Bewakingscamera monteren en installeren

Het installeren van een bewakingscamera en een complete bewakingscamerasystemen is al ruim 20 jaar onze passie. De installatie van een beveiligingscamera is een specialistisch vak, de installatie moet namelijk precies, vakkundig en volgens de juiste richtlijnen worden verricht. Onze specialisten installeren voor u een professioneel camerabewakingssysteem waarbij alle kabels vakkundig worden weggewerkt en de camera’s naar wens worden ingesteld. Al ruim 20 jaar staan wij bekend om onze professionele, persoonlijke en vertrouwde aanpak.

Op de dag van de installatie stelt de monteur zich aan u voor en neemt hij samen met u uw persoonlijke cameraplan met alle instructies nog een keer goed door. Op deze manier kunnen eventuele onduidelijkheden uitgesloten worden en bent u goed op de hoogte van het installatieproces. Vervolgens gaat de monteur aan de slag om uw bewakingscamera’s te monteren en installeren. Wij vertellen u graag meer over het montageproces.

Het installatieproces van uw beveiligingscamera

Het eerste onderdeel van de montage en installatie van uw beveiligingscamera is het trekken van de bekabeling. Na het trekken van de bekabeling zal onze monteur alle bewakingscamera’s programmeren, om de camera’s vervolgens te koppelen aan de harddisk recorder. Door deze koppeling kunnen de beveiligingscamera’s zowel livebeelden weergeven als beelden opnemen en bewegingen registreren, zowel bij dag als nacht. Hierdoor kunt u direct zien wat er op een bepaalde plek aan de hand is en kunt u indien nodig alle gebeurtenissen terugkijken.

De installatiemonteur koppelt het camerasysteem aan uw internetverbinding, waardoor u alle camerabeelden op afstand kunt bekijken. U kunt de camerabeelden altijd en overal bekijken met behulp van een speciale app op uw telefoon, tablet of computer.

Tot slot neemt de monteur alles met u door en zorgt hij dat het nodige papierwerk ingevuld wordt. Wij betrekken u altijd bij het proces en houden u continue op de hoogte, waardoor de gehele installatie en montage naar uw wens en volgens de regels zal verlopen.

De werkwijze van onze monteurs

Onze monteurs werken altijd netjes en schoon, aangezien het voor ons van groot belang is dat uw pand naar wens wordt achtergelaten. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij installeren enkel hoogwaardige camerabewakingssystemen met A-kwaliteit materialen, zoals de bekabeling, harddisk recorders en montagebeugels. Het is voor ons van belang dat u zich veilig voelt en zeker kan zijn van de kwaliteit van de producten, installatie en service die u bij ons heeft afgenomen. Uw veiligheid is onze prioriteit!

Bovendien wordt het gele werkproces wordt gedocumenteerd, waardoor onze helpdesk eenvoudig kan meekijken en u sneller van dienst kan zijn als u ondersteuning nodig heeft bij het camerabewakingssysteem.

Netwerkkabels bij de installatie van beveiligingscamera’s

Per camera trekken wij een CAT5e en/of CAT6 netwerkkabel. Bij elke bekabeling houden wij ons aan de CPR-norm voor brandclassificatie en maken wij een brand risicoberekening, geheel volgens certificering.

Wel of geen montage van draadloze camera’s

Wij geven u zo een goed en eerlijk mogelijk advies op het gebied van installatie voor uw beveiligingscamera. Ons oprechte advies is dat wij een draadloze beveiligingscamera afraden. Het is voor ons van belang dat wij kwaliteit leveren, waardoor u langdurig plezier van uw beveiligingscamera’s kunt hebben. Een draadloze camera kan gemakkelijk gemanipuleerd worden door een inbreker, heeft een kortere levensduur dan een bekabelde beveiligingscamera en is een extreme belasting op uw bestaande wifinetwerk.

Beste installatie voor een camerabeveiligingssysteem

Camerainstallatie.nl zorgt ervoor dat u over hoogwaardige beveiligingscamera’s beschikt en dat deze op een professionele manier geïnstalleerd worden. Met een bekabeld camerabeveiligingssysteem wordt u veiligheid zo goed mogelijk gewaarborgd. Bovendien zijn draadloze beveiligingscamera’s nooit geheel draadloos. Er is namelijk altijd een stroomaansluiting nodig, waardoor er alsnog een kabel nodig is om de camera te activeren.

Neem contact op voor de installatie en montage van uw beveiligingscamera

Heeft u interesse in het laten monteren en installeren van een beveiligingscamera? Onze specialisten helpen u graag, eventueel op locatie, met een passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om elke vraag op het gebied van camera installatie te beantwoorden.

Bereken de prijs van een Beveiligingscamera installatie