Camerabewaking pakketten

Om uw woning of onderneming te beveiligen, kunt u camerabewaking plaatsen. Camerabewaking is nodig om situaties te signaleren, te achterhalen en te kunnen bewijzen. Daarnaast kan het plaatsen van camerabewaking ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt, waardoor eventuele inbraken voorkomen kunnen worden. Door het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw huis of bedrijf verlaten.

Wanneer u op zoek bent naar professionele camerabewaking, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar installeren wij de beste beveiligingssystemen en bieden wij diverse pakketten camerabewaking inclusief installatie aan, zodat er altijd een pakket is dat perfect op uw behoeften aansluit.

Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring, zijn wij specialist op het gebied van camerabewaking. Om u van de beste camerabewaking te kunnen voorzien, komen wij graag op locatie langs voor persoonlijk advies op maat en het maken van een cameraplan.

camerabewaking

Een buitencamera inclusief montage en installatie

Al onze pakketten camerabewaking zijn inclusief complete installatie en montage door onze eigen specialisten. Wij trekken de kabels, installeren de beveiligingscamera’s en de recorder én programmeren deze geheel naar uw wens. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat alle kabels netjes weggewerkt worden, zodat u geen kabels meer zult zien.

Bent u het slechte nachtzicht zat en wenst u echt goede beveiligingscamera’s aan te schaffen ?
wij hebben daarvoor speciale volledig in kleuren nachtzicht camera’s.
Deze speciale nachtzicht camera’s geven in het volledig donker een perfect kleuren beeld,
waardoor er nooit meer slechte beveiligingscamera beelden zullen zijn.

autotrack ptz

Het grote voordeel van een beveiligingssysteem met complete installatie en montage, is dat u zelf geen omkijken heeft naar het installatieproces. Het boren van gaten, trekken van de kabels, het onzichtbaar wegwerken van de bekabeling, het afstellen van de camera’s en het programmeren van de beveiligingscamera’s zal geheel voor u gedaan worden. Benieuwd onze manier van werken? Op onze Instagram laten wij vol trots opgeleverde projecten zien en krijgt een kijkje achter de schermen.

Nee u mag niet zomaar de openbare weg filmen. Enkel uw eigen bezittingen en terrein mag u filmen met camerabewaking. Echter in sommige gevallen is het onmogelijk om de openbare weg te vermijden. U moet in dit geval de privacy van andere gebruikers zoveel mogelijk bewaren.

  1. U schrikt mogelijke indringers af. Dit kan een hoop ellende voorkomen.
  2. U heeft grondig en belastend bewijsmateriaal tot uw beschikking mocht er toch iets gebeuren.
  3. U kunt met een gerust hart op vakantie of naar uw werk. Uw woning of bedrijfspand wordt namelijk 24/7 beveiligd door uw camerabewaking.

Dit is verschillend per situatie en materiaal. Wanneer u een groot terrein moet bewaken of speciale wensen heeft kunnen de kosten oplopen. Er zijn overigens mogelijkheden om camerabewaking te leasen. Wij bieden hiervoor diverse oplossingen op maat aan.

Als u zelf handig bent in het trekken van bekabeling, en het netjes wegwerken van de kabels dan kan u al een end komen. Wij trekken de kabels via de dakpannen, de kruipruimte, voegwerk en andere creatieve wegen. Heeft u enige kennis van techniek en IT ? en youtube bij de hand ? dan kan u best ver komen. Is het handig om zelf te gaan doen ? wij vinden dat beveiliging iets voor de vakman is.

Altijd weten wie en wanneer er op uw terrein was, en als er een keer wat gebeurd is ook zien hoe dit heeft plaatsgevonden. Nooit meer vingertje wijzen maar echt een stuk bewijslast in uw handen. Daarnaast kan u altijd en overal live met uw telefoon de beelden bekijken. Naast deze voordelen bied camerabewaking u nog meer voordelen, het schrikt namelijk enorm af ! en geeft u veel zicht op wat er gebeurd als u er niet bent.

Hoe mooi het ook klinkt een WIFI camera plaatsen is inderdaad enorm makkelijk, maar met een slecht of wegvallend wifi signaal heeft u alsnog geen beeld en is het een nutteloze camera. Ook is het netjes installeren van een wifi camera nog best een klus, de vaak onhandige kabels zijn te groot en te lang, en de elektra doos zit veelal niet op de mooiste plek. Vergeet niet, goedkoop is duurkoop, en een camera die het niet goed doet heeft uiteindelijk een hoop geld gekost zeker als u daarna een goede laat plaatsen wat wederom geld zal kosten. Wees verstandig en doe het niet, doe het gewoon goed, een echt goede bewakingscamera is en blijft een bekabelde camera.
In één dag gemonteerd
Snel en vakkundig geïnstalleerd
All-on montage
Nooit extra kosten achteraf
Veilige installatie
Uitsluitend VCA gecertificeerde monteurs
Nette monteurs
De installateurs laten uw huis netjes achter

Camerabewaking op maat: pakket inclusief installatie

Bij Cameraisntallatie.nl bieden wij verschillende professionele, maar toch betaalbare, pakketten camerabewaking en camerabeveiliging aan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij het perfecte camerabewakingspakket voor u aanbevelen. Wij bieden vier verschillende pakketten camerabewaking aan en elk pakket kunt u zelf samenstellen. Zo weet u precies wat er in het pakket zit en wat de kosten van het pakket zijn.

