Camerabeveiliging in Almere

Een camerabewaking systeem om een oogje in het zeil te houden en uw pand te beveiligen in Almere? Dat kan zeker! Camerainstallatie Benelux is gevestigd in Almere Buiten, heeft u een bedrijf/woning in Almere? Dan heten wij u welkom in onze showroom waar wij u de mogelijkheden en beeldkwaliteiten kunnen laten zien! U bent natuurlijk ook welkom als u niet uit Almere komt!

Dit project bevind zich in Almere, de klant wou 3 bewakingcamera’s rond het pand om de hoeken om het pand in de gaten te kunnen houden! Met de HDW4300CP serie is dit zeker mogelijk! Een mooie FULL HD bewakingscamera met een resolutie van maar liefst 2048×1536! Deze uiterst scherpe camera heeft een zeer helder en duidelijk beeld! Personen herkennen? Geen enkel probleem.

De beelden moeten natuurlijk ook opgenomen worden om later terug te kunnen kijken, dit gebeurd door middel van een Netwerk Video Recorder (NVR) die standaard is voorzien van een 1000GB harde schijf. Met 1000GB opslag word er c.a. 2 weken aan beelden opgenomen. Geen zorgen, de oudste opgenomen beelden worden automatische overschreven met nieuwe beelden. Dit zorgt ervoor dat er niks gemist kan worden indien er wat voorkomt.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor