WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Verisure opzeggen lijkt onmogelijk" Klachten regen

Camerainstallatie.nl | Verisure problemen
Verisure problemen
Camerainstallatie.nl | Alarm systeem van Verisure opzeggen
Alarm systeem van Verisure opzeggen
Camerainstallatie.nl | Alternatief voor Verisure
Alternatief voor Verisure
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Hoe zeg je een Verisure Alarm systeem contract op ?

Op 22 april 2024 voerde het consumentenprogramma Radar een onderzoek uit naar beveiligingsbedrijf Verisure na talrijke klachten over problemen bij het opzeggen van contracten. Veel klanten gaven aan dat ze het gevoel hadden dat het vrijwel onmogelijk was om hun contract te beëindigen. Ondanks de belofte van Verisure om binnen enkele weken terug te bellen voor een bevestiging van de opzegging, gebeurde dit vaak niet. Zelfs na maandenlang contact, waarbij leek dat alles geregeld was, bleven klanten toch facturen ontvangen en begon het probleem opnieuw.

 

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Hoe los je dit op ?

Het is mogelijk om onterechte automatische incasso’s zelf terug te boeken. Let daarbij op een paar belangrijke punten. Voor gedetailleerde instructies, raadpleeg dit artikel van Radar.

 

Hoe voorkom je dit?
Bij Camerainstallatie.nl verkopen en installeren wij alarmsystemen zonder abonnement. Dit betekent een eenmalige investering om jouw woning te beveiligen. Er zijn wel opties voor een abonnement, bijvoorbeeld om het systeem online te houden via een SIM-kaart of voor extra ondersteuning via een meldkamer. Met een meldkamer heb je een gespecialiseerde dienst achter je bij noodsituaties. Bij ons zijn deze abonnementen optioneel en eenvoudig op te zeggen.

Wat is het beste alarmsysteem zonder abonnement?

Bij het kiezen van het beste alarmsysteem zonder abonnement, staat het Ajax Systems alarmsysteem bovenaan de lijst. Dit systeem is een van de meest populaire beveiligingsoplossingen die wij aanbieden. Het systeem is beschikbaar als een losstaande aankoop, wat betekent dat je slechts eenmalig investeert in de beveiliging van je woning.

 

Hoewel het basispakket zonder abonnement al uitstekend werkt, biedt Ajax Systems de mogelijkheid om het systeem uit te breiden met optionele abonnementen. Deze kunnen extra functionaliteiten toevoegen, zoals online verbinding via een SIM-kaart of professionele monitoring door een meldkamer. Hierover vertellen we later meer.

3 telefoonschermen met app van camerabewaking camerainstallatie

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een alarmsysteem?

Het kiezen van het juiste alarmsysteem hangt af van verschillende factoren. De drie belangrijkste overwegingen zijn:

 

  1. Bescherming tegen inbraak Het alarmsysteem moet je tijdig waarschuwen bij een poging tot inbraak. Dit is een van de primaire functies van een goed beveiligingssysteem.
  2. Brandbeveiliging Een betrouwbaar alarmsysteem biedt ook bescherming tegen brand. Dit omvat meldingen bij rookontwikkeling en snelle waarschuwingen bij brandgevaar.
  3. Bescherming tegen andere gevaren Naast inbraak en brand, moet een alarmsysteem je ook waarschuwen voor andere mogelijke gevaren zoals koolmonoxidevergiftiging en waterlekkages.

Wat heb je nodig om gewaarschuwd te worden middels een woning beveiliging / alarm systeem?

Het beveiligen van je huis tegen verschillende bedreigingen vereist specifieke apparatuur voor elk type gevaar.

