Camerabeveiliging: bedrijfshal & roldeur

Voor bedrijven is beveiliging een belangrijk onderdeel. Wij leveren en installeren zowel alarmsystemen als camerabeveiligingssystemen, waardoor bedrijven goed en veilig beveiligd worden. Een betrouwbaar camerasysteem is enorm belangrijk, want bij problemen moet er achteraf opgezocht kunnen worden wat er daadwerkelijk gebeurd is.

Wij installeren de het gehele netwerk camerabewaking vakkundig en volledig volgens de regels. Een groot verschil tussen ons en andere partijen, is dat wij werken zonder maandelijkse kosten. Bij ons betaalt u enkel het systeem, zodat u er direct eigenaar van bent.
Vooraf maken wij een vrijblijvende offerte en brengen wij middels een cameraplan in kaart waar de camera’s en bijbehorende bekabeling zullen komen. Daarna maken wij het totale kostenplaatje inzichtelijk, zodat u vooraf op de hoogte bent van de kosten. Bij akkoord gaan wij het project inplannen en verzorgen wij de gehele montage en installatie.

Wij houden rekening met alle deuren, ramen, roldeuren en gevaarlijke of risicovolle plakken binnen een bedrijf. Wij programmeren het systeem met slimme software die wij meeleveren, waardoor het camerasysteem weet hoe er gerapporteerd moet worden bij bewegende objecten (denk hierbij aan mensen, dieren en auto’s). Daarnaast detecteren de camera’s het als er een deur of roldeur opengaat.

Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem.

Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder! Bij Camerainstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen!

📞 036 529 00 07
📧 info@camerainstallatie.nl
✅ Gratis advies en offerte op locatie
💥 Sinds 1999 met passie aan het werk
✔️Camerabewaking
✔️Hang en sluitwerk
✔️Alarm systemen
✔️Intercom
✔️Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
✔️Slimme verlichting

 

 

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor