Beveiligingscameras voor bedrijventerrein

Op dit bedrijventerrein hebben wij rondom camera’s mogen plaatsen. Het gebruik van beveiligingscamera’s is in korte tijd zeer populair geworden. Onze camera’s schrikken ongewenste personen niet alleen af, maar zijn ook gekoppeld aan meldkamers waar beveiligers live meekijken om de veiligheid te waarborgen.

Alle camera’s van Camerainstallatie geven zowel overdag als ’s nachts gekleurde en heldere beelden, waardoor er altijd sprake is van een goede bewijslast.

voorbeeld full color bewakingscamera

Door de heldere en duidelijke beelden, zijn de benodigde kentekens, gezichten en andere details altijd zichtbaar. Of het nu gaat om een schade, aanrijding, bedreiging of diefstal, zowel uzelf als de politie zal met behulp van de camerabeelden eenvoudig de oorzaak kunnen achterhalen.

Onze dag- en nachtcamera’s zijn de perfecte oplossing voor de beveiliging van uw bedrijventerrein. De beelden worden 24/7 bekeken in de live video meldkamer, waardoor de beveiligers altijd op de hoogte zijn van de situatie op uw terrein en u bespaart op algemene beveiligingskosten.

Alle benodigde kabels zijn door onze ervaren monteurs in de grondbuis getrokken naar centrale kasten. Vanuit deze kasten lopen de kabels naar een centraal middelpunt waar de opnames plaatsvinden. De opnames vinden zowel online als offline plaats, waardoor er altijd een back-up opgenomen wordt. Daarnaast zorgt de volledige bekabeling ervoor dat er gebruik gemaakt kan worden van een extreem hoge beeldkwaliteit.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor