Dahua Bewakingscamera op woonhuis laten installeren

De Bewoners van dit mooie huis hebben als aanvulling op de standaard woonhuis beveiliging ook twee bewakingcamera’s van Dahua laten installeren door ons. Als importeur en installateur werken we graag met het merk Dahua het is flexibel en schaalbaar en natuurlijk van de hoogste kwaliteit veel camera’s zijn dan ook al standaard met Ik10 gekenmerkt en dat mag uniek worden genoemd.

De door ons geïnstalleerde IPcamera’s zijn met een kabel aangesloten welke we netjes zonder dat je de kabel ziet lopen hebben getrokken en geïnstalleerd. Gezien de camera’s zelf al vrij slim zijn heeft de recorder het minder druk en kan deze wat extra taken op zich nemen, de camera’s zijn los van dat ze slim zijn en dus mee denken ook nog eens zeer energie zuinig en het verbruik is dan ook slechts 3,6W aan energie.

Een professioneel geïnstalleerd IP Bewakingscamerasysteem door ons hoeft niet duur te zijn, sterker nog wij zijn er zeker van dat het u geld zal besparen doordat wij alles regelen en u nergens last van zal ervaren.

U laat het toch ook liever aan de professionals over die weten wat ze doen? Niemand zit er op te wachten een bedrijf over de vloer te hebben welke zo nu en dan een camera doet en het wiel nog moet uitvinden… met alle gevolgen van dien.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor