de technische mogelijkheden zijn welke CCTV te bieden heeft. Net zo belangrijk is het luisteren naar de klant: wat zijn uw wensen en opties. Het komt vaak genoeg voor dat een reguliere oplossing niet gepast is. Stel dat een camera totaal niet zou passen bij uw gebouw, bijvoorbeeld een monumentaal pand waarin de camera zou afdoen aan de uitstraling van het gebouw. Hiervoor verzorgen wij altijd voor een creatieve oplossing, bijvoorbeeld door de camera te verwerken in een dakgoot of zelfs in een vogelhuisje of een lamp, of een bepaalde kleuraanpassing.

Of wat dacht u van het overbruggen van een lange afstand, zonder dat kabels trekken een mogelijkheid is? Ook hiervoor maken wij graag een passende oplossing welke binnen uw budget past. Iedere uitdaging gaan wij aan. Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte naar uw wens samen laten stellen? U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken op bovenstaand telefoonnummer. Ook kunt u het contactformulier onder het tabblad “contact” invullen. Al naar gelang kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs, welke ook meteen uw vaste contactpersoon wordt.

Onderdeel uitmaken van een ICT-bedrijf

Tegenwoordig heeft alles wat je koopt met ICT te maken. Kennis is dus van groot belang. Een standaard installatiebedrijf weet op bepaalde vragen en problemen geen antwoorden. Echter maakt onze onderneming deel uit van de MegaSnel ICT Holding welke een groot aantal ICT-diensten aanbiedt en voor nagenoeg ieder technisch probleem een oplossing weet te vinden.

Partners zijn belangrijk. In dit geval hebben wij een ICT-partner voor het leven gevonden: Megasnel.nl is een ICT-dienstverlener (denk aan systeembeheer, databekabeling, computerhulp, netwerkinstallatie en netwerkonderhoud, IoT installaties ). Dit zijn technieken en onderdelen waar wij als bedrijf met beveiliging dagelijks mee te maken hebben. Een goed gevonden partner is hierin dus zeer belangrijk.

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken

Waarom nemen wij de moeite om bij u op locatie uw wensen te bekijken? Persoonlijk klantcontact en de situatie leren begrijpen is heel belangrijk voor ons. Een beveiligingssysteem is immers iets heel persoonlijks en iedereen heeft andere wensen. CameraInstallatie.nl neemt dan ook graag de tijd voor haar klanten.

Voordat wij bij u komen installeren komen wij dan ook graag vrijblijvend langs om kennis met u te maken en de situatie te leren begrijpen. Zo kunnen we u ook de verschillende modellen bewakingscamera’s laten zien en u de techniek laten begrijpen.

Een camerabewakingssysteem kan een goede aanvulling zijn op uw huidige beveiligingssysteem.
Dit bezoek is geheel kosteloos en een extra service welke wij als camerainstallatie bedrijf aan u aanbieden. U maakt gelijk kennis met uw eigen accountmanager, de persoon waar u in de toekomst met al uw vragen of problemen terecht kunt.

Sinds kort kan u bij ons op de website ook gebruik maken van de beveiligingscamera calculator.
Een handige tool om te berekenen wat een beveiligingscamera pakket kost als u deze geheel compleet zou laten installeren. 

Binnen 24 uur