Auto volgcamera 8-megapixel

Met een autotrack camera is het mogelijk om personen en objecten, zoals een auto, motor of fiets, te volgen. Met behulp van de gezichtsherkenning kunnen personen herkend worden. Daarnaast maakt de gezichtsherkenning het mogelijk om bij geselecteerde personen acties uit te laten voeren, zoals een alarmsignaal. Ontkomen na ongewenste bezoeken of anoniem het terrein betreden, is dankzij deze camera’s niet meer mogelijk.

Met een inzoommogelijkheid tot zelfs 100 meter en een resolutie van 4K, levert deze camera in nagenoeg iedere situatie het gewenste resultaat.

autotrack ptz

Ons bedrijf staat voor kwaliteit en zekerheid. Wij geloven er dan ook niet in om de ‘goedkoopste’ te zijn, maar wel om de beste te zijn op het gebied van camerabewaking en producten te leveren waar iemand ook daadwerkelijk het gewenste resultaat mee kan behalen.

Bij ons bent u verzekerd van een oprecht en eerlijk advies, een compleet plan van aanpak en een eerlijke prijs. Het leveren van kwaliteit en tevreden klanten zijn de basis voor ons bedrijf.

Wij installeren al onze camerasystemen en bewakingscamera’s met harde kern CAT6 kabels, geheel volgens de DCA norm (CPR). Bij Camerainstallatie.nl besparen wij niet op materialen, geven wij garantie op alles en heeft u niet te maken met kleine lettertjes en verborgen kosten. Echte goede camerasystemen en betaalbare oplossingen die ook écht werken, dat is waar wij voor staan.

dahua push

Al onze camerasystemen leveren wij met complete software voor de computer, tablet en telefoon. Zo kunt u altijd en overal uw camerabeelden live bekijken en push berichten ontvangen als er beweging gedetecteerd is. De slimme autotrack PTZ camera’s en TIOC camera’s detecteren mensen, dieren en objecten. Daarnaast bewegen de camera’s mee met de gedetecteerde bewegingen en worden er meldingen gestuurd op basis van de door u geselecteerde instellingen.

Onze software is makkelijk in gebruik en biedt u vele mogelijkheden. Meerdere personen kunnen tegelijkertijd de app gebruiken en u kunt meerdere camerasystemen aan een live videomeldkamer toevoegen. Hierdoor kunnen alle beelden in dezelfde meldkamer uitgelezen worden, zijn de camera’s uitermate geschikt voor zakelijk gebruik, kunt u geld besparen op de beveiliging van uw pad en kunt u snel handelen bij ongewenste situaties.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor