Bestuurbare Kenteken camera HD kwaliteit

Op kleine maar ook op grote afstanden een kenteken echt kunnen lezen daar heb je een krachtige HD bewakingscamera voor nodig. Met een dergelijke HD bewakingscamera kan je veelal extreem ver tot wel 300-600meter inzoomen maar ook 360graden rond draaien waardoor het gehele terrein goed in de gaten kan worden gehouden.

Op de onderstaande fotos is goed en duidelijk te zien hoe zo een IP HD bewakingscamera er uit ziet op hoogte. Maar ook is er op de fotos te zien hoever je details naar voren kan halen met het verduidelijken van de beeld pixels.

Doorsturen van de data en video kan zowel via WIFI, 3G als ook via de bestaande internet of netwerk verbinding, zelfs het plaatsen van een dergelijke camera op ACCU of deels op accu is geen enkel probleem.

Er is gebruik gemaakt van een WIFI straal verbinding op 5,8GHZ om een afstand van 1,7KM te overbruggen naar de 2 locatie aan de andere kant van het water. De meldkamer kan zo de verschillende locaties in HD kwaliteit bekijken zonder hiervoor internet te gebruiken.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor