WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking hotel Bergen aan zee + wifi en netwerk bekabeling. Compleet project

Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten
Kennis van zaken en echte specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Project begeleiding en alle puntjes op de i
Project begeleiding en alle puntjes op de i
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Camerabewaking hotel Bergen aan zee + wifi en netwerk bekabeling. Compleet project

We zijn dol op uitdagingen, vooral als ze zich voordoen in prachtige omgevingen. En deze keer was het Bergen aan Zee!

Wij kregen de opdracht hier een compleet netwerk aan te leggen terrein dekkend, dat bestaat uit verschillende woningen en een prachtig hotel. En geloof me, we hebben het grondig aangepakt. We hebben niet alleen een bekabeld UTP netwerk opgezet, nee, we hebben een complete oplossing geboden aan “techniek“. Denk aan een UTP-netwerk, een snelle WIFI voor de gasten, een firewall  en alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook nog eens een supermodern camerasysteem toegevoegd. James Bond zou jaloers zijn geweest!

 

En het kloppende hart van dit hele systeem? Dat was de NXwitness-server. Naar ons idee de beste CMS en de beste manier om je camerabeelden op te slaan, en middels AI snel weer terug te vinden. Niemand wil uren zoeken naar dat beeld, en met deze software vind je het gene wat je zoekt in een paar seconden.

Het was gewoon geweldig om te zien hoe alles naadloos samenkwam en perfect werkte, want uiteindelijk doe je het met zijn alle ook voor het resultaat natuurlijk.

 

Dus ja, uitdagingen? Bring it on! Vooral als ze ons naar zulke fantastische plekken leiden. En laten we eerlijk zijn, wie zou er nu niet willen werken met een uitzicht op zee?

Camerainstallatie.nl

Professioneel advies?
Neem contact op!

Camerainstallatie teamwork

Als hotel-eigenaar heb je al genoeg aan je hoofd. Het laatste waar je op zit te wachten zijn ingewikkelde vragen of lastige keuzes. Je wilt gewoon een oplossing zonder gedoe. Nou, gelukkig zijn wij misschien wel het meest flexibele bedrijf van Nederland. We deinzen niet terug voor een uitdaging, we zijn volledig zelfstandig en er is geen klus te groot voor ons.

 

 

Of het nu graven, boren, leidingen verleggen of zelfs oplassen betreft, voor ons bestaat ‘kan niet’ gewoon niet. We passen ons aan en zorgen ervoor dat alles precies past. En het mooiste van alles? De klant merkt er niets van. We zijn zelfvoorzienend en altijd gericht op het vinden van oplossingen.

 

 

Als team zijn we perfect op elkaar ingespeeld, en daar profiteert de klant van. Dus, hotel-eigenaren, leun achterover en laat het aan ons over. We zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, zonder gedoe of gezeur.

camera installatie voorbeeld


Supermoderne camerasysteem

Stel je voor: je bent de trotse eigenaar van een prachtig hotel aan de kust, omringd door weelderige natuur en adembenemende uitzichten. Maar laten we eerlijk zijn, met al die gasten die in en uit lopen, personeel dat constant in de weer is en allerlei activiteiten die plaatsvinden, kan het een behoorlijke uitdaging zijn om alles in de gaten te houden.

 

 

En daar komt ons supermoderne camerasysteem om de hoek kijken. Met state-of-the-art technologieën zoals de NXwitness-server kunnen we een compleet beeld creëren van wat er in en rondom het hotel gebeurt. Van de lobby tot de parkeerplaats, van de gangen tot de buitenruimtes, geen enkele hoek blijft onopgemerkt.

 

 

Dit systeem gaat verder dan alleen maar beveiliging. Natuurlijk, het helpt bij het voorkomen van diefstal en vandalisme, en het zorgt ervoor dat je gasten zich veilig voelen. Maar het biedt ook talloze andere voordelen. Denk aan het monitoren van de drukte bij de receptie, het volgen van de schoonmaakploeg om ervoor te zorgen dat alle kamers tiptop in orde zijn, of zelfs het controleren van de weersomstandigheden buiten om te zien of het strand klaar is voor gasten om van te genieten.

 

 

En laten we de gemoedsrust niet vergeten die het biedt. Stel je voor dat je ’s nachts rustig kunt slapen, wetende dat je hotel veilig en beveiligd is, zelfs als je er niet bent. Het camerasysteem is als een extra paar ogen dat altijd waakt over je kostbare eigendom.

 

 

Dus, of het nu gaat om het oplossen van een incident, het verbeteren van de efficiëntie of gewoonweg gemoedsrust bieden, ons camerasysteem is een absolute gamechanger voor elk hotel.

voorbeeld 180 graden camera

Compleet Beheer en installatie van A tot Z geen gedoe of stress

Laten we het hebben over ons bedrijf, camerainstallatie.nl, en de geweldige mensen erachter die elke dag hard werken om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt voor onze klanten.

 

Bij ons draait alles om Compleet Beheer en installatie van A tot Z, zonder gedoe of stress. We begrijpen dat niemand zit te wachten op het doorverwijzen van problemen van het ene bedrijf naar het andere. Daarom bieden wij een alles-in-één oplossing, met één aanspreekpunt voor al je behoeften op het gebied van beveiliging en technologie.

 

Of het nu gaat om het opzetten van een krachtig WIFI-netwerk, het leggen van bekabeling door het hele gebouw, het installeren van geavanceerde camerasystemen of het beheren van alle technologie in en om het hotel, wij regelen het. En het beste van alles? Je hoeft geen vingers meer naar elkaar te wijzen als er iets misgaat. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

 

Maar het zijn niet alleen onze diensten die ons onderscheiden, het zijn ook de mensen achter het bedrijf. Ons team bestaat uit gepassioneerde experts die niet alleen technisch onderlegd zijn, maar ook een diepgaand begrip hebben van de behoeften van onze klanten. We zijn er trots op dat we niet alleen op technologisch vlak uitblinken, maar ook in klantenservice. We luisteren naar je wensen, denken met je mee en gaan altijd die extra mijl om ervoor te zorgen dat je tevreden bent.

 

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die alles kan regelen zonder gedoe, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met camerainstallatie.nl hoef je je geen zorgen meer te maken. We hebben het helemaal onder controle.


DAHUA camera's, waarom hebben we juist voor dit merk gekozen? laten we eens kijken naar wat ze te bieden hebben.

 

Allereerst, het beeld. DAHUA staat bekend om zijn ongelooflijk scherpe beeldkwaliteit. We hebben het hier niet over vage, wazige beelden waar je amper iets op kunt zien. Nee, met DAHUA krijg je kristalheldere opnames die zelfs de kleinste details vastleggen. Dat betekent dat we je hotel tot in de kleinste hoekjes en gaatjes kunnen bewaken, zonder iets te missen.

 

Maar het gaat niet alleen om het beeld. DAHUA-camera’s zijn ook betrouwbaar als het gaat om storingen. We weten allemaal hoe vervelend het is als je beveiligingssysteem plotseling uitvalt. Met DAHUA hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ze zijn gebouwd om langdurig en probleemloos te functioneren, zodat je altijd op ze kunt vertrouwen.

 

En laten we het hebben over technologie. DAHUA loopt voorop in de markt als het gaat om innovatie. Of het nu gaat om geavanceerde bewegingsdetectie, nachtzichttechnologie of draadloze connectiviteit, ze zijn altijd bezig met het ontwikkelen van de nieuwste en beste functies.

 

En laten we eerlijk zijn, de prijs is ook mooi meegenomen. Voor de kwaliteit die je krijgt, biedt DAHUA een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dat betekent dat je top-of-the-line beveiliging kunt krijgen, zonder de bank te breken.