 

 

Inbraakbeveiliging

Om jezelf te beschermen tegen inbraak, zijn de volgende onderdelen essentieel:

  1. Magneetcontacten
    • Functie: Magneetcontacten detecteren wanneer een raam, deur, of andere opening in je woning wordt geopend.
    • Werking: Het systeem bestaat uit twee magneten die contact maken wanneer de deur of het raam gesloten is. Als de magneten uit elkaar worden getrokken terwijl het alarmsysteem actief is, wordt er een waarschuwing gegeven voor een mogelijke inbraakpoging.
  2. Glasbreukdetectie
    • Functie: Deze sensoren detecteren het geluid van brekend glas.
    • Werking: Glasbreukdetectoren zijn ontworpen om het specifieke geluid van glasbreuk te herkennen en activeren een alarm wanneer dit geluid wordt gedetecteerd.
  3. Bewegingsmelders
    • Functie: Bewegingsmelders detecteren beweging in bepaalde ruimtes.
    • Werking: Deze sensoren gebruiken infrarood technologie om beweging te detecteren en activeren een alarm als er ongewenste beweging wordt gedetecteerd.
  4. Camerabewaking
    • Functie: Camera’s bieden real-time videobewaking van je woning.
    • Werking: Bewakingscamera’s kunnen live beelden streamen en opnemen, waardoor je zowel een afschrikkend effect hebt als bewijs in geval van een inbraak.


Opleiding en Certificering: Waar Vakmanschap en Ervaring Samenkomen

Bij Camerainstallatie geloven we dat vakmanschap iets is wat je leert door ervaring en praktijk. Daarom leiden wij onze eigen vakmensen op. Dit doe je niet in een klaslokaal, maar door daadwerkelijk aan de slag te gaan, onder begeleiding van ervaren leermeesters.

 

 

Onze Opleidingsprogramma’s

Onze leermeesters hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring dragen ze met passie en toewijding over aan de volgende generatie monteurs. Onze opleidingen zijn intensief en praktijkgericht, zodat onze monteurs niet alleen de theorie, maar vooral de praktijk tot in de perfectie beheersen.

 

 

  1. Praktijkgericht Leren: Onze monteurs leren door te doen. Onder begeleiding van onze ervaren leermeesters, krijgen zij de kans om in echte situaties te werken, waarbij ze leren hoe ze problemen kunnen oplossen en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.
  2. Ervaring en Expertise: Onze leermeesters brengen meer dan 25 jaar aan kennis en expertise met zich mee. Ze weten precies wat er nodig is om een uitstekende monteur te worden en delen hun kennis met enthousiasme en precisie.

Certificeringen en Kwaliteitsnormen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om zekerheid te bieden. Daarom zijn we trots op onze uitgebreide certificeringen en het naleven van strikte kwaliteitsnormen.

 

  1. MBV en TBV Diploma’s: Onze monteurs zijn in het bezit van MBV (Monteur Beveiligingsinstallaties) en TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties) diploma’s. Deze diploma’s garanderen dat onze monteurs de juiste kennis en vaardigheden hebben om hoogwaardige beveiligingssystemen te installeren.
  2. VEB Gecertificeerd: Als VEB-gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan de strenge eisen van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dit betekent dat we werken volgens de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
  3. Werken volgens NEN8012 en CPR: Wij werken volgens de NEN8012 norm voor het veilig aanleggen van elektrische installaties en de CPR (Construction Products Regulation) voor de brandveiligheid van kabels. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat onze installaties niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig zijn.

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

Glas



Advies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Nodig een van onze specialisten uit, Koen van Fulpen, Marc Herdes of Eline klaver

meer over onze installatie diensten

  • Camerainstallatie
  • Beveiligingssystemen
  • Netwerkbekabeling diensten
  • Installatie van alarmsystemen
  • Wifi-installatiediensten
  • Slimme woning installatie
  • Audio- en video-installatie
  • Sonos installatie
  • Philips Hue installatie
  • CCTV installateur
  • Domotica
  • Installatie van bewakingssysteem
  • Commerciële beveiligingssystemen
  • Residentiële beveiligingsdiensten
  • Installatie van draadloze camera’s

Onze Diensten: Advies, Installatie en Ondersteuning

Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies, professionele installaties en betrouwbare ondersteuning voor al uw beveiligingsbehoeften. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste systemen, het installeren van apparatuur en het bieden van doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw beveiliging altijd optimaal functioneert.

 

Bent u nog geen klant? Geen probleem! Bij ons staat de deur altijd open. We verwelkomen nieuwe klanten graag en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant