WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Gooise dorpen Blaricum en Laren geteisterd door golf van woninginbraken

Camerainstallatie.nl | Hoe voorkom je een inbraak ?
Hoe voorkom je een inbraak ?
Camerainstallatie.nl | Beveiliging advies in het gooi
Beveiliging advies in het gooi
Camerainstallatie.nl | Camera, Alarm, Intercom, en buiten beveiliging
Camera, Alarm, Intercom, en buiten beveiliging
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Inbraakgolf in welvarende Gooise dorpen zorgt voor onrust: Bewoners voelen zich onveilig

De idyllische en welvarende dorpen Blaricum en Laren worden momenteel zwaar getroffen door een verontrustende stijging van woninginbraken, zo blijkt uit een recent rapport van De Telegraaf. Bijna elke nacht worden luxe villa’s in deze exclusieve gemeenten het doelwit van inbrekers, ondanks de inzet van particuliere beveiligingsdiensten en verhoogde politiepatrouilles. De bewoners voelen zich onveilig, en geen enkel huis lijkt meer beschermd tegen deze golf van criminaliteit.

 

 

Veel woningen blijken nog geen (goed) werkend Alarm of Camera systeem te hebben, of is het dermate oud dat de werking onduidelijk is.
Inbrekers schatten de pakkans dan ook veelal in op basis van welke techniek er aan de woning aanwezig is, denk aan een modern alarm systeem en goede kwaliteit bewakingscamera’s. Als inbrekers zien dat er weinig aandacht besteed is aan deze beveiligingsmiddelen dan schatten ze de pakkans in op laag.

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Inbrekers houden u in de gaten voor ze toeslaan

In reactie op de inbraken zijn bewoners steeds alerter geworden en maken ze veelvuldig gebruik van buurtapps om elkaar te waarschuwen. Via deze platforms worden signalementen van verdachten en bewakingsbeelden gedeeld. Schokkend genoeg vinden sommige inbraken zelfs plaats terwijl de bewoners nietsvermoedend thuis zijn en slapen. Dit heeft geleid tot toenemende kritiek op de politie vanwege een vermeend gebrek aan effectieve bescherming van eigendommen.

 

monteur camerainstallaties plaatst een camera op een paal

Wat doet de politie tegen inbraken in het gooi ?

Een terugkerend probleem bij inbraakpogingen is het ontbreken van forensisch onderzoek door rechercheurs, wat volgens de politie te wijten is aan een chronisch personeelstekort. Een woordvoerder van de politie Midden-Nederland erkent de toename van woninginbraken in de regio Gooi, maar benadrukt dat dit een veelvoorkomend probleem is tijdens de zomermaanden, wanneer veel inwoners op vakantie zijn.

De beveiliging van uw woning is net zo essentieel als het onderhoud van uw auto

Ondanks de intensivering van politietoezicht en het gericht onderzoeken van verdachte groepen, blijft de onrust onder de lokale bevolking in het Gooi groot. Een beheerder van een buurtapp in Blaricum wijst erop dat veel alarmsystemen in de regio verouderd zijn, en benadrukt de noodzaak van modern hang- en sluitwerk. Dit brengt ons bij een belangrijk punt: de beveiliging van uw woning is net zo essentieel als het onderhoud van uw auto.

 

 

Verouderde Beveiligingssystemen: Waarom Updaten Cruciaal Is

Beveiligingssystemen verouderen net als andere technologieën. Een alarmsysteem dat tien jaar geleden als innovatief werd beschouwd, kan tegenwoordig achterhaald en kwetsbaar zijn voor moderne inbrekerstechnieken. Net zoals u uw auto naar de APK brengt voor regelmatig onderhoud en keuring, is het noodzakelijk om uw beveiligingssysteem regelmatig te laten controleren en updaten.

 

Waarom is dit zo belangrijk?

  1. Nieuwe inbrekerstechnieken: Zoals eerder vermeld, worden inbrekers steeds slimmer en vinden ze manieren om verouderde beveiligingssystemen te omzeilen. Wat ooit als veilig werd beschouwd, kan nu gemakkelijk worden uitgebuit. Denk aan verouderde alarmsystemen die bijvoorbeeld geen meldingen naar uw smartphone sturen of niet zijn uitgerust met hackbeveiliging.
  2. Onderhoud is essentieel: Zelfs als uw beveiligingssysteem enkele jaren geleden up-to-date was, kan het door gebrek aan onderhoud minder effectief zijn geworden. Bepaalde onderdelen, zoals batterijen of bewegingssensoren, kunnen na verloop van tijd slijten of defect raken, waardoor de algehele werking van het systeem wordt ondermijnd.

Wat kunt u doen?

  1. Regelmatige beveiligingscheck: Laat uw beveiligingssysteem minstens één keer per jaar controleren door een professional, net zoals u uw auto jaarlijks naar de APK brengt. Dit helpt om te verzekeren dat alles nog optimaal functioneert en dat er geen zwakke punten zijn ontstaan.
  2. Overweeg een upgrade: Als uw systeem ouder is dan vijf jaar, is het wellicht tijd om te overwegen het te upgraden naar een modernere versie. Nieuwe systemen zijn vaak uitgerust met slimme technologieën, zoals AI-gebaseerde bewegingsdetectie, koppelingen met uw smartphone en directe meldingen aan beveiligingsdiensten of de politie.
  3. Investeer in hoogwaardig hang- en sluitwerk: Zelfs het beste alarmsysteem is niet effectief als uw deuren en ramen niet goed afgesloten kunnen worden. Zorg voor gecertificeerd hang- en sluitwerk, dat voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen. Dit is een eenvoudige, maar effectieve manier om inbrekers buiten de deur te houden.
  4. Integratie van slimme technologie: Overweeg de integratie van slimme beveiligingsapparaten, zoals camera’s die automatisch beginnen te opnemen bij verdachte bewegingen, of verlichting die aangaat zodra iemand uw terrein betreedt. Deze technologieën maken uw huis niet alleen veiliger, maar geven u ook gemoedsrust, omdat u altijd weet wat er in en rond uw huis gebeurt.
  5. Professionele hulp inschakelen: Schakel een expert in om uw beveiligingssituatie te evalueren en advies op maat te geven. Bij Camerainstallatie.nl bieden we gratis beveiligingschecks aan en helpen we u bij het updaten of vervangen van verouderde systemen. Net zoals een monteur u zou adviseren om versleten onderdelen van uw auto te vervangen, kunnen wij u adviseren over de beste oplossingen om uw woning optimaal te beveiligen.

Vergelijking met de APK-keuring

Net zoals u uw auto jaarlijks naar de APK-keuring brengt om ervoor te zorgen dat deze veilig en betrouwbaar blijft, is het essentieel om hetzelfde te doen met uw beveiligingssysteem. Een auto met versleten remmen of een kapotte uitlaat wordt als onveilig beschouwd, en hetzelfde geldt voor een woning met verouderde beveiliging. Alleen door regelmatig onderhoud en het upgraden van uw systemen kunt u ervoor zorgen dat uw huis net zo veilig is als uw auto op de weg.

Tips voor het beveiligen van uw woning:

  • Zorg voor goedgekeurd en up-to-date hang- en sluitwerk.
  • Installeer een modern alarmsysteem dat verbonden is met uw smartphone.
  • Gebruik slimme camera’s die verdachte bewegingen direct kunnen melden.
  • Sluit altijd deuren en ramen, zelfs als u thuis bent.

 

Veiligheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Blijf alert en werk samen met uw buren om de veiligheid in uw wijk te vergroten.

Bescherm uw woning in het Gooi met Camerainstallatie.nl: De expert in beveiliging voor Blaricum, Laren en omstreken

In de prachtige en welvarende regio van het Gooi, met dorpen zoals Blaricum, Laren, Huizen, Bussum en Naarden, is het essentieel om uw woning optimaal te beveiligen tegen de groeiende dreiging van woninginbraken. Camerainstallatie.nl staat klaar om u te helpen uw huis te beschermen en uw gemoedsrust terug te geven.

 

 

Wie zijn wij?

Camerainstallatie.nl is dé specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven in het Gooi. Met jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van de unieke beveiligingsbehoeften in deze regio, bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke eisen van onze klanten in Blaricum, Laren, Huizen, Bussum en Naarden.

 

Onze diensten omvatten de installatie van geavanceerde bewakingscamera’s, alarmsystemen, toegangscontrole en volledige integratie van slimme beveiligingstechnologieën. Of het nu gaat om een enkelvoudige camera of een compleet beveiligingssysteem, wij zorgen ervoor dat uw woning in het Gooi maximaal beveiligd is.

Nieuwbouwwoning beveiliging

Wat kunnen wij betekenen voor woningen in het Gooi?

 

  1. Op maat gemaakte beveiligingsoplossingen: Elke woning is uniek, en dat geldt ook voor de beveiliging die nodig is om deze te beschermen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw huis in het Gooi.
  2. Hoogwaardige bewakingscamera’s: Onze bewakingscamera’s zijn van topkwaliteit en zorgen voor haarscherpe beelden, zowel overdag als ’s nachts. Deze camera’s zijn verbonden met uw smartphone, zodat u altijd en overal uw woning kunt monitoren.
  3. Geavanceerde alarmsystemen: Onze alarmsystemen detecteren elke ongewenste beweging en waarschuwen u direct bij verdachte activiteiten. Dit geeft u de zekerheid dat uw woning in Blaricum, Laren, Huizen of Bussum altijd beschermd is.
  4. Integratie van slimme technologie: Onze systemen kunnen worden gekoppeld aan slimme apparaten, zoals verlichting en deurbelcamera’s, zodat u volledige controle heeft over de beveiliging van uw woning, zelfs wanneer u niet thuis bent.
  5. Professionele installatie en onderhoud: Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat uw beveiligingssysteem perfect wordt geïnstalleerd en onderhouden. Dit garandeert dat uw woning in het Gooi altijd optimaal beschermd is.

Top 5 meest gebruikte trucjes om een woning binnen te dringen:

  • Flipperen van de deur: Inbrekers gebruiken een stuk plastic, zoals een bankpas, om een deur die niet op slot is gedraaid te openen door de dagschoot terug te duwen.
  • Cilindertrekken: Dit is een populaire methode waarbij inbrekers de cilinder van een slot eruit trekken om zo de deur te openen. Dit kan voorkomen worden met anti-inbraakcilinders.
  • Ramen openwrikken: Inbrekers gebruiken een breekijzer om ramen die niet goed beveiligd zijn open te wrikken. Dit kan worden voorkomen met goede raamvergrendelingen en sloten.
  • Insluipen via openstaande deuren of ramen: Dit gebeurt vaak bij achterdeuren of ramen die tijdens warme dagen openstaan. Zorg ervoor dat alle toegangswegen goed afgesloten zijn, ook als u thuis bent.
  • Gebruik van een malafide slotenmaker: Sommige inbrekers doen zich voor als slotenmakers om zo toegang te krijgen tot uw woning. Vertrouw alleen op gecertificeerde professionals voor het vervangen van sloten.

Maximale beveiliging met slimme tuinsensoren van Camerainstallatie.nl: Houd inbrekers buiten uw terrein in het Gooi

Hoe werken onze tuinsensoren?

Onze geavanceerde tuinsensoren zijn speciaal ontworpen om uw buitenruimte te bewaken en elke verdachte activiteit op te merken. Deze sensoren worden strategisch geplaatst in uw tuin, langs hekken, opritten en andere toegangswegen. Zodra de sensoren beweging detecteren, schakelen ze automatisch in en activeren ze verschillende beveiligingsmechanismen:

 

 

  1. Automatische verlichting: Bij detectie van beweging worden felle schijnwerpers ingeschakeld, die de volledige tuin verlichten. Dit schrikt potentiële inbrekers af, aangezien ze liever in het donker opereren.
  2. Alarmactivering: Tegelijkertijd wordt het alarmsysteem ingeschakeld, waardoor een luid geluid wordt geproduceerd dat niet alleen de inbreker afschrikt, maar ook u en uw buren alarmeert.
  3. Directe melding aan de politie: Onze systemen kunnen worden geïntegreerd met uw beveiligingsbedrijf of rechtstreeks met de lokale politie. Zodra een inbraakpoging wordt gedetecteerd, wordt er automatisch een melding verzonden naar de politie, die onmiddellijk kan reageren.
  4. Slimme integratie: Onze tuinsensoren zijn verbonden met uw smartphone, waardoor u in real-time meldingen ontvangt en direct de camerabeelden kunt bekijken. Dit geeft u volledige controle, zelfs als u niet thuis bent.

woning beveiligen met sensoren in de tuin

Voordelen van tuinsensoren van Camerainstallatie.nl:

  • Preventie als eerste verdedigingslinie: Inbrekers worden al gedetecteerd voordat ze uw woning kunnen benaderen, waardoor ze geen kans krijgen om daadwerkelijk in te breken.
  • Onzichtbare beveiliging: Onze sensoren zijn discreet geplaatst en vallen nauwelijks op, maar bieden toch maximale bescherming.
  • 24/7 bescherming: Of u nu slaapt of weg bent, onze sensoren bewaken uw terrein continu, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.
  • Volledige integratie: De tuinsensoren kunnen worden geïntegreerd met andere beveiligingsoplossingen zoals camera’s, alarmsystemen en slimme technologieën voor een allesomvattend beveiligingssysteem.

Inbrekers worden steeds slimmer en ontwikkelen continu nieuwe methoden om beveiligingssystemen te omzeilen en ongezien woningen binnen te dringen. 

 

 

1. Gebruik van geavanceerde technologie

Moderne inbrekers maken steeds vaker gebruik van geavanceerde technologie om inbraakpogingen succesvoller te maken. Denk bijvoorbeeld aan het kraken van wifi-beveiligde slimme apparaten om toegang te krijgen tot beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Door deze apparaten te hacken, kunnen ze camera’s uitschakelen of zelfs live meekijken om hun inbraak beter te plannen.

2. Social engineering

Social engineering is een techniek waarbij inbrekers proberen mensen te manipuleren om informatie vrij te geven die hen toegang kan geven tot een woning. Dit kan variëren van het zich voordoen als een bezorger of onderhoudspersoon, tot het bellen van bewoners en zich voordoen als iemand van een beveiligingsbedrijf om zo toegang te krijgen tot gevoelige informatie.

3. Slimme deurbel-omzeiling

Veel huizen zijn tegenwoordig uitgerust met slimme deurbellen die camera’s bevatten. Inbrekers zijn zich hiervan bewust en proberen deze technologie te omzeilen door bijvoorbeeld de stroomvoorziening tijdelijk te onderbreken of de camera’s met laserpointers te verblinden. Dit stelt hen in staat om onopgemerkt de woning te benaderen.

4. Uitgebreide verkenning

Inbrekers worden steeds geraffineerder in hun voorbereiding. Ze besteden vaak dagen of zelfs weken aan het observeren van de gewoonten van bewoners. Ze letten op wanneer mensen de woning verlaten, wanneer lichten worden aan- of uitgeschakeld, en of er bepaalde routines zijn die zij kunnen benutten om op het juiste moment toe te slaan.

5. Snel wisselende technieken

Inbrekers passen hun methoden snel aan op basis van de laatste beveiligingsontwikkelingen. Zodra een nieuwe technologie of beveiligingstechniek populair wordt, zoeken zij naar manieren om deze te omzeilen. Dit betekent dat traditionele beveiligingsmethoden, zoals eenvoudige sloten en alarmsystemen, mogelijk niet meer voldoende zijn om inbraken te voorkomen.

Hoe kunt u zich beschermen?

Omdat inbrekers steeds geavanceerder worden, is het essentieel om uw beveiliging ook naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn enkele tips:

  • Investeer in up-to-date technologie: Zorg ervoor dat uw beveiligingssysteem regelmatig wordt bijgewerkt om te profiteren van de nieuwste technologieën, zoals AI-gestuurde camera’s en alarmsystemen met hackbeveiliging.
  • Gebruik meerdere beveiligingslagen: Een combinatie van fysieke beveiliging, zoals goed hang- en sluitwerk, en digitale beveiliging, zoals slimme camera’s en bewegingssensoren, maakt het moeilijker voor inbrekers om binnen te komen.
  • Wees waakzaam: Let op verdachte activiteiten in uw buurt en gebruik buurtapps om informatie te delen met uw buren. Door samen te werken kunt u de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen.
  • Schakel experts in: Een professioneel beveiligingsbedrijf zoals Camerainstallatie.nl kan u helpen om uw woning in het Gooi optimaal te beveiligen, met op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de nieuwste bedreigingen.

Onderhoud & Levensduur van het Ajax Alarmsysteem

Hoe onderhoud ik het Ajax alarmsysteem?

Goed onderhoud van je Ajax alarmsysteem is essentieel om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft functioneren.

 

 

  1. Controleer de batterijen van draadloze apparaten
    • Regelmaat: Controleer regelmatig de batterijen en vervang ze indien nodig om ervoor te zorgen dat alle componenten blijven werken.
  2. Reinig sensoren en apparaten
    • Methode: Gebruik een zachte doek zonder agressieve schoonmaakmiddelen om stof en vuil van de sensoren en andere apparaten te verwijderen. Dit helpt bij het voorkomen van storingen en houdt de sensoren nauwkeurig.
  3. Update software, firmware en app
    • Frequentie: Zorg ervoor dat je altijd de nieuwste updates installeert voor de software, firmware en de Ajax-app. Dit garandeert dat je systeem beschermd blijft tegen de nieuwste dreigingen en beschikt over de nieuwste functies.
  4. Voer periodieke tests uit
    • Gebruik: Gebruik de testmodus in de Ajax-app om regelmatig te controleren of alle componenten nog goed functioneren. Dit helpt om problemen vroegtijdig te detecteren en te verhelpen.
  5. Controleer de internetverbinding
    • Draadloos: Controleer de stabiliteit van je draadloze internetverbinding om te voorkomen dat je systeem offline gaat.
    • Bedraad: Controleer de bekabeling op slijtage en vervang indien nodig om een stabiele verbinding te garanderen.