 

Wij zijn gecertificeerde installateurs van zowel DAHUA als VEB en VCA. Dat betekent dat je niet alleen kunt vertrouwen op de kwaliteit van de producten die we installeren, maar ook op de expertise van ons team. We weten precies hoe we alles moeten opzetten en configureren om ervoor te zorgen dat het perfect werkt voor jouw hotel.

Dus, met DAHUA-camera’s en ons team van experts aan je zijde, kun je met een gerust hart achterover leunen en genieten van de gemoedsrust die komt met weten dat je hotel veilig en beveiligd is.

Waarom we hebben gekozen voor een UniFi WIFI-systeem en waarom dit perfect past bij het hotel.

 

UniFi staat bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Voor een hotelomgeving, waar gasten naadloze en stabiele internettoegang verwachten, is dit van cruciaal belang. Met UniFi kunnen we een netwerk opzetten dat niet alleen snel en krachtig is, maar ook eenvoudig te beheren en schaalbaar voor toekomstige groei.

 

Bovendien past het strakke en moderne ontwerp van UniFi-apparatuur perfect bij de stijlvolle uitstraling van veel hotels. Het zorgt voor een naadloze integratie met de omgeving, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

 

Als gecertificeerde installateurs van UniFi nemen wij de rol op ons om het volledige WIFI-systeem van A tot Z te implementeren en te beheren. Van het plannen en installeren van de access points tot het configureren van de netwerkinstellingen en het monitoren van de prestaties, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

 

Met UniFi kunnen gasten genieten van een moeiteloze internetervaring tijdens hun verblijf in het hotel, terwijl het personeel profiteert van een betrouwbaar netwerk dat hen in staat stelt om efficiënt te werken. Kortom, het is de perfecte oplossing voor elke hotelomgeving.

Camerainstallatie als droompartner - Alles-in-één oplossing zonder gedoe

Als bedrijf zijn wij de droompartner voor hotels die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing zonder gedoe. Waarom zou een hotel voor ons moeten kiezen als installateur? Hier zijn een paar goede redenen.

 

Ten eerste nemen wij echt álles op ons. Van het opzetten van een krachtig WIFI-netwerk tot het leggen van bekabeling door het hele gebouw, van het installeren van geavanceerde camerasystemen en intercoms tot het beheren van toegangscontrole en televisiesystemen, wij zijn er voor alles. En het mooie is, u merkt er niets van. Wij werken achter de schermen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw hotel.

 

Als gecertificeerde experts in verschillende technologieën, van netwerken tot beveiligingssystemen, hebben wij de kennis en ervaring om elke uitdaging aan te gaan. Wij begrijpen de unieke behoeften van de hotelsector en passen onze diensten daarop aan, zodat u altijd de beste oplossingen krijgt die perfect passen bij uw bedrijf.

 

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij luisteren naar uw wensen, denken met u mee en gaan altijd die extra mijl om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Ons doel is om uw partner te zijn op lange termijn, en dat betekent dat wij altijd klaar staan om u te ondersteunen en te adviseren, zelfs nadat de installatie is voltooid.

 

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner die echt alles oppakt zonder gedoe, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons aan boord kunt u met een gerust hart achterover leunen en genieten van een probleemloze ervaring, wetende dat uw technologische behoeften in goede handen zijn.

Gecertificeerd DAHUA, HONEYWELL, PROVISION, HANWHA, HIKVISION verkoper en installateur

Bij Camerainstallatie.nl kiezen we bewust voor producten van gerenommeerde fabrikanten met volledige merkondersteuning, garanties en legale importkanalen. Dit zorgt niet alleen voor betrouwbaarheid en veiligheid, maar ook voor volledige technische ondersteuning en updates, waardoor uw investering op lange termijn beschermd is.

