Beste geteste beveiligingscamera advies

Ons werk is het adviseren en verkopen van beveiligingcamera’s en beveiligingcamera systemen. Op iedere hoek van de straat kan je wel een camera kopen, maar niemand weet eigenlijk wat voor camera het precies is.

Of je nu een camera koopt in een bouwmarkt, een supermarkt, de mediamarkt, Bol.com of 
andere bekende winkel keten ze hebben allemaal een beveiligingscamera te koop, maar weten niet precies wat die wel of niet kan. Echt gek is het natuurlijk ook niet want ze staan in een winkel of zitten achter een computer de beveiligingscamera te verkopen.

De verkoper heeft nog nooit op een ladder gestaan,  kabels getrokken en de voor en nadelen van specifiek die beveiligingscamera gezien. Vergelijk het met een auto kopen, je wil dan de voor en nadelen, maar ook wil je weten wat je kan verwachten bij onderhoud, hoe snel deze kan, maar ook het verbruik. De Ford dealer weet alles over zijn eigen merk, maar een stuk minder over een BMW, al kunnen ze wel gokken of een aanname doen.

Bij de aanschaf van een product wil je gewoon de echte harde waarheid, de valkuilen, de voor en de nadelen en je wil weten welke is nu echte de beste ? en waarom juist wel of niet.
Onze beveiligingscamera specialisten weten precies wat en hoe, wij hebben ze in onze handen, wij staan op de trap, wij kruipen in de kelders… en wij installeren ze ook echt van A tot Z.

Is een Dahua bewakingscamera beter dan een Hikvision ? of moet u juist een ander merk aanschaffen zoals een Eufycam, Google Nest, Arlo, Somfy, Netatmo, Foscam, Ubiquiti ?

Wij vertellen u het geheim van de beste beveiligingscamera, en waarom dit de beste beveiligingscamera is.

Verkoop beveiligingcamera systemen

Op de bovenstaande foto ziet u Eline Klaver, een van onze adviseurs, en jazeker u ziet het goed dit is een vrouw in de bouw. Een power vrouw zoals wij het noemen, gedreven en professioneel. Eline staat bij ons gewoon op de ladder, ook kruipt Eline gewoon onder de vloer, en technisch kan ze u ook alles vertellen.

Eline is net als haar andere collega’s een echte beveiligingscamera specialist, en kan u alles maar dan ook echt alles vertellen over een echt goede al dan niet de beste beveiligingscamera voor uw situatie.

motion-detection beveiligingscamera

Wat maakt een bepaald model de beste camera ? en waarom schreeuwen bepaalde websites “dit is de beste uit de test”
en vanuit wel oogpunt en of welk voordeel is deze test gemaakt ? 

Opvallend genoeg zijn het vooral de consumenten merken welke “als beste uit de test” komen, en in de schappen liggen bij de bouwmarkt of elektronica zaak. Een camera die u gewoon uit een schap trekt, in een mooie doos met een hoop marketing. 
90% van deze door winkels en webshops aangeprezen bewakingcamera’s zijn gewoonweg speelgoed en gemaakt voor het grote publiek welke geen technische kennis hebben en niet op een ladder willen staan.

Beveiliging installatie monteur

Het geheim van een goede camera zit hem echt niet in die mooie doos, dat mooie logo en de “makkelijke” installatie. Het geheim van een goede beveiligingscamera die bij u past is te kijken naar de wens, de positie van de camera en wat u zou willen filmen. Wenst u breedbeeld ? of juist een beeld op langere afstand kunnen inzoomen, zoekt u een camera die samenwerkt met meer camera’s of een enkele camera ? 

Geloof ons maar, die mooie doos met die mooie allerbeste camera is een model wat slechts voor een doel gemaakt is, snel te verkopen zonder naar de behoefte van de klant te kijken. Niet voor niks hebben wij van onze merken camera’s soms wel 5 versies met verschillende lenzen. Maar los van de lens, de beeld kwaliteit, de functies heb je ook nog persoonlijke smaak wat mooi of lelijk is, denk hierbij aan de kleur van de camera maar ook de vorm.
De camera zelf kan op een beugel, een montage beugel voor aan de muur, op de dakrand, plat tegen de muur, een verhogingsbeugel of juist een beugel die tegen de regen is.

 

Camera installatie monteur

Ziet u door de bomen het bos nog ? en weet u welke camera het beste bij u past ?Wij maken het u gemakkelijk, neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Bereken de prijs van een Beveiligingscamera installatie

Volgens online onderzoek van Nu.nl Een beveiligingscamera
moet bewegingen goed kunnen detecteren.Daarnaast is het belangrijk
dat de kwaliteit van het beeld en geluid goed zijn en dat je een signaal
ontvangt als er iets aan de hand is. Maar ook de veiligheid en privacy
moeten in orde zijn. Je wil niet dat iedereen zomaar
kan meekijken via jouw camera.

De Consumentenbond test beveiligingscamera’s op onder meer beeld- en geluidskwaliteit,
bewegingsdetectie en notificatie. Er zijn in totaal 37 camera’s getest voor binnen en
buiten die goed verkrijgbaar zijn.

Van de 27 geteste buitencamera’s komt de beveiligingscamera van Arlo als Beste uit de Test.
Een camera van D-Link is de Beste Koop.

Beste uit de Test: Arlo Pro 3 met twee cams

  • Prijs: 395 euro
  • Testoordeel: 7,7
  • Beeldhoek volgens fabrikant: 160 graden
  • Maximale resolutie video: 2.560 bij 1.440 pixels
Binnen 24 uur

Recent nieuws