Monteur van Camerainstallatie.nl staat op een ladder en hangt een domecamera op

Hoe lang gaat een alarmsysteem mee?

Een alarmsysteem gaat doorgaans tussen de 5 en 10 jaar mee. De levensduur kan variëren afhankelijk van het type en gebruik van de componenten:

  • Duurzaamheid: Sommige onderdelen, zoals bewegingssensoren en sirenes, kunnen langer meegaan dan andere.
  • Compatibiliteit: Houd rekening met mogelijke compatibiliteitsproblemen bij het toevoegen van nieuwe componenten na verloop van tijd. Het is belangrijk om te controleren of nieuwe onderdelen goed samenwerken met je bestaande systeem.

Met regelmatig onderhoud en zorgvuldige controle kan je Ajax alarmsysteem jarenlang betrouwbaar blijven functioneren, waardoor je huis veilig en beschermd blijft.

Medewerker van CameraInstallatie.nl legt systeem uit


Opleiding en Certificering: Waar Vakmanschap en Ervaring Samenkomen

Bij Camerainstallatie geloven we dat vakmanschap iets is wat je leert door ervaring en praktijk. Daarom leiden wij onze eigen vakmensen op. Dit doe je niet in een klaslokaal, maar door daadwerkelijk aan de slag te gaan, onder begeleiding van ervaren leermeesters.

 

 

Onze Opleidingsprogramma’s

Onze leermeesters hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring dragen ze met passie en toewijding over aan de volgende generatie monteurs. Onze opleidingen zijn intensief en praktijkgericht, zodat onze monteurs niet alleen de theorie, maar vooral de praktijk tot in de perfectie beheersen.

 

 

  1. Praktijkgericht Leren: Onze monteurs leren door te doen. Onder begeleiding van onze ervaren leermeesters, krijgen zij de kans om in echte situaties te werken, waarbij ze leren hoe ze problemen kunnen oplossen en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.
  2. Ervaring en Expertise: Onze leermeesters brengen meer dan 25 jaar aan kennis en expertise met zich mee. Ze weten precies wat er nodig is om een uitstekende monteur te worden en delen hun kennis met enthousiasme en precisie.

Certificeringen en Kwaliteitsnormen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om zekerheid te bieden. Daarom zijn we trots op onze uitgebreide certificeringen en het naleven van strikte kwaliteitsnormen.

 

  1. MBV en TBV Diploma’s: Onze monteurs zijn in het bezit van MBV (Monteur Beveiligingsinstallaties) en TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties) diploma’s. Deze diploma’s garanderen dat onze monteurs de juiste kennis en vaardigheden hebben om hoogwaardige beveiligingssystemen te installeren.
  2. VEB Gecertificeerd: Als VEB-gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan de strenge eisen van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dit betekent dat we werken volgens de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
  3. Werken volgens NEN8012 en CPR: Wij werken volgens de NEN8012 norm voor het veilig aanleggen van elektrische installaties en de CPR (Construction Products Regulation) voor de brandveiligheid van kabels. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat onze installaties niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig zijn.

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

Glas



Advies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Nodig een van onze specialisten uit, Koen van Fulpen, Marc Herdes of Eline klaver

meer over onze installatie diensten

  • Camerainstallatie
  • Beveiligingssystemen
  • Netwerkbekabeling diensten
  • Installatie van alarmsystemen
  • Wifi-installatiediensten
  • Slimme woning installatie
  • Audio- en video-installatie
  • Sonos installatie
  • Philips Hue installatie
  • CCTV installateur
  • Domotica
  • Installatie van bewakingssysteem
  • Commerciële beveiligingssystemen
  • Residentiële beveiligingsdiensten
  • Installatie van draadloze camera’s

Onze Diensten: Advies, Installatie en Ondersteuning

Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies, professionele installaties en betrouwbare ondersteuning voor al uw beveiligingsbehoeften. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste systemen, het installeren van apparatuur en het bieden van doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw beveiliging altijd optimaal functioneert.

 

Bent u nog geen klant? Geen probleem! Bij ons staat de deur altijd open. We verwelkomen nieuwe klanten graag en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant