Beveiliging van uw onderneming: camerabewaking zakelijk

Wij begrijpen dat u graag wilt dat uw onderneming goed beveiligd is. Bent u op zoek naar een alarmsysteem of camerabewaking op zakelijk gebied? Bij Camerainstallatie.nl bieden wij diverse manieren om uw onderneming te beschermen. Gebruiksgemak staat bij ons op nummer één, onze beveiligingscamera’s waarschuwen u dan ook direct wanneer er iets misgaat. Dankzij deze waarschuwing zorgen onze beveiligingssystemen voor een preventieve werking, waardoor u er niet pas achteraf achter komt dat er goederen verdwenen zijn.

Wij begrijpen dat het aanschaffen en laten installeren van een beveiligingscamera of alarminstallatie systeem niet iets is wat u op dagelijkse basis doet. Om u te helpen bij het maken van een passende keuze, kunnen wij u voorzien van vrijblijvend en gepersonaliseerd advies. Wij begrijpen dat niet in iedereen een vakman schuilt en daarom leveren wij al onze bewakingspakketten inclusief professionele montage. Onze specialisten zullen vanaf het eerste contact hun uiterste best doen om uw zorgen uit handen te nemen, zodat de gehele montage en installatie zorgeloos verloopt.

Beveiligingssysteem voor camerabewaking: zakelijk

Een beveiligingssysteem is er om toezicht op een gebouw, gebied of andere eigendommen te houden. Bij de keuze voor camerabewaking is het van belang om rekening te houden met het soort camera. Er zijn vele verschillende soorten camera’s met verschillende kwaliteiten en niet elke camera is geschikt voor alle doeleinden. Om u te voorzien van een passend advies, komen wij graag vrijblijvend langs bij u op locatie. Naast zakelijke camerabewaking kunt u voor het beveiligen van uw kantoorpand nog meer doen, zo kunt u onder andere kiezen voor een alarmsysteem, toegangscontrole of een intercom.

Voor de perfecte installatie en het beste advies bent u bij Camerainstallatie aan het juiste adres, wij zijn uw partner in techniek. Wij begrijpen dat ondernemers niet alle tijd hebben om zelf uit te zoeken hoe zij hun bedrijf het best kunnen beveiligen. Om u te helpen bij het maken van de beste keuze komen wij graag voor vrijblijvend beveiligingsadvies bij u langs. Ongeacht of uw winkel, loods, kantoorpand of terrein beveiligd moet worden, wij van Camerainstallatie weten een passende oplossing te realiseren voor elke situatie.

Meer dan alleen camerabewaking voor uw bedrijf

Naast het adviseren, monteren en installeren van camerabewaking, zijn er tal van andere mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen. Om camerabewaking met communicatiemogelijkheid te realiseren, is een intercom ideaal. Onze intercom kunt u via internet koppelen met een speciale app op uw telefoon, waardoor u alle conversaties via de app op uw telefoon kunt horen. De professionele intercom beschikt over de mogelijkheid om iemand op afstand te spreken via uw telefoon, scherm, computer of tablet.

Met camerabewaking voor uw bedrijf heeft u meer mogelijkheden dan alleen het opslaan van beelden. Onze camerasystemen bieden de mogelijkheid om gegevens te verwerken, wat betekent dat u bijvoorbeeld kentekens kunt registreren, opslaan en live meldingen hierover kunt ontvangen. Daarnaast kunt u er onder andere voor kiezen om door middel van het camerasysteem te meten hoeveel mensen er per dag op uw terrein lopen, waardoor u te allen tijde overzicht heeft over het aantal mensen in uw omgeving. Bovendien is het mogelijk om uw bewakingscamera’s aan te sluiten op uw alarmsystemen. Op deze manier kunt via de meldkamer een inbraak direct verifiëren voor de politie.

Met een toegangscontrole kunt u eenvoudig waarnemen wie, waar en wanneer naar binnen of naar buiten is gegaan. Toegangscontrole is bestuurbaar via een computer en zorgt voor een hoge mate van veiligheid bij uw onderneming. Naast camerabewaking zijn wij ook gespecialiseerd in het monteren en installeren van toegangscontrole. Wij beschikken over toegangscontrole in alle gewenste soorten en maten. Naast het monteren en installeren, kunnen wij desgewenst de toegangscontrole koppelen aan uw intercom, camerasysteem en mobiele telefoon.

Waarom camera beveiliging zakelijk?

Het nemen van maatregelen verkleint de kans op inbraak bij uw onderneming aanzienlijk. Beveiligingscamera’s kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, van inbraakpreventie tot vandalismebestrijding. Met zakelijke camerabewaking kunt u uw bedrijfspand op een effectieve manier beschermen.