 

Investeren in een kwalitatief hoogwaardig camerasysteem via een gecertificeerde professional zorgt ervoor dat u niet alleen de beste producten krijgt, maar ook de juiste installatie en doorlopende ondersteuning. Dit garandeert de beste bescherming van uw eigendom en gemoedsrust.

Camerainstallatie advies KOEN

Camerabewakingsinstallatie voor een hotel

Bij Camerainstallatie.nl begrijpen we dat een hotel een dynamische en drukke omgeving is, waar veiligheid en beveiliging van het grootste belang zijn. Daarom zijn we trots om te delen dat we recentelijk een uitgebreide camerabewakingsinstallatie hebben geplaatst voor een hotel, met als doel de veiligheid en efficiëntie te verhogen.

 

In een hotel gebeurt er veel op een dagelijkse basis. Van het in- en uitchecken van gasten, tot het organiseren van evenementen en het onderhouden van de faciliteiten – er zijn talloze activiteiten die naadloze coördinatie en strikte beveiliging vereisen. Een solide beveiligingssysteem is daarom onmisbaar.

 

Met de installatie van hoogwaardige camera’s, gekoppeld aan een betrouwbaar alarmsysteem, hebben we een technische oplossing geboden die niet alleen bijdraagt aan de veiligheid, maar ook aan het dagelijkse operationele gemak. Onze systemen bieden real-time monitoring, waardoor het hotelpersoneel direct kan reageren op verdachte activiteiten of noodsituaties. Dit helpt niet alleen bij het voorkomen van diefstal en vandalisme, maar zorgt er ook voor dat gasten zich veilig en welkom voelen tijdens hun verblijf.

 

Daarnaast bieden onze geavanceerde systemen de mogelijkheid tot integratie met bestaande beveiligingsprotocollen, waardoor er een naadloze samenwerking ontstaat tussen de technologie en de menselijke factor. Dit betekent dat beveiligingspersoneel efficiënter kan werken en zich kan focussen op de kritieke aspecten van hun taken, terwijl de technologie hen ondersteunt met accurate en gedetailleerde informatie.

 

Een goed stuk techniek, zoals onze camerabewakingssystemen, kan het verschil maken in de algehele beveiliging en operationele efficiëntie van een hotel. Het biedt niet alleen gemoedsrust aan de hotelmanager en het personeel, maar ook aan de gasten, die weten dat hun veiligheid serieus wordt genomen.

 

Bij Camerainstallatie.nl zijn we toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van elk bedrijf. Of het nu gaat om een groot hotel of een klein pension, wij zorgen ervoor dat uw beveiliging op het hoogste niveau is. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen uw hotel te beveiligen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Samen zorgen we voor een veilige en gastvrije omgeving, waar uw gasten zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf.

Het beste camerabewaking systeem en software voor een hotel

We hebben gekozen voor NX Witness als ons camerabewaking software pakket om een aantal goede redenen, en het draait allemaal om efficiëntie en gebruiksgemak.

 

Wat NX Witness echt onderscheidt, is de unieke manier waarop het in staat is om binnen enkele seconden het beeld te vinden dat u zoekt. Met zijn geavanceerde zoekfuncties en slimme algoritmen kunnen gebruikers snel en nauwkeurig door grote hoeveelheden videomateriaal navigeren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard bij het zoeken naar specifieke gebeurtenissen of incidenten.

 

Bovendien biedt NX Witness een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor mensen zonder uitgebreide technische kennis. Dit maakt het een ideale keuze voor hotelmedewerkers die snel toegang moeten hebben tot videobeelden voor beveiligings- of operationele doeleinden.

 

Maar het gaat niet alleen om snelheid en gebruiksgemak. NX Witness staat ook bekend om zijn betrouwbaarheid en stabiliteit. Het is gebouwd met robuuste technologieën die ervoor zorgen dat het systeem altijd operationeel blijft, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

NX witness camerabewaking systeem software installatie

De Risico's van het Kopen van Beveiligingscamera's bij Niet-Installateurs

Wanneer u besluit om beveiligingscamera’s van bekende merken zoals Dahua of Hikvision aan te schaffen via een online webshop die geen erkende installateur is, neemt u een groot risico. Ondanks dat de producten er authentiek uit kunnen zien, is er een aanzienlijke kans dat ze namaak zijn.

 

 

1. Namaakproducten: Er is een reële kans van ongeveer 50% dat een camera gekocht via een niet-gecertificeerde webshop een namaakproduct is. Deze namaakcamera’s kunnen qua uiterlijk lijken op echte producten, maar ze missen de geavanceerde technologie, betrouwbaarheid en veiligheid die de originele producten bieden.

 

2. Beveiligingsrisico’s: Een groot gevaar van namaakcamera’s is dat ze mogelijk voorzien zijn van spyware of virussen. Dergelijke schadelijke software kan gebruikt worden om toegang te krijgen tot uw netwerk, wat hackers de mogelijkheid geeft om persoonlijke informatie zoals wachtwoorden te stelen. Dit kan leiden tot ernstige privacy- en beveiligingsproblemen.

 

3. Hoe Herkent u Echte Camera’s?: Echte camera’s koopt u bij een gecertificeerd dealer. Gecertificeerde dealers zoals Camerainstallatie.nl hebben directe relaties met fabrikanten en bieden volledige ondersteuning en garantie. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat alle producten authentiek zijn en voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

 

4. De Voordelen van Kopen bij een Gecertificeerd Dealer: Naast de zekerheid dat u echte producten krijgt, bieden gecertificeerde dealers professionele installatie en technische ondersteuning. Dit garandeert dat uw beveiligingssysteem correct wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert.

 

5. Voorkom Problemen, Kies voor Zekerheid: Door te kiezen voor een gecertificeerd dealer voorkomt u veelvoorkomende problemen die ontstaan bij het aanschaffen van beveiligingsapparatuur via onbetrouwbare kanalen. U investeert in betrouwbaarheid en gemoedsrust, wetende dat uw beveiligingssysteem veilig, effectief en ondersteund is.

Waarom Kiezen voor een VEB Gecertificeerde Installateur? voor uw Camerabewaking systeem

Bij het installeren van een beveiligingssysteem is het essentieel om niet alleen te focussen op de kwaliteit van de producten, maar ook op de expertise en de betrouwbaarheid van de installateur. Een VEB gecertificeerde installateur garandeert dat u te maken hebt met professionals die niet alleen hun vak verstaan, maar ook werken volgens de hoogste standaarden van veiligheid en kwaliteit.

 

 

1. Gekwalificeerde Monteurs: VEB gecertificeerde installateurs beschikken over monteurs die hun Technisch Beheerder Beveiligingsinstallaties (TBV) en Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV) diploma’s hebben. Deze certificeringen betekenen dat de monteurs diepgaande kennis en vaardigheden hebben in het correct installeren en onderhouden van beveiligingssystemen.

 

 

2. Naleving van NEN-normen: Een VEB gecertificeerde installateur werkt strikt volgens de Nederlandse Norm (NEN), die standaarden stelt voor bijvoorbeeld de elektrische installatie van beveiligingssystemen. Dit zorgt voor veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie in alle fasen van de installatie.

 

 

3. CPR-conforme Bekabeling: Conformiteit aan de Construction Products Regulation (CPR) voor bekabeling is cruciaal voor de veiligheid. CPR zorgt ervoor dat alle gebruikte kabels voldoen aan brandveiligheidsnormen, wat essentieel is in het geval van een incident om de schade en risico’s te minimaliseren.

 

 

4. VCA Gecertificeerd Veilig Werken: Veiligheid tijdens het werk is niet alleen belangrijk voor de monteurs, maar ook voor de klant en diens eigendom. VEB gecertificeerde installateurs zijn ook VCA gecertificeerd, wat betekent dat ze werken volgens de procedures die de gezondheid, veiligheid en het milieu beschermen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.

 

 

5. Betrouwbaarheid en Vertrouwen: Door te kiezen voor een VEB gecertificeerde installateur, kiest u voor een partij die erkend is door de branchevereniging, wat een extra laag van vertrouwen en zekerheid toevoegt. Dit geeft u de garantie dat de installatie van uw beveiligingssysteem in handen is van betrouwbare professionals.

Onze Proactieve Benadering

Bij Camerainstallatie.nl werken we niet alleen voor, maar mét onze klanten. We zien onszelf als een verlengstuk van jouw organisatie, wat betekent dat we proactief meedenken over de beste beveiligingsoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. Ons team van vaste specialisten en monteurs, allen in dienst bij ons bedrijf, zorgt voor een gestroomlijnde communicatie en uitvoering van projecten. Dit voorkomt de problemen die vaak voorkomen bij het gebruik van externe contractanten, zoals miscommunicatie, inconsistent werk en planning conflicten.

Camerainstallatie als professioneel installatie specialist

Bij Camerainstallatie.nl zijn we trots op onze veelzijdigheid en expertise op vrijwel elk gebied van beveiligings- en communicatietechnologieën. Onze volledig operationele IT-afdeling is uitgerust om een breed scala aan diensten te beheren, waardoor we een one-stop-shop zijn voor al je technische installatiebehoeften.

 

Glasvezel en Netwerkkabels

Onze expertise strekt zich uit tot geavanceerde netwerkoplossingen, inclusief glasvezel- en UTP-kabels. Glasvezelkabels zijn ideaal voor omgevingen die een hoge bandbreedte en lange afstanden vereisen, zonder signaalverlies. UTP-kabels zijn flexibel en kosteneffectief voor kleinere netwerken en bieden uitstekende prestaties voor zowel data- als voedingsbehoeften via Power over Ethernet (PoE).

 

Straalzenders

Voor locaties waar bekabeling een uitdaging is, implementeren we straalzenders, die een krachtige draadloze verbinding bieden tussen twee punten. Deze zijn perfect voor het overbruggen van lange afstanden waar het trekken van kabels niet haalbaar of te kostbaar is.

 

Een Uitgebreide Reeks Diensten

Onze diensten beperken zich niet alleen tot bekabeling en netwerken. We bieden een integrale aanpak die ook elektra, graaf- en straatwerk omvat. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de installatie van alarm- en camerasystemen, toegangscontrolesystemen, intercomsystemen, buitenverlichting, hekwerken, en WiFi-netwerken. Elk project, groot of klein, wordt met dezelfde passie en precisie uitgevoerd.

Geen Vingers Wijzen, Alleen Oplossingen

Omdat we alle expertise in huis hebben, is er geen sprake van ‘vingers wijzen’ naar andere contractanten. Elk aspect van het project wordt door ons eigen team beheerd, wat resulteert in een soepelere uitvoering en minder kans op vertragingen of communicatieproblemen.

 

Passie en Professionaliteit

Onze passie voor technologie en uitmuntendheid is zichtbaar in elk project dat we ondernemen. Deze passie, gecombineerd met onze uitgebreide kennis en ervaring, maakt ons tot een betrouwbare partner voor al je technische behoeften. We streven ernaar om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze te overtreffen.

 

Bouwen op Vertrouwen

Als bedrijf dat alles in eigen hand heeft, van het eerste ontwerp tot de laatste implementatie, bieden we een stabiliteit en betrouwbaarheid waar je op kunt bouwen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons een leider in de industrie, en we zijn trots op het niveau van vertrouwen dat onze klanten in ons stellen.

 

 

Bij Camerainstallatie.nl vinden we dat technologie ten dienste moet staan van mensen, en we werken hard om ervoor te zorgen dat onze oplossingen naadloos integreren in de levens en bedrijven van onze klanten. Voor complete, betrouwbare en innovatieve technologische oplossingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant