Intercom

Wilt u graag kunnen zien wie er bij u thuis of op kantoor aanbelt? Met een intercom kunt u niet alleen zien wie er bij u aanbelt, maar ook nog eens communiceren met de bezoekers zonder open te hoeven doen. Bij Camerainstallatie.nl staat het geven van een veilig gevoel op de eerste plaats. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een (deur)intercom? Wij leggen u graag uit wat de diverse specificaties en mogelijkheden van een intercom zijn.

 

Compleet intercom systeem:

 

Pakketprijs v.a. 499,- incl. btw

 

Onze pakketten worden altijd geleverd inclusief installatie en montage.

Pakket samenstellen
Mockup van de rekentool voor een slimme deurbel/intercom afgebeeld op een laptop

Ons beste intercomsysteem ooit goed bij u geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl | Eigen helpdesk Eigen helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | VCA Certificering VCA Certificering
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie Advies op locatie
CameraInstallatie.nl monteur Richard houdt veiligheidsbekabeling vast in zijn linkerhand en steekt de duim omhoog van zijn rechterhand

Mogelijkheden met de deurintercom

Een slimme deurbel geïnstalleerd bij de voordeur van een woning

Bij CameraInstallatie.nl bieden wij intercomsystemen met diverse mogelijkheden aan, zodat er voor u altijd een passend systeem te vinden is. Een deurintercom kan onder andere beschikken over de volgende specificaties:

 

Zwart check icoon Een camera met HD-kwaliteit. Door dit kwalitatieve beeldmateriaal kunt u deze bezoekers scherp en duidelijk zien.

 

Zwart check icoon Duidelijke video opnames. Bent u niet thuis of wilt u beelden terugkijken? Dat is mogelijk! De video intercom is voorzien van opnames, waardoor u de beelden gemakkelijk terug kunt bekijken.

 

Zwart check icoon Een intercom deurbel. U heeft de mogelijkheid om de intercom te koppelen met uw mobiele telefoon. Ideaal voor als u niet thuis bent, maar toch wil kijken wie er heeft aangebeld.

 

Uw intercomsysteem laten installeren door CameraInstallatie.nl

Bent u overtuigd van de toegevoegde waarde van onze intercomsystemen en wilt u tot aanschaf over gaan? Bij Camerainstallatie.nl snappen wij heel goed dat niet iedereen dagelijks een intercom installeert. Onze pakketten zijn dan ook voorzien van volledige installatie en montage, waardoor wij het gehele proces bij u uit handen nemen.

 

 

Veelgestelde vragen

Wat kost een video deurintercom?

De prijs die u betaalt voor uw deurbel of video intercom is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst zijn er de kosten van het systeem zelf, voor A-merken en een luxe systeem betaalt u meer. Daarnaast kunnen de installatiekosten verschillen. Een simpele deurbel kunt u prima zelf installeren, terwijl een uitgebreid intercomsysteem het beste door een specialist kan worden geplaatst.

Waarom een intercom met camera?

Een video intercom is een deurbel met een camera, waardoor u ziet wie er voor de deur staat. Daarnaast kun u via deze intercom met de bezoeker praten en toegang verlenen tot het gebouw. Zo kunt u bijvoorbeeld de pakketbezorger binnenlaten of bij een trouwe klant zorgen dat hij of zij hartelijk ontvangen wordt. Een intercominstallatie draagt bij aan de veiligheid en toegankelijkheid van uw bedrijfspand en woning. Een video intercom werkt snel, transparant en eenvoudig.


Meer vragen
Camerainstallatie.nl |

In een dag gemonteerd

Snel en vakkundig geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl |

All-in montage

Nooit extra kosten achteraf

Camerainstallatie.nl |

Veilige installatie

Uitsluitend VCA gecertificeerde monteurs

Camerainstallatie.nl |

Nette monteurs

De installateurs laten uw huis netjes achter

Camerainstallatie.nl

Interesse in intercomsystemen?

Neem eenvoudig contact op!

Om er zeker van te zijn dat u het juiste intercomsysteem aanschaft, helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Wij bieden standaardpakketten intercomsystemen aan, allemaal inclusief de installatie door onze eigen monteurs. Wilt u liever een andere samenstelling? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken en u kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte.

 

Gaat het om een groter project? Dan komen wij graag bij u langs op locatie om een persoonlijk voorstel te maken.

Een intercom en bewakingscamera geïnstalleerd door CameraInstallatie.nl bij de toegangspoort van een woning

Monteur van CameraInstallatie.nl monteert en installeert een intercom op het buitenhek van een woning

Installatie van een video intercom

CameraInstallatie.nl is gespecialiseerd in de installatie van (video)intercomsystemen in onder andere bedrijfspanden, woningen en flats. Of het nu gaat om een klein of groot project: wij ontzorgen u volledig. Onze vakkundige monteur installeert het intercomsysteem en zorgt ervoor dat alles op de correcte manier gemonteerd is. Eens in de zoveel jaar is het intercomsysteem aan vernieuwing toe, waar wij u ook graag bij helpen.

Nieuwe deurintercom met deuropener

Als het tijd is voor een nieuwe deurbel, kiezen veel mensen ervoor om een intercom te plaatsen. Dit zijn deurbellen welke werken met een camera, zodat u op afstand kunt zien wie er voor de deur staat. U kunt deze installatie zo simpel of zo ingewikkeld maken als u zelf wilt. Voor een simpele draadloze deurbel zonder camera betaalt u logischerwijs minder dan voor een volledige intercom set. Al onze pakketten worden aangeboden inclusief installatie en zorgen ervoor dat u niet alleen een intercomsysteem, maar ook uw gemoedsrust terugkrijgt.

De beste intercom met camera

 

Met een intercom kiest u voor veiligheid en gemak. U kunt zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen. Ook de mogelijkheden van een intercomsysteem zijn heel divers, zowel voor particulieren als bedrijven en VvE’s. Zo kunt u kiezen voor een systeem met audio, video of gecombineerde systemen. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor bij u thuis of op kantoor? Neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen over intercom systemen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail. Wij helpen u graag verder en komen indien gewenst langs voor gratis persoonlijk advies op locatie.

Vincent
Monteur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.