Voor een optimale bedrijfsvoering is zakelijke camerabewaking essentieel. Met behulp van een bewakingscamera kunt u op afstand zien wat er binnen of rondom uw bedrijf gebeurt. Het plaatsen van een bewakingscamera op zakelijk gebied is een preventief middel om inbrekers te weren, aangezien veel inbrekers afgeschrikt worden bij het zien van een bewakingscamera. Daarnaast zal u altijd bewijsmateriaal kunnen verzamelen bij ongewenste situaties. Situaties als diefstal kunnen namelijk een hoop kosten met zich meebrengen die voorkomen kunnen worden met de beelden van camerabewaking. Met de opgeslagen beelden van een bewakingscamera kan de politie de eventuele dader sneller oppakken, waardoor u weer met een fijn gevoel in uw bedrijf kan werken. Bovendien helpt camerabewaking bij het vergroten van het veiligheidsgevoel van uw medewerkers en hechten verzekeraars ook veel waarde aan de juiste beveiliging van uw bedrijf. Hoe beter uw beveiliging is, hoe meer vertrouwen de verzekeraar in u heeft!

Welke camerabewaking zakelijk heeft u nodig?

Door het ruime aanbod verschillende camera’s begrijpen wij dat de keuze voor een passend systeem moeilijk is. Voor uw zakelijke camerabewaking bieden wij bij Camerainstallatie diverse soorten camera’s. Deze camera’s kunt u kiezen aan de hand van uw doel. Onze adviseurs geven u graag het advies voor de juiste camera.

Onze camera’s beschikken onder andere over dag- en nachtzicht waardoor u ook in het donker goed beeld heeft. Verder kunt u met onze camera’s live beelden bekijken via een applicatie op uw telefoon en kunt u ervoor kiezen om push berichten te ontvangen. Om er zeker van te zijn dat het camerasysteem aan uw eisen en wensen voldoet, komen wij graag vrijblijvend langs om u van passend advies te voorzien.

Wat kost camerabewaking?

De prijzen van een beveiligingscamera zijn afhankelijk van het soort camera en de functies. Onze Full HD beveiligingscamera pakketten beginnen bij 999 euro en de 4K HD camera’s beginnen bij 1499 euro. Naast dag- en nachtzicht beschikken alle camera’s ook over bewegingsdetectie. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage of installatie, aangezien wij alle pakketten leveren inclusief gratis professionele installatie.

Om de beveiligingscamera compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om uw systeem uit te breiden met een onderhoudspakket. Bij Camerainstallatie kunt u kiezen uit drie verschillende onderhoudspakketten. Onderhoudspakketten bestaan onder andere uit het uitvoeren van updates, het schoonmaken van de camera’s en het terughalen van oude bewakingsbeelden.

Patchkast ICT camerabewaking IP camera aansluiten tips

Waarom kiezen voor Camerainstallatie?

Natuurlijk bent u voor uw bedrijf op zoek naar de juiste beveiliging voor uw bedrijf. Camerainstallatie begrijpt als geen ander dat het veiligstellen van bedrijfsgegevens van levensbelang is. Of het nu gaat om één kantoor, een bedrijfspand of een geheel kantorencomplex, wij zorgen ervoor dat u het correcte BORG certificaat krijgt om uw kantoorpand te verzekeren tegen diefstal en brand.

Onze monteurs met jarenlange ervaring luisteren naar uw wensen en kijken samen met u naar de juiste oplossing. Camerainstallatie helpt u bij het kiezen, monteren en installeren van camerabewaking, toegangscontrole en alarmbeveiliging. Om voor u een optimale service te kunnen bieden, beschikken wij over onder andere onze eigen helpdesk, opgeleide en ervaren monteurs, onderhoudscontracten en een VCA-certificering. Bovendien hebben wij een eigen voorraad en showroom, waardoor wij niet afhankelijk zijn van andere partijen. Samen met u zorgen wij ervoor dat de risico’s met betrekking op uw bedrijf geminimaliseerd worden!

Contact

Voorkom diefstal en stel u zelf gerust door het beveiligen van uw bedrijf. Bij vragen en/of interesse kunt gerust contact opnemen met één van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen met hun ervaring de juiste informatie en gepersonaliseerde adviezen aan u geven. U kunt ons vrijblijvend benaderen voor de mogelijkheden bij uw bedrijf.

U kunt ons telefonisch bereiken op +31 36 52 90 007 of via e-mail op info@camerainstallatie.nl. Of kies ervoor om teruggebeld te worden door ons terugbelformulier in te vullen.

Binnen 24 uur