Ons bedrijf Over Camerainstallatie

Wij snappen dat niet in iedereen een vakman schuilgaat.
Daarom zijn al onze camerabewakingspakketten
inclusief professionele installatie en montage.

Het bedrijf Camerainstallatie.nl

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten. Niet alleen onze kennis en ervaring maken dat wij als specialist binnen Nederland één van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt dat we de opdrachten vaak gegund krijgen.

Door iedere dag met het gehele team onze kennis te verruimen, kunnen wij altijd de meest creatieve oplossingen voor onze klant bedenken. Zo zijn onze adviseurs ook regelmatig als hulp aanwezig tijdens installaties, waardoor zij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Als onderneming willen wij bij onze klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren, maar zeker ook juist ondersteunen bij alle service verzoeken. Al onze beveiliging installaties voeren wij zelf uit, sterker nog: onze onderneming is er zo op ingericht dat wij alle randwerkzaamheden ook in eigen beheer kunnen uitvoeren.


Ontmoet hier enkele collega’s


Mond tot mond reclame

“Wie goed doet, goed ontmoet.” Los van het feit dat wij als onderneming natuurlijk goed werk willen afleveren, is het een enorm compliment om te horen dat een klant tevreden is en blijft. Wij garanderen een hoge tevredenheid. Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Zeg het voort!

Veranderende techniek

Het leveren en installeren van camerabewaking en CCTV producten moet een passie zijn, wil je er echt goed in worden. De producten veranderen continu en de techniek wordt steeds ingewikkelder. Het is dus van belang om goed te weten waar je mee bezig bent en daarom worden onze medewerkers elke drie maanden bijgeschoold om up-to-date te blijven.

Passie

Camerabewaking is onze passie. Of het nu gaat om een enkele camera of een project met 200 camera’s: wij zullen ons ten alle tijden voor 100% voor u inzetten. Zowel voor, tijdens als na de werkzaamheden zullen wij u full service bieden.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Kiezen voor Camerainstallatie

Wij zijn niet voor niets dé camerabewakingsspecialist van Nederland.

In één dag gemonteerd

Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs

Veilige installatie

Camerainstallatie beschikt uitsluitend over VCA gecertificeerde monteurs.

Particulier én zakelijk

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers

All-in montage

U zult nooit extra kosten achteraf van ons ontvangen

Nette monteurs

De installateurs gaan secuur te werk en laten alles netjes achter.

Vrijblijvende offerte

Aan de hand van de locatie stellen wij een vrijblijvend plan op


Onze klanten