WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

AI Geavanceerde Beveiligingscamera's van Ajax Systems en installatie van Camerainstallatie.nl

Camerainstallatie.nl | Technische uitdagingen oplossen
Technische uitdagingen oplossen
Camerainstallatie.nl | Meest stabiele techniek en flexibel inzetbaar
Meest stabiele techniek en flexibel inzetbaar
Camerainstallatie.nl | Mobiel en ideaal voor iedere locatie
Mobiel en ideaal voor iedere locatie
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

AJAX Security camera's

Je wil het beste van twee werelden ? Zowel een Alarm en Camera’s in een app ? dan is het AJAX systems alarm en camera systeem toch wel het meest ideale systeem op de markt nu te verkrijgen.

Beveiligingscamera’s van Ajax Systems die naadloos integreren in hun uitgebreide beveiligingssysteem. Onze selectie, waaronder de BulletCam, TurretCam en DomeCam Mini, biedt uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid.

 

Wij helpen u graag met het Advies, verkoop, Installatie en configuratie van het Ajax security systems alarm en camera systeem. Gemakkelijk een alarm en camera systeem in een “alles in 1 app” en met de juiste manier van installeren ziet het er niet alleen mooi uit, maar werkt het ook nog eens zoals het zou moeten.

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Belangrijkste Kenmerken van Ajax Camera's

1. Integratie met het Ajax Ecosysteem Onze camera’s kunnen eenvoudig worden aangesloten op een NVR (Network Video Recorder) of als standalone apparaten worden gebruikt. Dit biedt flexibiliteit bij de installatie. Bovendien kunnen camera’s van derden worden geïntegreerd via de Ajax-hub met behulp van RTSP-streams, wat zorgt voor brede compatibiliteit.

2. Hoge Kwaliteit Video en Audio Ajax-camera’s leveren haarscherpe video’s met resoluties tot 8 MP. De True WDR-technologie (Wide Dynamic Range) zorgt voor een betere lichtbalans, wat resulteert in helder beeld onder diverse lichtomstandigheden. Dankzij de IR LED’s hebben sommige modellen een nachtzichtbereik tot 35 meter.

3. Privacy en Beveiliging Bij Ajax staat beveiliging voorop. Onze camera’s maken gebruik van wachtwoordloze mTLS (Mutual TLS) authenticatie, wat veilige verbindingen zonder wachtwoordrisico’s garandeert. Gegevens worden versleuteld en veilig opgeslagen volgens strenge Europese gegevensbeschermingsnormen.

4. Gebruiksvriendelijke Ervaring Met de Ajax-app kunt u eenvoudig uw beveiligingssysteem beheren en bewaken. Navigeer moeiteloos door archieven, stel scenario’s in die camera-opnames activeren, en pas videowalls aan voor realtime bewaking.

5. Geavanceerde Functies Dankzij de AI-mogelijkheden van onze camera’s worden alleen relevante gebeurtenissen opgenomen, wat zorgt voor efficiënter gebruik van opslagruimte en snelle toegang tot belangrijke beelden.

De Handige Ajax App en Camera Mogelijkheden

Intuïtieve en Gebruiksvriendelijke App: De Ajax-app biedt een naadloze ervaring voor het beheren van uw beveiligingssysteem. Met de app kunt u eenvoudig camera’s toevoegen, instellingen aanpassen en het gehele systeem beheren. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is navigeren door archieven en het instellen van specifieke scenario’s een fluitje van een cent. U kunt meldingen ontvangen en direct reageren op beveiligingsincidenten vanuit de app, wat zorgt voor een snelle en efficiënte reactie.

Geavanceerde Scenariomogelijkheden: Met de Ajax-app kunt u scenario’s instellen waarbij specifieke acties camera-opnames activeren. Bijvoorbeeld, wanneer een bewegingsdetector een beweging detecteert, kan dit automatisch de camera activeren om te beginnen met opnemen. Dit verhoogt de efficiëntie en zorgt ervoor dat alleen relevante gebeurtenissen worden vastgelegd.

Realtime Bewaking met Videowalls: De app biedt ook de mogelijkheid om videowalls aan te passen voor realtime bewaking. Dit betekent dat u meerdere camerafeeds tegelijkertijd kunt bekijken, wat vooral handig is voor grotere locaties of bedrijfsterreinen. De videowall kan eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften, zodat u altijd het beste overzicht hebt.

Veilige en Versleutelde Gegevensopslag: De app zorgt ervoor dat alle videogegevens veilig worden opgeslagen en versleuteld, in overeenstemming met strenge Europese gegevensbeschermingsnormen. Dit betekent dat uw privacy en die van uw gezin of bedrijf altijd beschermd zijn.

Professionele Installatie door Camerainstallatie.nl

Bij Camerainstallatie.nl zorgen wij voor een professionele en zorgvuldige installatie van uw Ajax-beveiligingscamera’s. Ons ervaren team van technici zorgt ervoor dat uw systeem optimaal wordt geïnstalleerd en ingesteld, zodat u direct kunt profiteren van de geavanceerde functies en de betrouwbaarheid van Ajax Systems.

 

 

Optimaliseer uw beveiliging met Camerainstallatie.nl en geniet van gemoedsrust dankzij onze geavanceerde technologie en betrouwbare producten. En vertrouw op de professionele monteurs die ook nog eens gecertificeerd zijn door AJAX voor het installeren van AL hun hardware/software.


Opleiding en Certificering: Waar Vakmanschap en Ervaring Samenkomen

Bij Camerainstallatie geloven we dat vakmanschap iets is wat je leert door ervaring en praktijk. Daarom leiden wij onze eigen vakmensen op. Dit doe je niet in een klaslokaal, maar door daadwerkelijk aan de slag te gaan, onder begeleiding van ervaren leermeesters.

 

 

Onze Opleidingsprogramma’s

Onze leermeesters hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring dragen ze met passie en toewijding over aan de volgende generatie monteurs. Onze opleidingen zijn intensief en praktijkgericht, zodat onze monteurs niet alleen de theorie, maar vooral de praktijk tot in de perfectie beheersen.

 

 

  1. Praktijkgericht Leren: Onze monteurs leren door te doen. Onder begeleiding van onze ervaren leermeesters, krijgen zij de kans om in echte situaties te werken, waarbij ze leren hoe ze problemen kunnen oplossen en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.
  2. Ervaring en Expertise: Onze leermeesters brengen meer dan 25 jaar aan kennis en expertise met zich mee. Ze weten precies wat er nodig is om een uitstekende monteur te worden en delen hun kennis met enthousiasme en precisie.

Certificeringen en Kwaliteitsnormen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om zekerheid te bieden. Daarom zijn we trots op onze uitgebreide certificeringen en het naleven van strikte kwaliteitsnormen.

 

 

  1. MBV en TBV Diploma’s: Onze monteurs zijn in het bezit van MBV (Monteur Beveiligingsinstallaties) en TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties) diploma’s. Deze diploma’s garanderen dat onze monteurs de juiste kennis en vaardigheden hebben om hoogwaardige beveiligingssystemen te installeren.
  2. VEB Gecertificeerd: Als VEB-gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan de strenge eisen van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dit betekent dat we werken volgens de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
  3. Werken volgens NEN8012 en CPR: Wij werken volgens de NEN8012 norm voor het veilig aanleggen van elektrische installaties en de CPR (Construction Products Regulation) voor de brandveiligheid van kabels. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat onze installaties niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig zijn.
  4. Ajax systems gecertificeerd: Gecertificeerd voor en door AJAX voor het installeren van hun Alarm systemen en camera systemen. De hoogste norm van certificering voor monteurs en installateurs van beveiliging systemen.

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

Glas



Advies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

meer over onze installatie diensten

  • Camerainstallatie
  • Beveiligingssystemen
  • Netwerkbekabeling diensten
  • Installatie van alarmsystemen
  • Wifi-installatiediensten
  • Slimme woning installatie
  • Audio- en video-installatie
  • Sonos installatie
  • Philips Hue installatie
  • CCTV installateur
  • Domotica
  • Installatie van bewakingssysteem
  • Commerciële beveiligingssystemen
  • Residentiële beveiligingsdiensten
  • Installatie van draadloze camera’s
  • Ajax Alarm systeem installatie
  • Ajax camerabewaking camera’s installateur

Onze Diensten: Advies, Installatie en Ondersteuning

Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies, professionele installaties en betrouwbare ondersteuning voor al uw beveiligingsbehoeften. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste systemen, het installeren van apparatuur en het bieden van doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw beveiliging altijd optimaal functioneert.

 

Bent u nog geen klant? Geen probleem! Bij ons staat de deur altijd open. We verwelkomen nieuwe klanten graag en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant