Camerabewaking pakketten incl montage en installatie

U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om camerabewaking te plaatsen. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camera bewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Al meer dan 20 jaar installeren wij de beste beveiliging systemen, wenst u hier meer van te zien op onze projecten pagina laten wij dit graag zien. Laat uw camera bewaking installeren door de professionals van Camerainstallatie.nl ! Bij CameraInstallatie hebben wij diverse pakketten voor uw bewakingscamera’s die perfect bij uw behoefte aansluiten. Nieuwsgierig over welke camerabewaking pakketten wij het hebben? hieronder staan onze standaard complete bewakingscamera pakketten incl installatie.

Weet u nog niet precies wat u nodig heeft dan helpen wij u graag per telefoon
of mail, en bieden wij u de mogelijkheid voor gratis en persoonlijk advies bij u op
locatie. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Nee u mag niet zomaar de openbare weg filmen. Enkel uw eigen bezittingen en terrein mag u filmen met camerabewaking. Echter in sommige gevallen is het onmogelijk om de openbare weg te vermijden. U moet in dit geval de privacy van andere gebruikers zoveel mogelijk bewaren.

  1. U schrikt mogelijke indringers af. Dit kan een hoop ellende voorkomen.
  2. U heeft grondig en belastend bewijsmateriaal tot uw beschikking mocht er toch iets gebeuren.
  3. U kunt met een gerust hart op vakantie of naar uw werk. Uw woning of bedrijfspand wordt namelijk 24/7 beveiligd door uw camerabewaking.

Dit is verschillend per situatie en materiaal. Wanneer u een groot terrein moet bewaken of speciale wensen heeft kunnen de kosten oplopen. Er zijn overigens mogelijkheden om camerabewaking te leasen. Wij bieden hiervoor diverse oplossingen op maat aan.
In één dag gemonteerd
Snel en vakkundig geïnstalleerd
All-on montage
Nooit extra kosten achteraf
Veilige installatie
Uitsluitend VCA gecertificeerde monteurs
Nette monteurs
De installateurs laten uw huis netjes achter

Kies uw camerabewaking pakket incl. installatie

Bij Camerainstallatie hebben wij verschillende betaalbare maar tevens ook professionele camerabewaking pakketten samengesteld voor u. Sinds 1999 installeren wij camerabewaking, met deze jarenlange ervaring waar wij over beschikken kunnen wij het perfecte Camerabewaking bewakingspakket voor u aanbevelen. Bij Camera installatie hebben we 4 camerabewaking sets, deze pakketten bestaan uit:

Pakket 1: Dit pakket bevat 1 professionele beveiligingscamera. Bij de camera die wij voor u installeren krijgt u de mogelijkheid om de beelden van de camera live te bekijken via een applicatie voor iOS of Android. De prijs van dit pakket begint vanaf 989 euro, de prijs is afhankelijk van welk type camera u kiest. De keuze tussen de camera’s is afhankelijk van de beeldkwaliteit dat u wilt hebben. Camerainstallatie heeft camera’s van HD-kwaliteit tot aan Ultra HD.

Pakket 2: Bij dit pakket krijgt u 2 professionele bewakingscamera’s. Dit pakket begint bij een prijs van 1189 euro, afhankelijk van de kwaliteit van uw beeldmateriaal. De keuze in beeldkwaliteit is HD, Full HD, Super HD en Ultra HD. Bij de camera’s heeft u de optie om de beelden live te bekijken en dit kan met applicaties uit de Apple playstore of Android store.

Pakket 3: Dit pakket begint bij een prijs van 1489 euro, hierbij krijgt u 3 professionele bewakingscamera’s waarmee nare situaties voorkomen kunnen worden! Net als bij de andere pakketten kunt u hier live de beelden bekijken op uw telefoon en heeft u diverse keuze in beeldkwaliteit.

Pakket 4: Voor een prijs vanaf 1749 euro heeft u een pakket van 4 bewakingscamera’s bij Camerainstallatie! Met de verschillende beeldkwaliteit die we aanbieden in combinatie met live meekijken via uw telefoon kan dit pakket perfect voor u zijn. Heeft u wel interesse in een pakket maar wilt u meer dan 4 professionele Camerabewaking bewakingscamera’s? Dan kunt u gerust een offerte bij onze specialisten aanvragen.

De voordelen van Camerainstallatie.nl

Wanneer u ervoor kiest om een bewakingscamera aan te schaffen via Camerainstallatie.nl dan geniet u niet alleen van de vele service en kwaliteitsvoordelen. Wij bieden ook praktische en technische voordelen. Camerabewaking heeft meer voordelen dan u zou denken en dat leggen wij u graag uit.

Bekijk bewakingscamera beelden op alle apparaten.

Onze bewakingscamera’s zijn voorzien van software die geïnstalleerd kunnen worden op alle apparaten. Zo is het voor u mogelijk om de software op zowel MacOS als Windows computers te installeren. Het is met onze software makkelijk om al uw bewakingsbeelden gemakkelijk te exporteren. Hierdoor ervaart u de gebruiksvriendelijkheid van onze bewakingscamera’s.

Topkwaliteit en resolutie

In ons assortiment bieden wij diverse topkwaliteit bewakingscamera’s aan die voldoen aan alle eisen en voorzien van de laatste technologie. De bewakingscamera’s zijn verkrijgbaar in verschillende resoluties. Van full high definition tot 4k kwaliteit beelden voor optimale opnames in alle omstandigheden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken voor overbelichting of in het donker. Daarbij zijn onze bewakingscamera’s voorzien van ruisonderdrukking en blacklight compensation.

Nachtzicht en infrarood

Onze bewakingscamera’s schakelen bij zonsondergang wanneer er minder licht is automatisch over naar nachtzicht. Door het automatisch aanpassen aan de hoeveelheid licht bent u zeker van haarscherpe nachtopnames. Dit is mogelijk door de infrarood opties, DNR, WDR en BLC.

Stevige en waterdichte behuizing

De behuizing van onze bewakingscamera’s zijn goedgekeurd volgens de eisen van de IP66-certificering. Dit maakt ze bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De behuizing, bestaande uit sterk metaal en polycarbonaat, maakt het ook bestand tegen vernieling. U wilt namelijk dat uw bewakingscamera’s veilig blijven hangen en draaien.

Betrouwbare recorder voor duizend(en) GB aan opnames

Een zeer belangrijk onderdeel van uw bewakingscamera systeem is de recorder. Hierop worden alle beelden die opgenomen zijn veilig opgeslagen. Door de hoge kwaliteit waarin de bewakingscamera’s opnemen kan dit voor problemen zorgen bij de opslag. Wij bieden recorders aan die passen bij uw installatie. Daarbij zal de recorder oudere opnames automatisch verwijderen wanneer de opslag vol raakt. Wij voorzien u van een recorder die:

✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

Montage en installatie

Alle pakketten die wij aanbieden van Camerainstallatie zijn inclusief montage, al uw zorgen worden uit handen genomen door een van onze eigen ervaren monteurs. Onze monteurs zijn met hun jarenlange ervaring echte vakmannen en hebben passie voor de techniek die zij installeren. Onze monteurs zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen ervoor dat deze zo mooi mogelijk wordt afgewerkt. Niet bieden wij alleen standaard montage aan, maar helpt de monteur ook om de juiste software op uw apparaten te installeren om de beelden te kunnen bekijken. Na de montage kunt u nog eens 6 dagen per week terecht bij onze eigen helpdesk en op alle camerabewaking krijgt u 2 jaar garantie van ons!

Bij Camerainstallatie wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is dat Camerainstallatie u voorzicht van persoonlijk en eerlijk advies, zo krijgt u geen onverwachte situaties en u betaalt pas nadat u tevreden bent over de Camerabewaking installatie!

De kosten van een bewakings camera

Bij Camerainstallatie.nl komt u bij de aanschaf van uw set bewakingscamera’s nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij bieden in alle gevallen altijd een all-in pakket aan waarin alle kosten, van materiaal tot installatie voorzien zijn. U kunt onze pakketten online bekijken en bestellen. Mocht er geen passend bewakingscamera pakket voor u tussen zitten dan kunt u altijd contact met ons op nemen voor een vrijblijvende offerte. Benieuwd wat uw aanvraag gaat kosten? U kunt het ook berekenen met onze handige online rekentool.

Contact met Camerainstallatie

Heeft u nog vragen over een van onze pakketten of wilt u meer simpelweg meer weten? Neem dan gerust contact op met onze professionals zodat wij u kunnen voorzien van informatie! Wij zijn telefonisch te bereiken op: +31 36 52 90 007 of stuur een e-mail naar: info@camerainstallatie.nl.