Om langdurig van een beveiligingssysteem gebruik te kunnen maken, is het van belang dat de montage en installatie vakkundig gebeuren. In onze pakketten zit ook de vakkundige en installatie en montage door onze eigen specialisten, natuurlijk geheel volgens de wettelijke regelgeving. Wenst u graag meer informatie te verkrijgen of samen met ons het perfecte pakket samen te stellen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij komen langs op locatie voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

De voordelen van een camerabewaking door Camerainstallatie.nl

Wanneer u ervoor kiest om een bewakingscamera aan te schaffen via Camerainstallatie.nl geniet u niet alleen van de vele service- en kwaliteitsvoordelen, maar ook van praktische en technische voordelen. Camerabewaking heeft vele voordelen en wij leggen u hieronder graag uit welke voordelen dit zijn.

Bekijk camerabeelden op alle apparaten

Onze bewakingscamera’s zijn voorzien van software die geïnstalleerd kan worden op alle apparaten, zowel op MacOS als Windows computers. Door middel van onze software kunt u heel eenvoudig uw camerabeelden vanaf de gebruiksvriendelijke bewakingscamera exporteren.

Topkwaliteit en resolutie van onze veiligheidscamera’s

Ons assortiment bestaat uit diverse topkwaliteit beveiligingscamera’s die aan alle wettelijke eisen voldoen en voorzien zijn van de nieuwste technologie. De camera’s zijn verkrijgbaar in verschillende resoluties, van Full High Definition tot 4K kwaliteit beelden voor optimale opnames in alle omstandigheden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de opnames bij overbelichting of in het donker. Daarnaast zijn onze bewakingscamera’s voorzien van ruisonderdrukking en backlight compensation, zodat tegenlicht gecompenseerd wordt.

Nazicht en infrarood

Om ook bij minder licht goede beelden te kunnen leveren, schakelen onze beveiligingscamera’s na zonsondergang over naar nachtzicht. Doordat de camera’s zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid licht, bent u verzekerd van haarscherpe nachtopnames. Dit is mogelijk door de infrarood opties, DNR, WDR en BLC.

Stevige en waterdichte behuizing

De behuizing van onze bewakingscamera’s is goedgekeurd volgens de eisen van de IP66-certificering. Dit maakt de camera’s bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De behuizing is gemaakt van sterk metaal en polycarbonaat, waardoor de camera ook bestendig is tegen vernieling.

Betrouwbare recorder voor duizend(en) GB aan opnames

Een zeer belangrijk onderdeel van een beveiligingscamerasysteem is de recorder. Op de recorder worden alle beelden die opgenomen zijn veilig opgeslagen. Wij bieden recorders aan die passen bij uw camerasysteem. Hoe hoger namelijk de kwaliteit van de opnames is, hoe eerder de opslag vol zit. Wanneer er dus gebruik gemaakt wordt van hoge kwaliteit opnames, zal de opslag eerder vol zitten en zal de recorder oudere opnames verwijderen. Onze recorders zijn voorzien van:

✓ 2000GB opslag – bij 2 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

Camerabewaking inclusief montage en installatie

Alle pakketten die wij aanbieden zijn inclusief installatie en montage door onze eigen specialisten, zodat alle zorgen uit uw handen worden genomen. Onze specialisten hebben een passie en jarenlange ervaring voor de techniek die zij installeren. Zij zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen dat alle kabels onzichtbaar worden weggewerkt. Naast de montage helpt onze specialist u met het installeren van de software om de beelden te kunnen bekijken. Daarnaast heeft u 2 jaar garantie op alle camerabewaking en kunt u onze helpdesk 6 dagen per week bereiken!

De kosten van een camera voor buiten

Bij Camerainstallatie.nl wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wij bieden namelijk in alle gevallen een all-in pakket aan, waarin alle kosten van materiaal tot installatie voorzien zijn. U kunt al onze pakketten online bekijken en bestellen. Mocht er geen passend pakket voor u tussen zitten, komen wij graag bij u langs om een passend cameraplan te maken en een vrijblijvende offerte uit te brengen. Wilt u vooraf graag weten wat uw aanvraag gaat kosten? Gebruik dan onze handige online rekentool.

Neem contact met op met Camerainstallatie.nl

Heeft u nog vragen over één van de pakketten of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail. Wij helpen u graag verder en komen indien gewenst langs voor gratis persoonlijk advies op locatie.